Omerta oni kad zaprime uzorke treba im 24h za kulturu i ni toliko za PCR tako da teoretski bi za 2 dana trebalo biti gotovo. Eventualno jos 24h za antibiogram. No pitanje je dal zaprimaju uzorke svaki dan ili jednom tjedno... i sad su moguce godisnji pa je sve sporije, posebno ako je neki manji ZZJZ. A mozda i npr. PCR rade svaki drugi dan ili jednom tjedno kad nakupe uzoraka pa netko duze ceka.
Željezo kako kome,nekom moze potaknut probavu a nekom zatvor. Na mene nema efekta 🤣
Što se sokova od brusnice tice, ovi iz trgovina su šećer plus malo ekstrakta. Bolje onda pit čistu vodu.
Omerta evo meni stigli brisevi točno 6 dan od vađenja. Možda stvarno možeš nazvati i provjeriti.
Cure mene je danas ginić zvao, brisevi i urin su hvala Bogu uredni. Izgleda da onaj CRP može biti povišen od upale grla pa čak nekim djelom i od henoroida. Ja sam imala i jedno i drugo i ginić mi tako kaže. Zabilježio mi je gestacijski šećer i rekao da jedem više obroka u manjim količinama, ali da ćemo pričekati što će mi reći na pregledu dr. u utorak u bolnici.
Iva najbitnije je da ti je beba ok, a za kile se nemoj previše brinuti, pogotovo ako si bila mršavica. Ni prva ni zadnja, otopit ćeš kad budeš dojilja. Možda je zbilja zbog nekretanja. Nećeš ih dobiti još puno, već si u 28tt.
Ja sam pila povremeno heferol, nisam imala nikakvih nuspojava..
Anna svaka cast na strpljenju. Ja bi ih vec na Mars katapultirala od muke.
RedFox nadam se da ćeš se riješiti te bestije.. bas te vole 😔
Iva neznam sto bi ti rekla, bas i nije normalan doktor. A za kile se ne brini ali probaj malo prehranu regulirati najviše zbog toga što mirujes i da ti bude lakše se nositi sa trudnoćom. Ja sam inace sklona debljanju i toliko sam se bojala da cu nakupiti kila u trudnoći al hvala Bogu evo 6 kg. Al fuckas i to kad sam zbog operacije i mirovanja dobila jos toliko prije trudnoće :(
Nedao Bog veceg zla, neka je beba dobro i ti s njom!
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Iva moja frendica je bila skroz normalne građe i u 25 tjednu se otvorila i od onda lezala u Petrovoj ni mic nije smjela napraviti i dobila 18kg. Evo proslo mj dana od poroda i ostalo 2-3 kg ...sve otišlo
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Mikio ja sam u ljekarni kupila saft 100% prirodni od brusnice, 1 dl dnevno pise kao dnevna doza, meni je prekisalo i gusto pa tu dozu razblazim sa vodom i popijem svaki dan. Nije mi palo na pamet onaj iz trgovine jer sam ga htjela baš kao ljek.
Iva, Ja sam ti u prošloj T bila uloziva za vrsak prsta kad sam došla na pregled s 25tt,niko nije ni obraćao pozornost na to,išla na indukciju na kraju.
I ja se moram opskrbiti novom dozom brusnice. Nisam bas tip za cajeve al ajde.
Curke koje imaju baby watcher,jel vam u ovim tjednima duže treba da nađete otkucaje? Ovo moje dijete se hiće po cijelom.donjem trbuhu,ako i čujem na dvije sekunde (i vidim) otkucaje to je ziva sreca...
Evo ja nazvala.. ureaplazma/mikoplazma i klamidija negativne, ali imam streptokok i kandidu! Veli sestra sad trenutno ne moze pitati nista doktoricu jer je otisla ranije doma, al da kao streptokok nije opasan u trudnoci jedino pred kraj poroda kad se opet radi bris. Pa kao na sljedecem pregledu (za 3 tjedna) da budem vidjela sa doktoricom oce mi dat kakve vaginalete, a do tad mogu eventualno uzimati za kandidu neki vaginalni probiotik. Nemam nikakav svrbez dole, osim zuckastog iscjedka.. Imala sam pocetkom trudnoce te gljivice, al tad su mi bas bili izrazeni simptomi i koristila sam isto samo probiotike dok nije kao proslo.. no dobro, valjda ovo nije nist strasno? Bitno da nemam ove druge bestije.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Iva nek te tjesi da u ponedeljak idem i ja na vaganje. Pocele smo si bit ozbiljna konkurencija 😂😂🐳🐳
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Lavice Meni isto malo teze naci, baš sam htjela pitati koliko vama otkucaja pokazuje vecinom? ..ja nešto na sredini od pupka ka dole osjetim sporije oko 80/100 oktucaja necega (možda moje aorte, pupkovine)? ...., a desno odmah baš jaki otkucaji izmedju 130/160... a te desno ne nadjem baš uvijek... ali pretpostavljam da je to beba .
Sortiraj odgovore
Najstariji