Da bi plod slali na analizu trebaju me kiretirati i čačkati po maternici... jednom sam to prošla da bi na kraju pobrala bakterije koje su ubile moje drugo djete... tako ds smo se odlučili uzeti tabletu i neka tako ode...
Kaže doktorica da izgleda da je genetika u igri jer smo sve od početka pokrili... moj muž kaže ds neće vise pokušavati a ja nekako ne mogu još dignuti ruke od druge bebe... Vidjet ćemo, ali bolje ranije nego kasnije 😢
Da bi plod slali na analizu trebaju me kiretirati i čačkati po maternici… jednom sam to prošla da bi na kraju pobrala bakterije koje su ubile moje drugo djete… tako ds smo se odlučili uzeti tabletu i neka tako ode…
Kaže doktorica da izgleda da je genetika u igri jer smo sve od početka pokrili… moj muž kaže ds neće vise pokušavati a ja nekako ne mogu još dignuti ruke od druge bebe… Vidjet ćemo, ali bolje ranije nego kasnije 😢
Oporaviti se i dajte si vremena pa odlučite sto cete dalje ...tesko je odlucivati pod ovakvim emocijama
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Oprosti što se miješam ali zar nije plod prevelik za tabletu? Mojem prestalo kucati srce sa 11+2 ili 3 i bio je prevelik plod čak i za vakuumsku kiretazu. Još su mi rekli da postoji vjerojatnost da će me.dva puta kiretirati jer je prevelik plod a ne žele puno strugati. Tako je i bilo na kraju. Ostala sam dva dana u bolnici, pokrili su me antibioticima sljedeća dva tjedna i čak sam tada rjesila i ureaplazmu. Ispričavam ti se,ne želim da misliš da ti pametujem al sad je tvoje zdravlje najbitnije. Hoce li te bar zadržati u bolnici dok ne ode plod?
Nova, iskreno mi je žao što se to dogodilo, što morate kroz to prolaziti. Mame kao mame, uvijek s vremnom smognu snage za dalje. Razumijem za tvog muža, moj se povuče nasamo i tih je...
Moja susjeda i ja smo bile u istim terminima, ona je rodila, ja ne. Mislim da sam to u redu prihvatila iako mi je bilo malo teško dok se njena curka rodila... Jednom sam rekla njenom mužu da sad bi bili ekipa za igru, on je rekao nešto tipa: 'nije bilo da bi bilo bolje'...nekako mi je pomogao.
Držite se, vrijeme čini čuda...
Plod je veličine 10+1, kaže doktorica da se u ovom stadiju stanice raspadaju i izlazi u komadićima... mislim da će mi dati tabletu i idem kući, čekam još doktora..
Cure, vama trebaju pozitivne vibre... želim vam brzo vaše bebice u ruke ❤️
Hvala vam cure na riječima utjehe, stvarno ste divne... znam da još imam snage u sebi, ali treba proći malo vremena da se emocije slegnu 😓
Nova strasno mi je zao. I jako mi je drago da imas vec jedno dijete da ti makar mrvicu bude lakse. Drzi se.
Nova iskreno.mi zao zbog tvog gubitka :( kada odtugujete odluciti cete sto dalje ali za to si dajte vremena. Do tada drzi se i grli svoju curicu
Sortiraj odgovore
Najstariji