Dobrodošla Petra i nek je sretno sa blizančekima! Naša Livija nosi blizančeke, dva dečkića.. Al u zadnje nije baš aktivna na forumu.
Hvala vam još jednom sve cure na podršci!
Lala🤣🤣🤣🤣 to si me biće pomješala s Livijom.. Ma jedva ti ja sebe nosim.. Uopće ne mogu zamislit kako bi bilo da su me blizanci potrefili..
Kengurice, Tonkice, Jaivanpa čestitam na urednim pregledima, neka su mrvice dobro, a za kile, lupanja srca i ostalo ćemo lako.. Valjda nisam koga preskočila.. Jaivanpa nemoj se brinuti.. Da je trebala terapija dali bi ti je. A ovako se ti dr. malo vole i prepucavati..
Ne brini, ja sam osjetila otprilike tek u 20. nedelji, a sada bebac igra fudbal stalno :)
Tinkipinkto sto ti je posteljica tik do usca dali su ti rekli sto za to da trebas mirovat ili nesto?
Ja ti opcenito moram mirovati od samog starta zbog rizicne trudnoce, tako da znam kako ti je sto se mirovanja tice…meni je izlazak iz kuce odlazak do labosa ili na gin.pregeld, sve ostale preglede kod hematologa i za stitnjacu odgovorim i muz ode s nalazima jer ja ne smijem…i to se vozim na stražnjem sjedistu auta jer je višlje od prednjeg, ko prava direktorica, samo mi novine fale…😂😂😂
Moguće je da se podigne posteljica? Tako sam čula.. A joj Thinkpink svaka ti čast.. Ti to sve opisuješ tako ležerno..
Thinkpink čestitam na pregledu, tebe sam preskočila.. Cerviks ti je beton, to je super!
DobrodošlaPetrai nek je sretno sa blizančekima!NašaLivijanosi blizančeke, dva dečkića.. Al u zadnje nije baš aktivna na forumu.
Hvala vam još jednom sve cure na podršci!
Lala🤣🤣🤣🤣to si me biće pomješala s Livijom.. Ma jedva ti ja sebe nosim.. Uopće ne mogu zamislit kako bi bilo da su me blizanci potrefili..
Kengurice, Tonkice, Jaivanpa čestitam na urednim pregledima, neka su mrvice dobro, a za kile, lupanja srca i ostalo ćemo lako.. Valjda nisam koga preskočila.. Jaivanpa nemoj se brinuti.. Da je trebala terapija dali bi ti je. A ovako se ti dr. malo vole i prepucavati..
Ma kak znam da me to muci onda ja sve fino polako obavljam, odmaram i cao. Bit ce ce sve dobro :) dok moj dečko skače i radi tulume u buši ja sam presretna!
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Thinkpink super nalaz osim posteljica al ona se mozeno podignuti gore jel tako?
Iva,ako je zbog tog kazna slobodno napiši prigovor s obrazloženjem i skeniraj papire od prijema na hitnu te večeri. APP. Bolje da taj novac na bebicu nego na kaznu potrosite.
Čestitke curama na urednim pregledima. Ajme kad napisat u 29.tjednu slijedeći pregled samo me osine, sve to tolko brzo prolazi!
Mislis u 20om?
Ne, mislila sam 29.tjednu jer je Jaivanpa napisala da ima slijedeći pregled u 29.tjednu..
Tinkipinkto sto ti je posteljica tik do usca dali su ti rekli sto za to da trebas mirovat ili nesto?
Ja ti opcenito moram mirovati od samog starta zbog rizicne trudnoce, tako da znam kako ti je sto se mirovanja tice…meni je izlazak iz kuce odlazak do labosa ili na gin.pregeld, sve ostale preglede kod hematologa i za stitnjacu odgovorim i muz ode s nalazima jer ja ne smijem…i to se vozim na stražnjem sjedistu auta jer je višlje od prednjeg, ko prava direktorica, samo mi novine fale…😂😂😂
Moguće je da se podigne posteljica? Tako sam čula.. A joj Thinkpink svaka ti čast.. Ti to sve opisuješ tako ležerno..
Tnx...🥰
ma gle ja sam si poslozila sve u glavi...tak da sam fakat discplinirana, jer sam prosla jako puno da dobijemo nasu mrvu i znam tko mi je prioritet, i nista mi nije tesko, ako treba i dubit na glavi svih 9mj
Lavice yes, super je nalaz. Posteljica se bude dizala do 34.tjedna, iako sumnja da ce se u potpunosti dignut, al svejedno i da mi se digne u potpunosti, idem svakako na sekciju. Al nek je svo zlo u tom i nitko sretniji...🥰🥰🥰
Ja ne znam kad bi isla na sljedeci pregled, nisam dobila nikakav termin. Kod moje gin se samo dodje tako svaka 3,4 tjedna. Bila sam sa tocno 15tj. Znam da je od 18-22 anomaly scan, pa mozda da to pricekam, bar do 20tjedna? Nekako mi se dugo cini. Pojma nemam..
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Samojed ne brini.. Ja sam ju prvi put osjetila s točno 21tt kasno navečer. Od onda ju osjećam svaki dan, najčešće kad legnem i umirim se. Tako da budi strpljiva i ne brini.
Thinkpink1 bravo na stavu i cestitke na pregledu.
Nasty da bas,😂😂😂 dnevnik,spomenar,leksikon hahaha,vrati se i ja sad u djetinjstvo. 😁
Nasty uzmi kredu nacrtaj medu i sve ce biti u redu ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji