Meni ti je dao doktor Rojazol vaginalete uz antibiotik da ne dobijem gljivice pa ocito taj Rojazol smije u trudnoci protiv candide. U svakom slucaju nemoj biti zabrinuta.
Moj bebac se sad mice tako da mi trbuh izgleda kao da je alien unutra i to ne bas mali pa definitivno mogu reci da ima dana kad je mirniji i dana kad divlja ko lud jer ovo sad vise nije da ga ne osjetis. To je sve normalno.
Cure ja se jos otapam, a inace ne spavam u klimi jer mi do sobe nesto ni ne dopire.

LunicaKako se osjeti kad beba štuca?😂
Meni je to u drugoj trudnoci bio najiritantniji osjecaj 🤪. To mi je bilo toliko neugodno, doslovce je cijeli trbuh poskakivao. A naravno malac je stucao skoro svakodnevno 🙈. Vjeruj mi znat ces da beba stuca, to nemres fulat. 😅😅

url=https://lilypie.com][/url
PetraB Hahha, jedva čekam da osjetim to, nisam do sad znala da se može prepoznati 😄 Sad u ovoj trudnoći kad ti krenu blizanci štucati, jedna beba, pa druga i sve u krug 😂
E da iva na KKs, onoj obicnoj krvnoj slici koja se radi u bolnici se vidi hemoglobin i jos neki parametri i vjerojatno su ti malo snizeni pa si dobila heferol. Ja sam danas dobila. Ljekarka mi je rekla da ga je idealno piti nataste s c vitaminim, moze i sok od narance recimo. Inace se zeljezo najbolje absorbira uz c vitamin. Ako ti ke tesko za zeludac tako onda ipak nakon obroka. Heferol ide na recept i dzabe je, al ima neki nor floradix sirup koji je navodno laksi, pa nekima je kendural c laksi, ali to se sve placa. Ja cu probati s heferolom pa ako bude tezak ili me dodatno jos jace zatvarao jer ja s tim imam problem, pogledat cu da uzmem tako neku alternativu.

Jutro cure, sretno na pregledima ko ih ima. Mene je probudila glad, kao da 10 dana nista jela nisam...🙈🤣 jedva čekam i stucanje i intenzivnije udarce. 😍 za sad smo još na mjehuricima i meškoljenju na kratko..

Anna takodjer ti želim srecu i da dočekas pozitivne vijesti danas pa da se skupa sve radujemo. Mirise mi na pozitivan ishod, da je nešto valjda bi zvali što prije ne bi se oduzilo. 🤞🤞⚘❣

Jutro curkeee! Danas i ja na tapeti s pregledima i baš me strah ovog pregleda 😣
Joj stucanje. Bilo mi je s prvom slatko prvi pa drugi put al ta je ciljala samo da legnem navečer u krevet i onda krenula😂 Mikio ja kao i ti zbog položaja posteljice osjećam dosta tih kao udaraca unutra nekako,tek pokoji na površini ali nježno osjetim. Doduše ja kasnim za tobom 4 tjedna i ležim non stop pa samo osluskujem👂
Naravno da sam sve živo zaboravila kaj sam htjela napisati al uglavnom nek je svima sretno danas s pregledima,Ja čekam popodnevnu smjenu...

Dobro jutro svima i sretno danas na pregledima i Anna da više docekamo pozitivne vijesti 😊
Goga dobar tek i mene probudila glad,imam osjećaj da mi se želudac zaljepio za leđa 😂
Uf dns imam toliko toga pripremit za sutrašnju selidbu a već me sad glava boli i nista mi se ne da 😴

Jutro i sretno svima danas narocito anna

11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji