ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sarita15
    29. Kolovoz 2019. 22:34

Omerta streptokok je dobro eliminirat pred porod da ga beba ne pokupi kad krene kroz porodajni kanal tebi ko tebi sada nece nis ali opet kako su cure rekle zovi ti dr nek ti sve razjasni. 
    To je ta kvrga o kojoj sam danas pisala. Na jednoj strani i onda proputuje na drugu i onda se smjesti na mjehuru i lagano lupa gore u pupak. Zbilja zanimljiv zivot vode te nase bebe u svom bazencicu. 

• Lala27
    29. Kolovoz 2019. 22:42

Neke cure su pitale za alergiju, nemam problema s tim, ali sam slučajno naišla da je ovo dobro protiv alergije, a mogu koristiti trudnice 

https://lifemedic.co.rs/proizvodi/nasaleze-allergy/

Lunica
    29. Kolovoz 2019. 22:53

Lala27

LunicaKako se osjeti kad beba štuca?😂

Ahaha skuzit ces...doc ce nammi ta tema za koji mjesec..ugl..u pravilnim.intervalima osjetis kako se zatrese😂😂

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

MaRe
    29. Kolovoz 2019. 22:53

I ovaj moj se javlja u svako doba dana i noći,po par minuta pa je mir..ne moram više ni leci..javlja se dok sjedim i par puta sam i stajala.Jedan dan je partijao cijeli dan da bi se drugi jedva javio al kad sam tu pročitala da je i vama tako bilo mi lakše😊 Zasad još uživam u javljanju jer je nježno..kad krene nabijati po rebrima ko Ivin bit ce veselo 😂
    Netko je pitao za tvrd trbuh,ja sam skontala da bas bude tvrd kad se beba tak namjesti ili kad duže sjedim pa se valjda i ona povuce nize pa mi bude tvrd donji dio al dok legnem povuče se. Jedan dan sam se jako uzrujala i cijeli trbuh je nekako postao tvrd i bas sam osjetila nelagodu dok se nisam uspjela umiriti.

• Lala27
    29. Kolovoz 2019. 22:55

Iva Eto tvoj dečkić možda štuca 😂 šta misliš Lunice da li je to to što Iva opisuje? 

• Kengurica
    29. Kolovoz 2019. 22:59

Tek sam na 1322 str, ali ako sad ne napisem sve cu zaboraviti.
    KarlaGrahovac ja se patim, ali manje od tebe zbog ambrozije. Ja sam u 3. tromjesecju i gin mi je rekao da smijem tablete za alergiju. Inace idem privatno, a danas sam i socijalnu gin pitala jer sam isla po doznake i ona mi je rekla da svakako smijem sad u 3. tromjesecju da su cak i kortikosteroidi dozvoljeni. Ja sam odlucila da zasad necu, ali ako zagusti cu uvesti tablete. Savjetuj se s ginom. 
    Iva znam da imas i ovako previse stresa, ali probaj malo bolje/manje jesti jer sad bi ti kile mogle i puno brze rasti. Ja sam do 23.tt dobila 5, a onda do danas jos 3. Znaci skoro isto u mjesec dana kao u 5 mjeseci. Teze je roditi navodno alo natuces kg i sve ce ti teze biti. Znam da ti ovo nije drago slusati, stvarno je dobronamjerno.
    Red Fox,  mozda da jos dodas dmanozu i s obzirom da si u bolnici neces moci acidosalus vaginalete. To je meni pomoglo skupa s antibiotikom za enterokok. A zapravo ne mogu znati jel mozda i antibiotik sam odradio.
    Prtra bas mi je drago da ipak ne dijele opnu. Sretno dalje. Svima cestitam na pregledima koji su uredni.
    Naavno da sam zaboravila sta sam jos htjela reci. 

Lunica
    29. Kolovoz 2019. 22:59

Lala27

IvaEto tvoj dečkić možda štuca 😂 šta misliš Luniceda li je to to što Iva opisuje?

Ne znam..ali tek tamo pred kraj trudnoce mi se to javljalo negdje nakon 35og tjedna tako da je ovo po meni jos rano..i nisu to kao baloncici neko bi se sve zatreslo pa tako svako par sekundi ma bas stucanje i tamo gdje je glava tamomse osjeti najvise...znalo bi mi se dogoditi da bi bila na pregledu i onda bi i doktor primjetio stucanje pa komentirao☺☺

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

MaRe
    29. Kolovoz 2019. 23:01

iva4

Marezna moj bit i njezan🤣🤣🤣 nemoj tako🤣🤣🤣

Dok se ne razbudi 😂😂

• Kengurica

E da Omerta jel imas egradjanin? Jesi ti u zg ili Danskoj? Ne mogu se sjetiti, al ako si u HR, na egradjaninu budu nalaz cim ih obradi laboratorij, a to je obicno brze od 2tj.

MaRe

I ovaj moj se javlja u svako doba dana i noći,po par minuta pa je mir..ne moram više ni leci..javlja se dok sjedim i par puta sam i stajala.Jedan dan je partijao cijeli dan da bi se drugi jedva javio al kad sam tu pročitala da je i vama tako bilo mi lakše😊 Zasad još uživam u javljanju jer je nježno..kad krene nabijati po rebrima ko Ivin bit ce veselo 😂
    Netko je pitao za tvrd trbuh,ja sam skontala da bas bude tvrd kad se beba tak namjesti ili kad duže sjedim pa se valjda i ona povuce nize pa mi bude tvrd donji dio al dok legnem povuče se. Jedan dan sam se jako uzrujala i cijeli trbuh je nekako postao tvrd i bas sam osjetila nelagodu dok se nisam uspjela umiriti.

Hm... ja imam bas stres danas pa ako je to povezano,nije ni cudno ds mi je trbuh tvrd. I ko ds imam lagane bolove. Nadam se da ce se smirit do sutra 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.