ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sarita15
    29. Kolovoz 2019. 16:21

DeeDee

Thinkpink nisam ja imala pregled, u utorak sam ja na redu :)

Sarita da, tako isto i meni.. Očito je drugačije kod nas sve skupa..al mislim, moj je stvarno detaljan pa je valjda sve ok :)

Da i ja tako mislim. Vjerujem svojon gin da bi mi rekla da trebam nesto dodatno napraviti da treba jer zena je vrhunska. Ali inace sve kod nje :) jedva cekam pon i pregled uf 

Gogaa_V
    29. Kolovoz 2019. 16:23

iva4

To je onaj biser Herman iz Petrove, mislim kad sam lezala tamo onih tjedan dana bio je ok, ali sad ovo… tjesi me da nisam jedina koju tak naruce pa cekam nas vise od 10 je otislo u kafic preko puta i ubijalo dosadu😅
    Iskreno strah me uzimat te tablete za zeljezo jer vidim da izazivaju proljev a ako dobim ponovo grceve nedaj boze da mi ponovo pokrene kontrakcije jer onda ponovo bolnica 😓 ni za taj vitamin c mi nije reko😒😒😒

Iva  ne znam  kako on to tako zeljezo  prepisuju na pamet,  prethodno bez rezultata nalaza, i bez ikakvih uputa? Pijem  željezo i umjesto dijareje kojoj  sam se iskreno nadala 🙈, imam zatvor. Opet s druge strane ako je upoznat sa tvojom situacijom mislim da ti ne bi prepisao da postoji mogućnost da mogu izazvati kontrakcije... Ako imaš još nekog dr da se s  njim konsultujes u vezi  toga? 

• thinkpink1
    29. Kolovoz 2019. 16:31

DeeDee

Thinkpink nisam ja imala pregled, u utorak sam ja na redu :)

Oprosti,  malo mi se pomotalo😂😂

Grizli
    29. Kolovoz 2019. 16:55

Uh toliko napisanog... 
    Anna spalila bi vec da mi tako odugovlace za nalaze. Uzas! Nadam se najboljem ishodu pa d bar od srece zaboravis na njihove piz*arije. 
    Iva bogami lijepo ti nakupila kila. Drago mi je da je sa bebom sve ok. 
    Cestitam ostalim curama na urednim pregledima. 

mala.le.90.
    29. Kolovoz 2019. 17:17

Meni je malac dosta potrosio zeljezo, s 19 je palo na 15 pa sad na 9...dobila sam tothema ampule, sto mi je super jer ne volim gutat tablete...citala sam da znaju raditi zatvor, al kod mene je upravo suprotno, tjera me na stolicu svaki dan...
    Ne uzimam nista od dodatnih vitamina, pojacala sam konzumaciju voca i pijem rakijsku casu aronije svaki dan...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

29. Kolovoz 2019. 17:27

Omerta

Koliko obicno cekate na te sve briseve? Meni je receno da ce kroz 2 tjedna nalazi biti kod moje gin. Rijec je o onih 4-5 (ureaplazma/mikoplazma itd). Danas je 9.dan i vec sam malo nestrpljiva, zvala bi, al necu dosadjivati jer sestra nije uvijek bas nesto pristupacna i raspolozena.

Meni su uvijek bili gotovi za 3-5 dana kad sam sama nosila uzorke u Zavod za javno zdravstvo. Ovaj put su bili za 2 dana. Tako da ako je preko zavoda zovi sestru i pitaj. Kad sam radila kod privatnice trebalo je  skoro dva tjedna.

Red Fox

Mikio ja sam kupovala od enciana caj brusnicu, to je bas cista brusnica, ovo mislim da je cisti secer. Ima i od gradske ljekarne caj od brusnice, a razlika je u tome kaj je encian usitnjena susena brusnica, a od gradske ljekarne su cijele bobice koje mozes pojesti nakon kaj se natope u vrucoj vodi

mala.le.90.

Mikio, iskljucivo iz ljekarne, bar ja...dobijes u vrecici susenu brusnicu i stavis je u vrelu vodu pola sata, ocijedis i imaj caj...
    Juicy i tako ti sokovi su cista kemija puna secera i nisu preporucljivi za zdrav zivot, posebice ne trudnicama..

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Omerta
    29. Kolovoz 2019. 17:28

Sto se tice briseva.. ja ih sva sreca ne moram nositi nigdje u Zg, ima u Zapresicu u istom domu zdravlja gdje mi je gin, laboratorij di se ostavljaju.. e sad ne znam jel oni to salju dalje.. moze bit negdje u Ivanic Grad, ako sam dobro shvatila iz ovog linka: http://zzjz-zz.hr/sluzbe_3.html
    Mozda zvrcnem pred kraj smjene, tad se zna vec i doktorica javiti.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

lorija
    29. Kolovoz 2019. 17:35

Lavica27

iva4

To je onaj biser Herman iz Petrove, mislim kad sam lezala tamo onih tjedan dana bio je ok, ali sad ovo… tjesi me da nisam jedina koju tak naruce pa cekam nas vise od 10 je otislo u kafic preko puta i ubijalo dosadu😅
    Iskreno strah me uzimat te tablete za zeljezo jer vidim da izazivaju proljev a ako dobim ponovo grceve nedaj boze da mi ponovo pokrene kontrakcije jer onda ponovo bolnica 😓 ni za taj vitamin c mi nije reko😒😒😒😒

Iva obično uzrokuju zatvor. A ja zatvor imam stalno inače ne trudna pa kod mene sve naopako. Počni uzimati. Ako vidiš da je proljev prestani. Meni su isto tek u ljekarni mislim rekli za vitamin c uz njega..

Lorija šta sam ti rekla kad je maloj rockas? Nr sjećam se🙈🙈🙈 Joj moja susjeda ima psa kako sam ja prvoj htjela dati ime,uništila mi ga je😡

Nisi meni vec nekome ne znam tocno kome,kad su te upitali jel taj broj tvoje godina,pa si odgovorila tocno sta predstavlja 😁 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.