ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    27. Kolovoz 2019. 19:13

Nasty jesi dobila nalaz OGTT?

MaRe
    27. Kolovoz 2019. 19:17

https://www.boredpanda.com/funny-old-school-parenting/?media_id=1708043

eto šta je autosjedalica a ne ove što mi danas gledamo 

MaRe
    27. Kolovoz 2019. 19:33

iva ovaj tvoj je pravi bokser :D 

Lavica27
    27. Kolovoz 2019. 19:33

Omerta baš mi je zao zbog tvojih situacija 😔 Ali sad stiže bebica da ispuni srce!

Cure kao epilog moje priče o neraspolozenoj sestri od mog ginekologa ilitiga "hans na mitraljezu" kako je zovem od milja sad vidim na FB da mi je poslala zahtjev za prijateljstvom 🙈🙈🙈🙈😂 🙈🙈🙈🙈

Lavica27
    27. Kolovoz 2019. 19:34

P.s. sijevanja u preponama otišla nakon magnezija✌

• Seni1985
    27. Kolovoz 2019. 19:50

Hahahahaha, zahtjev za prijateljstvom....predobro. Jel to sad znaci da cete biti frendice i vise nece biti nervozna?

• Seni1985
    27. Kolovoz 2019. 19:53

...e i da prijavim, kupila sam trapke u h&ma, one s dodatkom za trbuscic i super su mi. Bas su jako ugodne i mislila sam da ce taj dodatak kliziti i da cu ga svako malo potezati prema gore, ali nije, kako ujutro namjestim tako stoji. Eto sad vise ne hodam po firmi otkopcanih hlaca, bravo ja 

Lavica27
    27. Kolovoz 2019. 19:54

Ne znam Seni😂… danas mi se jako prposno na tel javila, sve me šokirala. Nisam ni znala što mi se sprema😱😂

Red Fox
    27. Kolovoz 2019. 20:13

Bok svima 😊 cestitam na dobrim vijestima s pregleda i na novootkrivenoj curici 😊 ja sam si sad skroz prebacila film u glavi da nosim decka, al cu iduci put pitati jesu sigurni 😂 proslu put je imao vrpcu medu nogama pa nije mogao vidjeti 🙁 
    Omerta kaj se tice anomaly-a na sv.duhu sigurno ce te naruciti u okvirno vrijeme kad se treba napraviti, mozda ne u 20.tjednu nego u 22., al ti to ne igra neku ulogu. Meni tam nisu ni radili konkretan anomaly, al ja tamo vodim trudnocu pa pretpostavljam da svaki put pogledaju kaj treba. Iako kod mene s najvise paznje gledaju mozak da nema nekih znakova meningitisa.
    Inace, danas sam isla u waikiki, imate trudnicke traperice po 70 kuna, ok izgledaju, nisam isprobavala, al ima i svih brojeva.
    Isli smo i i bubamaru da uzivo vidim onu chicco hranilicu/lezaljku i zaljubila sam se 🥰 skoro sam ju vec danas kupila 😂

• Sarita15
    27. Kolovoz 2019. 20:39

Lavica27

Omerta baš mi je zao zbog tvojih situacija 😔 Ali sad stiže bebica da ispuni srce!

Cure kao epilog moje priče o neraspolozenoj sestri od mog ginekologa ilitiga "hans na mitraljezu" kako je zovem od milja sad vidim na FB da mi je poslala zahtjev za prijateljstvom 🙈🙈🙈🙈😂 🙈🙈🙈🙈

😂😂😂😂 Hans ti hoce biti prijatelj 😂😂😂 preslatko! Mislim da moj sestra Hans nece slat nikakav zahtjev .. nadam se 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.