Losae da, mislila sam na to,samo nisam znala koja zivotinja je tocno u pitanju 😂 da nebi na konjsku usmjerila na kraju.
Lavice 😂 16 stariji je 😉, i meni je svasta padalo na pamet kad tebe citam 😂😂😂. Znam reakciju na Lobel-Lovel, kako ti zvuci sad Jona?!
Sorry Lorija, baby brain🙈🙈 Šta ti znači 16 stariji je? Kao stariji je 16 dana? Jona mi je jako lijepo!
Dana ☺ i meni je isto lijepo. To je muz predlozio da bi na kraju se sjetio da mu je kolega psu dao to ime! Al psu koji svako jutro dolazi na posao s gazdom i lezi u uredu,tik do nogu 😡 kaze mm nebi volio ga svako jutro gledati i slusat kolegu kako ga zove tim imenom. Bas mi krivo bude jer se i meni to ime jako svidjelo. Mozda ipak Noel ostane na kraju. 😁
Iva super za pregled,a bome i za kilograme 😂😂😂 ja bi ti preporucila neku djeciju kremu. Mozda Sudocrem?? On je za izritiranu crvenu kozu.
Petra i DeeDee super za uredne preglede!
RedFox jako mi je žao zbog samog nalaza i hospitalizacije, al bar ces biti pod njihovi nadzorom, znas radis sve na sta mozes utjecat i nadam se ce iskorjeniti beštiju. Bit ce sve ok na kraju!🥰
Iva omg, koji je to dr.bio🤨 Nadam se da ti je rekao da Heferol pijes uz vitamin C, a ovo za kremu necu komentirat.🤦🏻♀️
Omerta ja svoje briseve na aerobe, anaerobe, mycoplasmu, ureaplasmu, chlamydiu koje mi uzme primarni gin.nosim na ZZJZ sa uputnicom i nalaz mi je gotov kroz 3-4 dana. Ne znam kaj ima treba 14 dana majko mila!🙆🏻♀️
Iva cestitke na ipak urednom pregledu iako je meni krajnje glupo narucit nekog pred pauzu pa ga poslat na kavu pa nek se vraca jos pogotovo trudnicu van pameti ali to nije do tebe neg do njih...
Ja jos nisam dozivila da mi dr kaze necemo radit uzv u trudnoci mozda tu u Ri imaju svoju politiku neznam ali iz mog iskustva svi rade uzv na svakom pregledu
Deedee i ja se tako osjecam da pol tog ne odradimo ali nekako sam stekla dojam da tu to ide drukcije nego u zg gdje je vecina...recimo i ja imam svoju gin kojoj idem ona mi da uputnicu za glukozu i za morfolosku analizu to je taj veliki anomaly scan sta spominju tu zenice i mimo tog do 37 tj trudnoce sve je kod nje. Ona salje briseve i urin ona zove za rezultate svi nalazi kod nje ja nikud nis ne nosim i nikud drugdje ne idem. Kad sam prokrvarila opet sam isla k njoj ne na hitnu direkt jer me nebi uzeli s obzirom da ona radi. Za sve je ona. Prvo sam mislila da neato propustam a sad mi se cini da ako se trudnnoca vodi u bolnici ili su neka izvarendna stanja posebni nadzor i slicno da su tada i pojacani pregledi brisevi i analize i da se onda mora ici na jos sto strana da bi sve bilo ok. Ako imam mozda krivo moje isprike
Jos sam htjela pitat nesto...spominjale ste da vam bude na trbuhu ko kvrga pa prode...meni tako danas i mozgam si ja i lezim i nije BH nije grc ne boli i krene kvrga putovat sa ljeva na desno stavim ruku ne osjetim nis ali u sebi osjetim kako putuje...jel moguce da se tako beba cudno osjeti jer je posteljica sprijeda? Jer pod rukom nis a pomak da. A ipak je to vec beba od 11cm nije to bas zanemarivo vise po velicini
Petrai Deecestitam na urednim pregledima! 🌼
Red baš mi je žao, suosjecam sa tobom boravak u bolnici, ali proletit će i bolje da si pod kontrolom, i da bude sve ok. Vjerujem da hoće! 🤞🤞
Mene najvise strah tih nesretnih infekcija i bestija. Kupila sam sok od brusnice u ljekarni i planiram ga preventivno piti do kraja t. Jel pio neko vec?
Jesam ja..pomogao mi izljeciti eserihiju…pij, nece ti skodit…
I ja pijem i meni je eserihiju sredila . I fina je. Mozes ju i jest osusenu isto
To je onaj biser Herman iz Petrove, mislim kad sam lezala tamo onih tjedan dana bio je ok, ali sad ovo… tjesi me da nisam jedina koju tak naruce pa cekam nas vise od 10 je otislo u kafic preko puta i ubijalo dosadu😅
Iskreno strah me uzimat te tablete za zeljezo jer vidim da izazivaju proljev a ako dobim ponovo grceve nedaj boze da mi ponovo pokrene kontrakcije jer onda ponovo bolnica 😓 ni za taj vitamin c mi nije reko😒😒😒😒
Iva obično uzrokuju zatvor. A ja zatvor imam stalno inače ne trudna pa kod mene sve naopako. Počni uzimati. Ako vidiš da je proljev prestani. Meni su isto tek u ljekarni mislim rekli za vitamin c uz njega..
Lorija šta sam ti rekla kad je maloj rockas? Nr sjećam se🙈🙈🙈 Joj moja susjeda ima psa kako sam ja prvoj htjela dati ime,uništila mi ga je😡
To je onaj biser Herman iz Petrove, mislim kad sam lezala tamo onih tjedan dana bio je ok, ali sad ovo… tjesi me da nisam jedina koju tak naruce pa cekam nas vise od 10 je otislo u kafic preko puta i ubijalo dosadu😅
Iskreno strah me uzimat te tablete za zeljezo jer vidim da izazivaju proljev a ako dobim ponovo grceve nedaj boze da mi ponovo pokrene kontrakcije jer onda ponovo bolnica 😓 ni za taj vitamin c mi nije reko😒😒😒😒
Jooj tablete za zeljezo 🤮 trebala sam ih uzimat sa malim jer meni zeljezo koma uvijek u trudnoci posebno ali reko necu nego cu ciklu jabuku crveno voce pa cu se odrzat nekako do poroda i onda cu ih uzet ako bude trebalo...trebalo je a grcevi su bili uzasni pa sam zakljucila da bi me ubilo to da sam ih uzimala u trudnoci. Nije lako od svoh tegoba pronaci pravu stvar i bit na miru sa tim na sve nacine
Ne znam ko je pitao, kazu da je ta Klebsiella iskljucivo bolnicka infekcija, ko ce znati di sam to pobrala. Mozda prek nekog ultrazvuka, spekuluma, ko zna.
Brusnica je super i nemre stetiti, ja sam isto pila i rjesila sam se te nesretne klebsielle u urinu.
Nasty nadam se da ce tebi biti sve ok s obzirom na nalaz crp. Dok cekas probaj sto vise mirovati.
Ja sam do jucer bila cijele dane na nogama tak da mi je drago da su danas napravili kompletan pregled.
Saritato je definitivno bebac🥰🥰
Al pod rukom nis a u tibi putuje vamo tamo sad je na mjehuru i na rezu blago meni. Valjda zbog tog polozaja posteljice nis pod rukom ne mogu osjetit
Thinkpink nisam ja imala pregled, u utorak sam ja na redu :)
Sarita da, tako isto i meni.. Očito je drugačije kod nas sve skupa..al mislim, moj je stvarno detaljan pa je valjda sve ok :)
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji