ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samonezelje
    27. Kolovoz 2019. 17:18

Da i naravno cestitke svima na urednim pregledima. Nasty proci ce i to.. drzim fige. Sigurno bolje ne varat. Ma i ta infekcija sta li je vec. Sam jako! 
    Ja sam se sad nauzivala cokoladnog mlijeka za jedno vrijeme pa se namjeravam vratit na normalu. Danas kaze neka zena u cekaoni, povisen joj je secer jako, pa kao sta ce jadna, ne moze odilit vocu, a druge slatkise ne jede.. Samo sam problijedila i zbrojila kolko sam cokoladnog popila u zadnjih 10 dana..
    Da, meni puls svako malo skoci. Cim malo odradim po stanu, cim krenem umarat um, cim sjednem za volan.. Ne uzrujavam se oko toga..

samonezelje
    27. Kolovoz 2019. 17:21

Točkica37

Samozelje prvo je.bio decko sad cura ili?
    Cestitam svima na urednim nalazima ♥️💜💙

Da! To mi je nevjerojatno kak neko uspije vidit 8, a nema. Pokazala nam danas dok na UZV dupe, pa kaze evo ovdje je jdna bedrena kost, ovdje druga, a u sredini nema..  Doduse veli isto da nijedan ozbiljan ultrasonicar nece rec 100% da je cura jer uvjek postoji mogucnost da se testisi nisu spustili u mosnje..
    Fala!

samonezelje
    27. Kolovoz 2019. 17:23

MaRe

Čestitam samonezelje..jeeej curka
    Vi svi pišete o cerviksu, plodnoj i posteljici…meni moja dosad niti jednu stvar nije reklaValjda će sutra ovi biti pričljiviji, ja se tješim ak mi ništa ne kaže da je sve ok pa ne misli da mi ima šta za reći xD

Ma da, ni meni moj nije nis rekao beg sad na anomalyu sve saznala. Isto sam tak zakljucila, da neke ne valja reko bi..

samonezelje
    27. Kolovoz 2019. 17:25

Nasty mislim upala, ne infekcija..

PetraB
    27. Kolovoz 2019. 17:31

Omerta

Petra, dobrodosla i sretno!!!
    Mislila sam napisati nesto o takvoj blizanackoj trudnoci, ali kod mene nazalost nije dobro zavrsilo.. Nadam se da ce kod tebe biti sve ok!

Hvala Omerta 🙂
    Kao prvo zao mi je da se nije sretno zavrsilo. Ako ti nije pretesko bila bi ti zahvalna kad bi mi napisala sto se desilo kod tebe. Citala sam po netu i otprilike znam koje mogu biti komplikacije ali svako iskustvo je dobro doslo. 🤗

url=https://lilypie.com][/url

samonezelje
    27. Kolovoz 2019. 17:35

Dobrodosle nove cure!  

Aristea
    27. Kolovoz 2019. 17:41

Dobrodosle nove cure! Čestitam svima na urednim pregledima i djevojčicama i dječacima  :)

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Seni1985
    27. Kolovoz 2019. 17:43

Dobrodoslica novim curkama i blizancekima :-)
    Vidim puno dobrih vijesti  pa da i ja javim svoje. Dosli danas finalni nalazi testa svi kromosomi su normalni!!!!!!! Mojoj sreci neeeeema krajaaaaaa......sad je valjda red da se i ja opustim.
    Tko ce sad docekati 30.9. i iduci pregled....grrr
    Anna, svu srecu ti zelim i da sta prije dodu rezultati. Ako je problem zovu odmah, ako ne zovu sve je ok. Vjerojatno je slicna praksa i u HRV, u svakom slucaju samo pozitivno, mora biti dobro.

• Kengurica
    27. Kolovoz 2019. 17:45

Samonezelje cestitam na pišuljici!!
    Seni ma fantasticno! Sad se stvarno opusti i uzivaj. 

• Tonkica1
    27. Kolovoz 2019. 17:47

Cestitke cure na urednim pregledima! ❤
    Dobrodosle nove curke 🤗
    Goga hvala na savjetu, svakako cu se paziti, ali cu i otici do svoje dr i reci joj sto je rekla dr danas.
    Anna svi cekamo s tobom 🙏🙏🙏🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.