ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    27. Kolovoz 2019. 15:07

Lorija sad idem i kod ovog specjaliste u bolnicu na pregled, pa ako ovaj moj odmahne rukom ovaj drugi sigurno neće🤣 Mene ti je sad strah jest išta slatko🙃 iskreno, očekivala sam i lošiji nalaz..
    A CRP je granica 5 čini mi se.. U mene je pozamašno povišen.. Al vjerujem da mi je od te upale grla..može biti od bilo čega.. 

Nasty
    27. Kolovoz 2019. 15:09

Cure čestitam vam na urednim pregledima!!! 💪💪💪
    Nisam još pročitala zaostatke..
    Anna držim fige na najjače, sretno s nalazima!🤞🤞🤞

• thinkpink1
    27. Kolovoz 2019. 15:13

Curke evo i mene s pregleda! Al prvo sam morala porucat jer mi se zeludac zaljepio za kraljesnicu🙃
    Nasa frajla se lijepo razvija i raste, a teska je 150 grama. Cervix zatvoren i uredne duzine, jedino je posteljica smjestena tik uz usce. 
    Cestitam svima na dosadasnjim urednim pregledima.
    Petra dobrodosla!
    Anna nadam se da ce nalaz u potpunosti biti uredan. Jel su ti rekli okvirno kad bi mogla ocekivati poziv, sutra, preksutra? Ljute me...😠😠
    Nasty ako ti je CRP povisen, ocito nije samo prehlada i upala grla vec bakterijska upala, tako da mislim da ces dobiti antibiotsku th.samo da pronađu gdje je žariste i daju adekvatan antibiotik. Al nista nerješivo...tako da se nemoj previse opterecivat s time...žao mi je lošijeg nalaza OGTT-a, jbg morat ces pazit kaj, kad i kolko jedes...al nista nije tesko za nase mrve🤗🥰❤

lorija
    27. Kolovoz 2019. 15:15

Nasty

Lorija sad idem i kod ovog specjaliste u bolnicu na pregled, pa ako ovaj moj odmahne rukom ovaj drugi sigurno neće🤣 Mene ti je sad strah jest išta slatko🙃 iskreno, očekivala sam i lošiji nalaz..
    A CRP je granica 5 čini mi se.. U mene je pozamašno povišen.. Al vjerujem da mi je od te upale grla..može biti od bilo čega..

Super,bar znas sto ti je. Pustit ce on tebe da prehlada prodje  skroz pa ce te ponovo slati da vadis CRP. On im je takooo bitan, a meni najmrzi 😂
    Vjerujem da te je strah,i lijepo od tebe sto nisi isla 'varati guzicu' zbog nalaza,a voce i je u biti najsladje 😉 Javi sta ti kaze taj dr.doktor sada. 🌸
    I btw Jaivanpa cestitke na pregledu!!! 😀

Nasty
    27. Kolovoz 2019. 15:16

Thinkpink može bit da su me načele bakterije🤦‍♀️ A niš, dobit ću antibiotik.. Ma neću se žalit uopće.. Sve ću pregrmit sam da mali bude ok.. 

Nasty
    27. Kolovoz 2019. 15:19

Hvala ti Lorija pišem od sada iscrpan izvještaj🙃 Vi mi dođete kao živi dnevnik🤣 znaš ono kad smo ko djeca vodili dnevnik.. ovaj je puno bolji! 

samojed
    27. Kolovoz 2019. 15:21

Cure malo me je strah kako čitam po Google a i vaš ovdje sve su osjetile bebice u mojim sedmicama a ja još ništa ima li neka da je bila u mojim sedmicama a nije osjetila ama baš ništa a pritom mi je posteljica straga

• thinkpink1
    27. Kolovoz 2019. 15:23

Eh da, prijavljujem sljedeci pregled 26.09.🙋🏻‍♀️

Nasty
    27. Kolovoz 2019. 15:24

Samojed vjerojatno osjećaš nešto ali ne razlikuješ od crijeva i dr. Ja sam počela neke lagane jedva primjetne udarce osjećati tek negdje sa punih 18tt i  koji dan više.. Tako da ne trebaš brinuti.. Dr. kažu da do 24tt bi trebalo osjetiti. 

DeeDee
    27. Kolovoz 2019. 15:29

samojed i moja se i dalje skriva uz sva nagovaranja..ili ja ne kužim :)

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI