ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    29. Kolovoz 2019. 21:33

LoBi a ja sam od ulaska u pubertet s finim viškom..em spora štitnjača, em volim pojest.. I ne gubim kile nikad, ako pazim na prehranu i treniram se mogu utegnut skroz pristojno, u zadnjoj fazi sam izgubila preko 30cm u struku, i dosta u bokovima, nogama, a na vagi 1kg u plusu 🙈

Ugl. Ostala trudna s 85, na zadnjem pregledu imala 84. Molim boga, svemir i ostale sile da koliko god da se udebljam odem rodit dvoznamenkasta 😂

[/url

Aristea
    29. Kolovoz 2019. 21:34

Cure da vas pitam kakva je aktivnost vasih beba tokom dana? Jel svaki dan isto? Jel ima dana da vam se malo javi, pa drugi dan vise ... Moja nekako kako joj dođe, nekad udara da pomislim jel uopće spava taj dan, a nekad se javi u danu nekoliko puta i mir.. pa bude par dana tako pa se opet aktivira. Neznam jel to normalno.... Nekad kad legnem na bok to bi osjetim da je na toj strani gdje lezim skroz a drugi dio trbuha prazan kakti

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• piba7
    29. Kolovoz 2019. 21:40

Jaivanpa

Cure da vas pitam kakva je aktivnost vasih beba tokom dana? Jel svaki dan isto? Jel ima dana da vam se malo javi, pa drugi dan vise … Moja nekako kako joj dođe, nekad udara da pomislim jel uopće spava taj dan, a nekad se javi u danu nekoliko puta i mir.. pa bude par dana tako pa se opet aktivira. Neznam jel to normalno…. Nekad kad legnem na bok to bi osjetim da je na toj strani gdje lezim skroz a drugi dio trbuha prazan kakti

Meni je svaki dan drugačije. Danas je npr baš jako mirna pa sam zbog toga ja vrlo nemirna.. ima dana kad lupa bez prestanka.. i tako u krug. Pa pretpostavljam da je to sve normalno.

DeeDee
    29. Kolovoz 2019. 21:41

Jaivanpa ja je osjetim tek 3 dana i nekako imam osjećaj da čeka da ostanemo same. A možda samo ne primjetim u društvu

[/url

29. Kolovoz 2019. 21:44

DeeDee meno je takoder cilj ostat dvoznamenkasta 🤭🤣 ako to preskocim paihicki ce me slomit 🤭
    Cure jel i vama dolje trbuh tvrd? Ja sad ne znam jel sam umislila ili mi ke tvrdi a prije nije bio 

Aristea
    29. Kolovoz 2019. 21:45

piba7

Jaivanpa

Cure da vas pitam kakva je aktivnost vasih beba tokom dana? Jel svaki dan isto? Jel ima dana da vam se malo javi, pa drugi dan vise … Moja nekako kako joj dođe, nekad udara da pomislim jel uopće spava taj dan, a nekad se javi u danu nekoliko puta i mir.. pa bude par dana tako pa se opet aktivira. Neznam jel to normalno…. Nekad kad legnem na bok to bi osjetim da je na toj strani gdje lezim skroz a drugi dio trbuha prazan kakti

Meni je svaki dan drugačije. Danas je npr baš jako mirna pa sam zbog toga ja vrlo nemirna.. ima dana kad lupa bez prestanka.. i tako u krug. Pa pretpostavljam da je to sve normalno.

Tako i ja budem nemirna kad je ne aktivan.. mislim osjetim ja njega ali navikne me na tulume pa me uplaši sa svojim mirnim kretanjem drugi dan...jer bude osjetna razlika i u intenzitetu udarca nekad blago osjetim, a nekad ful njezno

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

mala.le.90.
    29. Kolovoz 2019. 21:46

Jaivanpa

Hehe mene moj Jakov toliko udara da ja cesto znam sva poskocit, bas zna bit neugodan...ima dana kad bude fer i korektan, samo povremeni i blagi udarci, ali vecinom je aktivan cijeli dan i dosta jako tuce...
    Doktorica mi je rekla da je to zbog moje gradje, jako sam vitka i tanka na podrucju struka, a to je sad njegova zona, jel..
    I naravno da je sve individualno, frendica ima termin 5 dana prije mene, njoj se njena curica javi malo jutri, malo navecer i to je to🙆‍♀️

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Juno
    29. Kolovoz 2019. 21:46

Redfox žao mi je zbog tvoje beštije i hospitalizacije. Mene svaki put štrecne kad pročitam da neka od vas mora u bolnicu.
    iva4 meni je doktor prepisao Daktarin kremu. Kako mi svaki put da po dvije kutije vaginaleta Geonistin koje moram stavljati svaki treći dan tako mi prepisao i tu kremu iako sam mu rekla da nikakvog svrbeža nemam, ali on nek se nađe.
    Goga sjetila sam te se danas kad sam u City centru bila na ručku. Uzela sam wok s piletinom i teriyaki umakom i nisam ni pola mogla pojesti pa mi se oči zasuzile ludači, a kako ne jedem ništa slatko već dugo taj mi umak bio koma slatki iako ga inače obožavam. 

Aristea
    29. Kolovoz 2019. 21:49

mala.le.90.

Jaivanpa

Hehe mene moj Jakov toliko udara da ja cesto znam sva poskocit, bas zna bit neugodan…ima dana kad bude fer i korektan, samo povremeni i blagi udarci, ali vecinom je aktivan cijeli dan i dosta jako tuce…
    Doktorica mi je rekla da je to zbog moje gradje, jako sam vitka i tanka na podrucju struka, a to je sad njegova zona, jel..
    I naravno da je sve individualno, frendica ima termin 5 dana prije mene, njoj se njena curica javi malo jutri, malo navecer i to je to🙆‍♀️

Isto ce se zvati Jakov...awwww.. ja sam cijelo vrijeme bila za ime Gabriel i odjednom ko grom iz vedra neba svidjelo mi se ime Jakov nicim izazvano i po nikome. Jednostavno misao ajme lijepog li imena. I dragom se svidjelo i tako je Jakov hehe :)

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

DeeDee
    29. Kolovoz 2019. 21:49

LoSa meni je danas dečko pipkao trbuh (družio se s bebom kaže) i pita me zašto mi je na jednoj strani tvrđi. I fakat, sad kad ja pipkam, ispod pupka desno mi je tvrdo, lijevo mekano. Jel to beba? 🙈
    Al udarce tj baloncice osjecam posvuda, najvise bas ispod samog pupka

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.