Evo, cula sam se sa dr. Kaze da najbolje sa nekih 20tjedana. Radi ga ona, a moze dati i uputnicu za bolnicu, po zelji pacijentice. Jedino sto za bolnicu se onda treba naruciti kojih 2-3tjedna prije, valjda se dugo ceka na termin. Sv. Duh je u pitanju. Pa ako neka od vas ima informaciju ili ste bile vec, jel to stvarmo tako dugo se ceka?
Petra, kod nas su isto bili jednojajcani (ista posteljica). To smo otkrili na uzv sa 7 tjedana, lijepo kucala srca, no dr. rekla da je rizicna trudnoca pa da dodjemo za 2 tjedna kad ce probati vidjeti da li ih bar dijeli ona membrana jer su bas bili blizu. Na kraju sa 9 tjedana vise nisu kucala srca.. Ja sam dan ranije bas imala neki los osjecaj, a i simptomi mi nestali zadnjih par dana.. u bolnici takodjer potvrdjeno, mislim da se tad cak i vidjela membrana izmedju, na boljem uzv, a inace kad nje nema onda postoji mogucnost zapetljavanja pupcanih vrpca i svasta nesto. Imala sam vakumsku kiretazu pod opcom. Sva sreca taj dio nije bio nimalo traumatican, nista me nije bolilo ni prije ni poslje. To je bilo prosle godine u 10.mj. u Danskoj.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Cure čestitam vam na urednim pregledima, i otkrivenim spolovima. 💝💙
Jel to-to za danas ili cekamo jos koji od vas?
Evo, cula sam se sa dr. Kaze da najbolje sa nekih 20tjedana. Radi ga ona, a moze dati i uputnicu za bolnicu, po zelji pacijentice. Jedino sto za bolnicu se onda treba naruciti kojih 2-3tjedna prije, valjda se dugo ceka na termin. Sv. Duh je u pitanju. Pa ako neka od vas ima informaciju ili ste bile vec, jel to stvarmo tako dugo se ceka?
Petra, kod nas su isto bili jednojajcani (ista posteljica). To smo otkrili na uzv sa 7 tjedana, lijepo kucala srca, no dr. rekla da je rizicna trudnoca pa da dodjemo za 2 tjedna kad ce probati vidjeti da li ih bar dijeli ona membrana jer su bas bili blizu. Na kraju sa 9 tjedana vise nisu kucala srca.. Ja sam dan ranije bas imala neki los osjecaj, a i simptomi mi nestali zadnjih par dana.. u bolnici takodjer potvrdjeno, mislim da se tad cak i vidjela membrana izmedju, na boljem uzv, a inace kad nje nema onda postoji mogucnost zapetljavanja pupcanih vrpca i svasta nesto. Imala sam vakumsku kiretazu pod opcom. Sva sreca taj dio nije bio nimalo traumatican, nista me nije bolilo ni prije ni poslje. To je bilo prosle godine u 10.mj. u Danskoj.
Ne znam kako je na Sv. Duhu, ali ja sam za Merkur trazila termin 16. i dobila sam za 27.
Omerta zao mi je zbog tog iskustva, jeste li dalje istrazivali zbog cega ili je ostalo na tome da nije bilo srčane akcije više?
Ako tvoja ginicka radi anomaly što bi isla dalje, još bolje onda da kod nje sve odradis ili bi ti htjela i drugo misljenje? Mene naredni pregled ocekuje anomaly i cervikometrija i prvi dan tecaja ujedno, a dva dana nakon toga i kolposkopija... bit će mi baš uzbudljiv početak 9 mjeseca. .
Hvala ti Omerta na podijeljenom iskustvu... Da, kod mene se sumnja da dijele opnu, al u cet idem u Petrovu pa cu valjda sa sigurnoscu znati. Citala sam o tom zapetljavanju pupcanih vrpca. Ja sam danas tocno 12 tjedana trudna, jednake su velicine pa se nekako nadam da ce ipak sve biti ok i da ce ovi u Petrovoj ipak vidjeti opnu izmedju njih da bar malo odahnem.
Jos jednom hvala svim curkama na dobrodoslici, javim se u cetvrtak svakako. 🤗
url=https://lilypie.com][/url
Uh nisam imala pojma za ovo kad dijele opnu. Al došla si u pravu grupu,mi ti pobijamo sve loše prognoze❤
Seni aaaaaa cestitaaaan! Još samo Anna da dodje s dobrim nalazom!
Cure mene danas užasno nekih 10 min u preponama bolilo,kao da mi sijeva nešto. Jel koju bolilo tako u moji tjednima? Malo mi je rano za to nekp fatalno sirenje...
Dobrodoslica novim curkama i blizancekima :-)
Vidim puno dobrih vijestipa da i ja javim svoje. Dosli danas finalni nalazi testa svi kromosomi su normalni!!!!!!! Mojoj sreci neeeeema krajaaaaaa…
…sad je valjda red da se i ja opustim.
Tko ce sad docekati 30.9. i iduci pregled….grrr
Anna, svu srecu ti zelim i da sta prije dodu rezultati. Ako je problem zovu odmah, ako ne zovu sve je ok. Vjerojatno je slicna praksa i u HRV, u svakom slucaju samo pozitivno, mora biti dobro.
Čestitam :) 🤩🎉
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Uh nisam imala pojma za ovo kad dijele opnu. Al došla si u pravu grupu,mi ti pobijamo sve loše prognoze❤
Seni aaaaaa cestitaaaan! Još samo Anna da dodje s dobrim nalazom!
Cure mene danas užasno nekih 10 min u preponama bolilo,kao da mi sijeva nešto. Jel koju bolilo tako u moji tjednima? Malo mi je rano za to nekp fatalno sirenje…
...ja predpostavljam da se crijeva i maternica koja raste bore za prostor pa da zbog toga osjecamo bol, plus kruzni ligamenti koji drže maternicu sa strana vjerovatno se istanjuju i zatezu nas.Ti si vec 17 tjedan a kako se materica tad siri i beba raste, rade sebi prostora, podiže se meni je nekako logicna bol pri dnu stomaka u tim tjednima i kasnije. Jedino ako je jaka i konstanta ali vjerujem da nije tako...
Procitala sve, zaboravila imena kome sam sto htjela pisat... 🙄
Petra dobrodosla! I sretnu trudnocu ti zelim!
Svim curkama cestitam na urednim pregledima, nisam zapamtila kojoj al mislim Nasty da je imala povisen guk nataste... Voce nalazost ne mozes bas sve i obavezno ga treba vagati. Al to ti obicno daju uputu. Naviknes se kroz par dana na te sitne obroke.
Iva podnesi Zamolbu za smanjenje kazne ili potpuno ukidanje ovisi kolika je kazna. Prilozis nalaz sa hitne ako je to to i objasnis situaciju u Zamolbi. Mm su zaustavili i bio napuhao 0.9, al trebao ostat bez vozacke i neka novcana kazna, a ja taman zatrudnila i prilozio nalaz da sam trudna i da moli da mu se ne oduzme vozacka zbog toga i da zna da je kriv al da je slavio to sto sam zatrudnila. I dali mu opomenu i kaznu od 250 kn troskova. Tako da uvaze posebno ako osoba nikad prije nije kaznjavana.
Goga, nisu me slali na nikakve dodatne pretrage jer iza sebe imam jednu zdravu i iznesenu trudnocu.. prije te blizanacke sam imala jos jedan rani spontani.. a salju tek nakon tri. Na otpusnom isto nista posebno..
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sortiraj odgovore
Najstariji