Uh nisam imala pojma za ovo kad dijele opnu. Al došla si u pravu grupu,mi ti pobijamo sve loše prognoze❤
Seni aaaaaa cestitaaaan! Još samo Anna da dodje s dobrim nalazom!
Cure mene danas užasno nekih 10 min u preponama bolilo,kao da mi sijeva nešto. Jel koju bolilo tako u moji tjednima? Malo mi je rano za to nekp fatalno sirenje...

Dobrodoslica novim curkama i blizancekima :-)
Vidim puno dobrih vijestipa da i ja javim svoje. Dosli danas finalni nalazi testa svi kromosomi su normalni!!!!!!! Mojoj sreci neeeeema krajaaaaaa…
…sad je valjda red da se i ja opustim.
Tko ce sad docekati 30.9. i iduci pregled….grrr
Anna, svu srecu ti zelim i da sta prije dodu rezultati. Ako je problem zovu odmah, ako ne zovu sve je ok. Vjerojatno je slicna praksa i u HRV, u svakom slucaju samo pozitivno, mora biti dobro.
Čestitam :) 🤩🎉

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Uh nisam imala pojma za ovo kad dijele opnu. Al došla si u pravu grupu,mi ti pobijamo sve loše prognoze❤
Seni aaaaaa cestitaaaan! Još samo Anna da dodje s dobrim nalazom!
Cure mene danas užasno nekih 10 min u preponama bolilo,kao da mi sijeva nešto. Jel koju bolilo tako u moji tjednima? Malo mi je rano za to nekp fatalno sirenje…
...ja predpostavljam da se crijeva i maternica koja raste bore za prostor pa da zbog toga osjecamo bol, plus kruzni ligamenti koji drže maternicu sa strana vjerovatno se istanjuju i zatezu nas.Ti si vec 17 tjedan a kako se materica tad siri i beba raste, rade sebi prostora, podiže se meni je nekako logicna bol pri dnu stomaka u tim tjednima i kasnije. Jedino ako je jaka i konstanta ali vjerujem da nije tako...

Procitala sve, zaboravila imena kome sam sto htjela pisat... 🙄
Petra dobrodosla! I sretnu trudnocu ti zelim!
Svim curkama cestitam na urednim pregledima, nisam zapamtila kojoj al mislim Nasty da je imala povisen guk nataste... Voce nalazost ne mozes bas sve i obavezno ga treba vagati. Al to ti obicno daju uputu. Naviknes se kroz par dana na te sitne obroke.
Iva podnesi Zamolbu za smanjenje kazne ili potpuno ukidanje ovisi kolika je kazna. Prilozis nalaz sa hitne ako je to to i objasnis situaciju u Zamolbi. Mm su zaustavili i bio napuhao 0.9, al trebao ostat bez vozacke i neka novcana kazna, a ja taman zatrudnila i prilozio nalaz da sam trudna i da moli da mu se ne oduzme vozacka zbog toga i da zna da je kriv al da je slavio to sto sam zatrudnila. I dali mu opomenu i kaznu od 250 kn troskova. Tako da uvaze posebno ako osoba nikad prije nije kaznjavana.

Goga, nisu me slali na nikakve dodatne pretrage jer iza sebe imam jednu zdravu i iznesenu trudnocu.. prije te blizanacke sam imala jos jedan rani spontani.. a salju tek nakon tri. Na otpusnom isto nista posebno..

Be the change you wish to see in the world.. 💚
https://www.boredpanda.com/funny-old-school-parenting/?media_id=1708043
eto šta je autosjedalica a ne ove što mi danas gledamo

Omerta baš mi je zao zbog tvojih situacija 😔 Ali sad stiže bebica da ispuni srce!
Cure kao epilog moje priče o neraspolozenoj sestri od mog ginekologa ilitiga "hans na mitraljezu" kako je zovem od milja sad vidim na FB da mi je poslala zahtjev za prijateljstvom 🙈🙈🙈🙈😂 🙈🙈🙈🙈

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji