ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    30. Kolovoz 2019. 08:56

Evo izasao muz iz sobe i na prvi pogled shvatio koliko je sati, samo je pitao sta sam skrivio. 😂😂😂 Rekla sam mu sta sam sanjala. Nije dalje nista komentirao nego je predlozio da on danas kuha rucak. Inace kad se dignem na lijevu nogu rucak obicno bude gomila ili raskuhane hrane ili zagorene. 😁
    Meni stigli nalazi krv, urin sve super. Secer 4.9 😊😊😊 to me posebno veseli jer sam dan prije bas namjerno jela sve i svasta ne pazeci bas na nista.
    E to sam mislila vas pitat kad je najpametnije otici na trudnici tecaj. Ja sam planirala negdje u 10 ili 11 mj mozda onda cu biti tako to bi mi bilo cca 2.5 mj prije termina pa mislim da mi nije prerano ili da ipak idemo kasnije? 

Nova19
    30. Kolovoz 2019. 08:56

Bok cure... nažalost za mene se priča tu zaustavlja... srce je prestalo kucati prije tjedan dana.. čekam još jednog doktora da potvrdi i da vidimo šta dalje posto nisam ni krvarila ni ništa... već 4. spontani... mislim da ćemo ostati na našoj curici, hvala Bogu da postoji ...
    Želim svima školsku trudnoću do kraja 💕

Aristea
    30. Kolovoz 2019. 09:02

Nova19

Bok cure… nažalost za mene se priča tu zaustavlja… srce je prestalo kucati prije tjedan dana.. čekam još jednog doktora da potvrdi i da vidimo šta dalje posto nisam ni krvarila ni ništa… već 4. spontani… mislim da ćemo ostati na našoj curici, hvala Bogu da postoji …
    Želim svima školsku trudnoću do kraja 💕

☹️😢 Jako mi je zao Nova! Znam da nema riječi utjehe! Drzi se, oporavi se i grli svoju djevojčicu ❤️❤️❤️ želim ti svu sreću svijeta!!! 🍀

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

DeeDee
    30. Kolovoz 2019. 09:02

Lunica, Sarita tnx
    Ja planiram s 1.11. na porodiljni, tj komplilacije pa sam mislila onda..to ce mi bit 27., 28.tjedan, onda necu jos zvat, nisam znala koliko se to čeka. Grizli kasno nije sigurno,a ja bi to čim prije, disanje mi prioritet nad robicom izgleda haha. I super za nalaz secera 💪

[/url

lorija
    30. Kolovoz 2019. 09:04

Joooj Boze,citam s nevjericom 😢😢😢 Nova rijeci utjehe nemam koja bi te mogla sad utjesiti. Saljem ti more zagrljaja. Istinski mi je zao. 😢

DeeDee
    30. Kolovoz 2019. 09:05

Nova žao mi je 😥

[/url

mala.le.90.
    30. Kolovoz 2019. 09:08

Uh Nova, zelim ti svu snagu dalje...zao mi je. Hvala Bogu pa imas vec jedno svoje zlato, vjerujem da ta cinjenica ipak olaksava...
    Drzi se!

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Lavica27
    30. Kolovoz 2019. 09:16

Ajme Nova u šoku sam😥😥😥 ja sam isto kao ti sa 11+4 saznala da.je bebi prestalo kucati srce. I točno znam kako se osjećaš,jednom.nogom si bila u sigurnim tjednima😖. Isplaci jer trebaš, a vjeruj mi da će ti tvoja djevojčica dati snage za dalje. Prestrasno😞😞😞 Drzi se,svi mislimo na tebe❤ 
    Hoće slati plod na analizu? Ipak je 4.spontani iza tebe..

Omerta
    30. Kolovoz 2019. 09:20

Ajme Nova, pa kako to sad?? Jako mi je zao..  Vidim da su nam prvorodjene tu negdje po starosti. I ja sam sebi isto rekla, da se nesto desi sa ovom trudnocom, sumnjam da bi vise pokusavala... Koliko god da tesko bilo, nadam se da cete pronaci utjehu u svojoj curici. Moguce da ce te slati na neke opseznije pretrage nakon tolikih gubitaka..

Be the change you wish to see in the world.. 💚

MaRe
    30. Kolovoz 2019. 09:27

Nova iskreno mi je žao i iako te ne možemo nikako utješiti bit ćemo u mislima s tobom 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.