ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    27. Kolovoz 2019. 20:39

Pozdrav drage moje. Ja vas citam ali ne stignem se uključiti, prebrze ste.
    Bili na pregledu danas, djecak tezak 500 gr, sve je u najboljem redu. Zatvorena potpuno, usce 4 mm, plodne vode dovoljno, u plusu 3 kg. Sljedeći pregled 2.10.
    Cestitam svima na urednim pregledima i Anna drzim fige.

[iimg]

27. Kolovoz 2019. 20:56

Meni stigao nalaz urinokulture... enterokok 10^3 😡 Veli ginekolog da to ne treba liječiti jer je niska koncentracija. Cervikalni brisevi su mi sterilni. Jel ima koja s tim iskustva? Čitam po netu da ta beštija i nije baš bezopasna, no kad je ima više i u cervikalnim brisevima. Vjerujem.svom doktoru no opet provjeravam 🤔
    TSH mi je 2.18 a u 10. tjednu mi bio 2.5. Nemam nikakvu terapiju.

sofi09
    27. Kolovoz 2019. 20:57

Cestitam cure na danasnjim pregledima.Cure koje idete sutra sretno😀😀
    Mare nadam se da neces sutra dugo cekati i da ce se potrefiti neki doba doktor na odjelu. Meni je bio doc. Finderle.
    Samojed ni ja jos ne osjecam bebu, dr. mi je rekao da je sve uredu i da su neke bebe mirnije i da ih se pocne osjecati tek oko 25tt..
    Lorija ja prijavljujem svoj sljedeci pregled 5.9. to je 4D privatno u Agramu, a redovan preglef mi je 19.9 
    Anna cekamo nalaze s tobom 🙏🙏🙏
    Petra dobro dosla i urednu trudnocu ti zelim!

• Seni1985
    27. Kolovoz 2019. 21:01

Hahaha, ajd odbij prijateljstvo ak si faca :-))))

MaRe
    27. Kolovoz 2019. 21:17

Hvala Sofi..pripremila sam se vec na čekanje jer prije toga idem do ove aždaje po doznake tak da cu od jutra bit u gradu 😴 Sam da to prođe..baš sam nervozna. 
    Već sam htjela pitati pa svaki put zaboravim...koristi li koja one kreme za depilaciju ili nam je i to zabranjeno?😂  Razmišljam si sad kad krenu kiše mal pustit zbunje po nogama pa s time riješit..postaje mi se pretesko saginjati xD

• Sarita15
    27. Kolovoz 2019. 21:27

MaRe

Hvala Sofi..pripremila sam se vec na čekanje jer prije toga idem do ove aždaje po doznake tak da cu od jutra bit u gradu 😴 Sam da to prođe..baš sam nervozna.
    Već sam htjela pitati pa svaki put zaboravim…koristi li koja one kreme za depilaciju ili nam je i to zabranjeno?😂 Razmišljam si sad kad krenu kiše mal pustit zbunje po nogama pa s time riješit..postaje mi se pretesko saginjati xD

I ja ti zelim da ti bude Finderle meni je on radio carski super dr. Koristila sam ja na nogama i u prvoj i sada. Ne prva tri mj nikako tek od nekog 14og tj.na dalje jer ne mogu drukcije...duze mi potraje sa kremom ovako mi tlaka a na vosak trudna ne idem nema sanse 

Lavica27
    27. Kolovoz 2019. 21:39

LoSa84

Meni stigao nalaz urinokulture… enterokok 10^3 😡 Veli ginekolog da to ne treba liječiti jer je niska koncentracija. Cervikalni brisevi su mi sterilni. Jel ima koja s tim iskustva? Čitam po netu da ta beštija i nije baš bezopasna, no kad je ima više i u cervikalnim brisevima. Vjerujem.svom doktoru no opet provjeravam 🤔

Ja nisam ni čula za enterokok u urinokulturi🤔 A šta ti je rekao nalaz krvi i urina?  I ja samncitala da se te bestije na treću ne liječe... jer navodno su u nekoj mjeri "dobre bakterije" imamo ih svi al ako se razmnoze to je lose. Možda gluposti pričam.

Seni Drzi prijatelja blizu a neprijatelja još blize😂
    Čestitke na urednim pregledima!

27. Kolovoz 2019. 21:47

Lavica27

LoSa84

Meni stigao nalaz urinokulture… enterokok 10^3 😡 Veli ginekolog da to ne treba liječiti jer je niska koncentracija. Cervikalni brisevi su mi sterilni. Jel ima koja s tim iskustva? Čitam po netu da ta beštija i nije baš bezopasna, no kad je ima više i u cervikalnim brisevima. Vjerujem.svom doktoru no opet provjeravam 🤔

Ja nisam ni čula za enterokok u urinokulturi🤔 A šta ti je rekao nalaz krvi i urina? I ja samncitala da se te bestije na treću ne liječe… jer navodno su u nekoj mjeri "dobre bakterije" imamo ih svi al ako se razmnoze to je lose. Možda gluposti pričam.

Seni Drzi prijatelja blizu a neprijatelja još blize😂
    Čestitke na urednim pregledima!

Svi ostali nalazi su u redu... nista ne upucuje na upalu 😣 To mi sad zato jer odlazim na nepotrebne oretrage 🙄

samonezelje
    27. Kolovoz 2019. 21:50

Unistila sam se sad sa bucnicom, a tak sam lagano od jutra krenula.. ipak cu od sutra lagano!
    Annika lijepo da si se javila! Super za uredan pregled, drzim fige i za dalje! 
    Eee dosle mi danas tkanine za posteljinu za kindac! Preslatko! Bit ce jedna strana bijelo sa malim sivim zvjezdicama i druga siva sa vecim bijelima. Sad jos moram kupit jedan set da si skinem dimenzije za kroj. Jupii!

• AnnA
    27. Kolovoz 2019. 22:54

Iva mene tako zna probadat.  I da, stvarno cudan i ruzan osjecaj. Bas me tako probadalo pred neka tri dana. Sad vise ne. Vjerujem da su to sve cari drugog stanja ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.