Jutro zene! Sretno svima danas koje imaju preglede, ali i ostalima koje trebaju prezivit sparinu! Meni je sad toplije nego kad je vani bilo 35, a inace sam zimogrozna osoba.
Ja nocas sanjala da me muz ostavlja i to zato jer si je malo razmislio i zakljucio da mu se ne da imati djecu! Ne da sam se probudila nadrkana nego samo ga cekam da se digne, skroz sam nabrijana na njega trenutno! Znam da sam to sanjala al toliki bjes je u meni zbog tog sna da mu je bolje da iz kreveta doseta na trepavicama.
Pozdrav cure!
I ja citam zaostatke vec pola sata pa sam sve zaboravila. Bas me taj pregnancy brain osinuo...
Neobicno me jucer bolilo rebro lijevo nikako se namjestiti sinoc. Jel itko od vas to imao? Bas je neugodan osjecaj, nije nepodnosljivo, ali dosta intenzivno...
Sretno na pregledima danas! 🍀🍀🍀🤞🤞
Anna nadam se da ces danas dobiti nalaze
Jutro zene! Sretno svima danas koje imaju preglede, ali i ostalima koje trebaju prezivit sparinu! Meni je sad toplije nego kad je vani bilo 35, a inace sam zimogrozna osoba.
Ja nocas sanjala da me muz ostavlja i to zato jer si je malo razmislio i zakljucio da mu se ne da imati djecu! Ne da sam se probudila nadrkana nego samo ga cekam da se digne, skroz sam nabrijana na njega trenutno! Znam da sam to sanjala al toliki bjes je u meni zbog tog sna da mu je bolje da iz kreveta doseta na trepavicama.
Jadni oni sa nama!! Mislim da svakom od njih poslije treba dat pravo na dopust, al ne na rodiljni nego dopust od nas žena!
Mada mene moj tješi pa veli da sam još i dobra kakvih se sve priča nasluša na poslu....tak da i kad me uhvati šiza izdura me nekako!
Grizli samo nježno molim te...
Pozdrav cure!
I ja citam zaostatke vec pola sata pa sam sve zaboravila. Bas me taj pregnancy brain osinuo…
Neobicno me jucer bolilo rebro lijevo nikako se namjestiti sinoc. Jel itko od vas to imao? Bas je neugodan osjecaj, nije nepodnosljivo, ali dosta intenzivno…
Sretno na pregledima danas! 🍀🍀🍀🤞🤞
Annanadam se da ces danas dobiti nalaze
Ako te tješi pregnancy brain je kod mene u punom sjaju. Jutros sam si američke palačinke prije pecenja pošteno zasolila da bi zaboravila da sam stavila sol i onda kad sam ih ispekla sam na njih stavila javorov sirup i banane.Da ti ne kažem kolko je to odvratno bilo😂🤮
Jel netko spominje Vakulu? 😂😂😂
Kisa ce vam u pon sigurno,kako je i receno.
Jucer je ovdje malo padala,doslovno si mogao hodati pod njom i samo jos vecu sparinu stvorila. Ozbiljnija ce u nedjelju,znaci eto vam je sigurno u ponedjeljak 😂😂😂
Bez zezanja i meni je vruce ovih dana neg u sred ljeta. U znoju se budim redovno! 😣
Cure. Sretno svima danas!
Jel ide koja na kakvo vjezbanje za trudnice u zagrebu?
Jutro curke, sretno s pregledima 😊
Zna neka kako funkcioniraju tečajevi za trudnice, gdje se treba prijaviti i oko kojeg tjedna?
[/url
Sretno cure na pregledima.danas☺☺☺Bit ce to sve skolski💪💪javite se...
A sto se tice trudnickih tecajeva mislim.da ovisi tko organizira..zovi kontakt br pa vidi..dogovori..mislim.da ne treba nikakva posebna prijava.
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Jutro zene! Sretno na pregledima danas. Jadan muz ciji mora to po trepavicama hodat ali no nije dobro ljutit trudnicu pa .. 😉😉
Deedee patronazne drze tecaj u starom rodilistu i u bolnici se periodicno ponavlja svakih par tjedana. Zoves njihov broj i prijavis se na prvi iduci koji imaju. Ja bila u bolnici sa nekih 31 32 tj trudnoce. Mozes i ranije kako ces. Bilo zena i u kasnijoj trudnoci jedna sa tecaja otisla ravno u radaonu
Jutro i sretni svima danas na pregledima!!
Anna Da nam konačno javiš dobre vijesti! 🙈
Bome i mene će ova vrućina razapeti..
Mi počinjemo seliti stvari, i totalno sam u banani, ništa mi ne ide od ruke..
Pratim Vas stalno, ali pre brzo krenete na drugu temu, pa mi je bezveze komentirati..
Držite se svi, javljate lijepe vijesti, da svi imamo lijepi vikend! 🙈🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji