Omerta razgovaraj s doktoricom... sestre svasta kazu 😀
Meni opet danas povremeno tvrd trbuh i kao da imam neki pritisak. No moguce da je i probava, bila sam jucer u McDonaldsu nakon 5 godina i od onda memuci i ko ds mi se nesto preljeva po trbuhu 😥
Da, mislim da cu ja ipak nazvati sutra ujutro pa traziti doktoricu na telefon ili neka ju ona pita.. ne ceka mi se bas 3 tjedna ako mozda mogu vec sad dobiti neku terapiju. Ko zna kolko ga dugo imam.. a kolko sam uspjela procitat nije problematican tokom trudnoce iako se obicno dobiju i tad neki antibiotici.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Lavica ja jos uvijek najbolje cujem otkucaje dole malo iznad linije di su dlake. I probala sam bez icega i s gelo, al teze mi bio uhvatiti. Odnosno s gelom bi hvatala puuno sumova svakakvih, pa stavim doslovno 2 kapi alkohola ili obicne vode i onda najbolje cujem. Memi ptkucaji budu oko 70-90, a od bebe najcecsce se vrte oko 140-145. I da ako je beba u pokretu dok slusam onda se pojavljuje i nestaju otkucaji, cak cujem i ko neku jeku ponekad kad osjetim da se jako mice. Ko da kucaju 2 srca, pa me muz zeza da sam drugu bebu skrila na uzv. Definitivno najlakse nadjem ako stanem u neki polulezeci polozaj sa ispruzenim nogama.
Omerta ja bi se konzultirala sa gin ipak pusti sestru sto kaze. Meni za secer 5.0 rekla stroga dijeta napunila mi glavu, a doktorica mi onda ipak objasnila i nije uopce tako panicarila, tako da ja bi radje zvala gin sutra pa pitala ili otisla na tvom mjestu.
Gogaa ovi nizi otkucaji su tvoji meni hvata "signal" oko pupka i cak dole kod kuka ako stavim.
Bokic mamite🤗 danas imamo 17 tjedana tocno, bila sam na pregledu, i dalje je sve dobro ❤️ beba je bila nekako poprijeko pa se slabo vidjelo, kaze da danas nije raspoložena za slikanje 😂 bas sam bila tuzna, ali onda je rekao da zna spol ali da nemoze uslikati. Curica je❤️😍🎉🎊 od proslog pregleda kad sam vidjela bebu imala sam osjecaj da je curka😍 sljedeći pregled nam je 09. 10. Neznam kako cu izdrzati do tad haha, probat ce mi tad napravit 4d iako kaze da nezna hoce se uspjet vidjet jer mi je posteljica sprijeda, ali da ce tad i beba bit jos veca pa mozda bude i mogao. Sto znaci to da mi je posteljica sprijeda? Bila sam preuzbuđena nesjecam se nicega sto mi je rekao 😂 ponovo idem vaditi krv zbog povisenog crp-a pa cemo onda vidjeti jer mi je i secer malo povisen bio, al sam noc prije u 11 sati se natrpala kolaca😂😂🙈 morat cu malo pripaziti 😂🙈
LoBi čestitke na curiciii 😍
Mozda ne bi bilo loše ne najest se kolača prije vađenja šećera ipak 😂😂
[/url
Dee Dee samo sam krvnu sliku radila nisam o seceru ni razmisljala haha 😂 sad znam za drugi put 😂😂 a bas u zadnje vrijeme i pazim na slatko jer sam vec usla u trudnoću s velikim viskom kg i jako sam sklona debljanju, a bas mi je baka taj dan spakirala kolaca pa steta da se baci😂😂😂🙈
Bokic mamite🤗 danas imamo 17 tjedana tocno, bila sam na pregledu, i dalje je sve dobro ❤️ beba je bila nekako poprijeko pa se slabo vidjelo, kaze da danas nije raspoložena za slikanje 😂 bas sam bila tuzna, ali onda je rekao da zna spol ali da nemoze uslikati. Curica je❤️😍🎉🎊 od proslog pregleda kad sam vidjela bebu imala sam osjecaj da je curka😍 sljedeći pregled nam je 09. 10. Neznam kako cu izdrzati do tad haha, probat ce mi tad napravit 4d iako kaze da nezna hoce se uspjet vidjet jer mi je posteljica sprijeda, ali da ce tad i beba bit jos veca pa mozda bude i mogao. Sto znaci to da mi je posteljica sprijeda? Bila sam preuzbuđena nesjecam se nicega sto mi je rekao 😂 ponovo idem vaditi krv zbog povisenog crp-a pa cemo onda vidjeti jer mi je i secer malo povisen bio, al sam noc prije u 11 sati se natrpala kolaca😂😂🙈 morat cu malo pripaziti 😂🙈
Čestitam na djevojčici.. hihi 💜
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
LoBi a gle, ako su bakini onda je opravdano skroz 🙈
Ja sam isto ušla s viškom od 15ak (doktorica nepristojno rekla 20😅) i bilo me uzasno strah debljanja al čini mi se da sam za sad skroz ok, u utorak cemo vidjet na vaganju..ma bitno da su svi nalazi i bebolinci dobro ❤
[/url
LoBi a gle, ako su bakini onda je opravdano skroz 🙈
Ja sam isto ušla s viškom od 15ak (doktorica nepristojno rekla 20😅) i bilo me uzasno strah debljanja al čini mi se da sam za sad skroz ok, u utorak cemo vidjet na vaganju..ma bitno da su svi nalazi i bebolinci dobro ❤
Nemozes odbit baku hahaha😂😂😂
Ja san taman pocela mrsaviti prije trudnoce, bas sam intenzivno vjezbala pazila na svaki zalogaj, i skinula 5 kg taj mjesec i kako sam napravila test vidjela da sam trudna prestala vjezbati dok ne vidim jel sve dobro i jel smijem, cim sam pocela normalno jest odmah sam tih 5 kg vratila u roku 2 tjedna ako ne i manje, tako da sam zbog tih 5 kg sad +8, a bilo bi 3 hahaha 😂 kako se tjesim hahaha, al kupila sam ja i plan prehrane i treninga za trudnice, al nikako krenut haha sad se planiram upisati na treninge za trudnice mozda budem ustrajnija😂
Cure moze neki primjer obroka kroz dan sto jedete?
Vidiš Grizli s vodom nisam pokušala..I daaa ja ko da dva srca (jeku cujem) i već sam mislila pa vidjeli bi dva srca😂😂 Mislim da se tri vrste otkucaja mogu uhvatiti,naš,bebin i te aorte.
Hvala Goga!
Čestitke LoBi na curici, meni je posteljica u obje T s sprijeda i super se beba vidjela u prvoj T,bila sam par puta na 4D,u ovoj idem na anomaly scan na 4D.
Omerta nadam se da nije ništa opasno,nisam dosad imala doticaj sa streptokokom.
Sortiraj odgovore
Najstariji