Odakle početi kad se ovako raspišete 😁
Samonezelje Čestitam na curici, ja ću je dodati, pa ću mijenjati ako se ispostavi da je ipak dečko 😂
Seni1985 Mnogo mi je drago zbog tvog nalaza, hvala Bogu da je tako ❤️ Još samo AnnA da dobije nalaz, ali stvarno mislim da će sve biti dobro, kao kod tebe i Cime
DeeDee Zna bebica da je mama tužna, pa je došla da je razveseli 😍
Super za sve uredne preglede danas, sa srećom i sutra. Lorija nam nije postavila listu večeras, da vidimo ko ide, to mi je baš čudno 😂
Sad sam išla vidjeti šta je bučnica, jer stalno spominjete, toliko da mi se jede iako ne znam šta je 😂 A tek mi se sad jede, kad vidim o čemu se radi 😁
LoSa ja sam imala enterokok u cervikalnom brisu i to puno. Mislim da se u cervikalnom ne pise to 10 na neku. Popila amoksil, poslije acidosalus vaginalete i sljedeci bris cist.
Ona zivi u nama, al ne valja kad se prenamnozi.
Lobi kao da je neka upalica u pitanju, al nisam ti sigurna jer neke stvari u teudnoci su normalno povisene.
Nasty, ja sam jela isto normalno, svaki dan jedem slatko, apaolutno svaki, ne puno vecinu dana, npr danas dvije kinderice, al jucer pol kutije i uredan mi ogtt. Ja nemam pojma o cemu to ovisi, zasto nekog zeza secer nekog ne iako mozda ti za ovo kaze da samo malo pripazis ili ponovis.
Ja sam se sad pocela osjecati teze. Do neki dan sam se penjala po stijenama na moru i mislila si kako zasad dobro podnosim trudnocu (ni oticanje, poletna, savijam se bez problema, vrucina mi smeta isto kao prije, nista vise) i odjenom preokret. Preznojavanje u autu i pod klimom, nekakva slabost danas od vremena, kičma boli, teze se sagibam. Pravi kit -trudnica.
Dobro jutro cure! Pizza se vec peče pa cekam da doruckujemo moja djevojčica i ja🥰
Sretno curama koje imaju preglede!
LoBi dobro nam došla. ⚘ Onako laicki te povisene vrijendosti ukazuju na neku infekciju, upalu... vjerovatno će te uputit dalje na pretrage da se otkrije zariste i da dobiješ adekvatnu terapiju...
Jutro cure! Evo ja sam jedna od sretnica koju nista ne probada nit boli pa mi svejedno doktor svasta zabranjuje 😣
Ja jucer na poslu sjedila 3h na dosadnom sastanku i moj mali se cijelo vrijeme javljao. Vjerojatno i njemu bilo dosadno ili protestirao jer mora gluposti slusati 🤣
Goga svaka cast za proaktivnost. Ja sam se neplanski rano probudila, ali jos lezim u nadi da cu zaspati. Legla oko 1 i od kaslja dugo nisam zaspala pa mi premalo sna.
Ambrozija me baš unuštava, zato sam i budna. Oči svrbe, nos pun i cijedi se po grlu što mi ne da spavati. Pije li itko tablete protiv alergije u trudnoci?
Gogasvaka cast za proaktivnost. Ja sam se neplanski rano probudila, ali jos lezim u nadi da cu zaspati. Legla oko 1 i od kaslja dugo nisam zaspala pa mi premalo sna.
Ambrozija me baš unuštava, zato sam i budna. Oči svrbe, nos pun i cijedi se po grlu što mi ne da spavati. Pije li itko tablete protiv alergije u trudnoci?
Mislim da se tsblete za alergiju preporuca izbjegavat u trudnoci koliko god je moguce. Barem su tako frendici rekli.
Mene isto malo suhi kasalj i kihanje muci no srecom nije jako.
Kengurica ja imam dosta česte "nedefinirane" alergije, tj. alergotest ne pokazuje nista a svako proljeće i jesen umirem ako ne pijem tablete. Vidjet cemo kako ce bit al pitala sam gin i rekao mi je da radije potrpim bez ako nije kritično.
[/url
Dobro jutro!
Goga baš sam se zapitala gdje si nam ti i kako si? A ti već uvelike vrijedna....bravo
Čestitam svima na jučerašnjim obavljenim pregledima, sretno svima koje danas idu. Curama sa beštijama želim da ih se što prije i sretnije riješe!
Hans na mitraljezu me tako nasmijao i onda još pošalje zahtjev na fb, vrištala sam sad dok sam čitala....moj tata je imao sličan nadimak za takve namrgođene i nadrkane osobe....Hitler iz našeg sokaka
Msm da je Deedee pisala o lošem danu? Neka se ne ponovi
I meni jučer baš bio naporan dan....oribala sam obe kupaonice (s maskom na licu jer me strah ikakvih deterdženata, a sve je bio...al svejedno), počistila sve sobe i gore i dolje, sredila stepenice, kuhinju...ma sve sam ulickala, skuhala čufte za ručak i još sa mm slagala drva....on tačkao a ja slagala u redove...barem ove koje mogu. Onda došli mama, sestra, šogor i nećak. Nećak se naigrao s ekipom iz ulice i baš su uživali, mi kafenisali, jeli....oko pola 20 oni doma a ja konačno na kutnu s nogama u zrak, više nisam mogla beknut!! U 21 smo već bili u krevet, svi krepani ko mački nekakvi....baš me izmorio jučerašnji dan
Danas kuham grah i kobase i amen, nema više kerefeka dok sve ne sredim u kući i oko kuće....previše mi je svaki dan ovakvog tempa.
Angie ja ni kad nisam.trudna ne forsam se tolko hahahhah
Ja mislim da cu pohane patlidane ali na pek papiru u pecnici. Pregled u 17 i 30.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji