Hvala ti Lorija pišem od sada iscrpan izvještaj🙃 Vi mi dođete kao živi dnevnik🤣 znaš ono kad smo ko djeca vodili dnevnik.. ovaj je puno bolji!
Cure malo me je strah kako čitam po Google a i vaš ovdje sve su osjetile bebice u mojim sedmicama a ja još ništa ima li neka da je bila u mojim sedmicama a nije osjetila ama baš ništa a pritom mi je posteljica straga
Samojed vjerojatno osjećaš nešto ali ne razlikuješ od crijeva i dr. Ja sam počela neke lagane jedva primjetne udarce osjećati tek negdje sa punih 18tt i koji dan više.. Tako da ne trebaš brinuti.. Dr. kažu da do 24tt bi trebalo osjetiti.
samojed i moja se i dalje skriva uz sva nagovaranja..ili ja ne kužim :)
[/url
Tinkipinkto sto ti je posteljica tik do usca dali su ti rekli sto za to da trebas mirovat ili nesto?
Ja ti opcenito moram mirovati od samog starta zbog rizicne trudnoce, tako da znam kako ti je sto se mirovanja tice...meni je izlazak iz kuce odlazak do labosa ili na gin.pregeld, sve ostale preglede kod hematologa i za stitnjacu odgovorim i muz ode s nalazima jer ja ne smijem...i to se vozim na stražnjem sjedistu auta jer je višlje od prednjeg, ko prava direktorica, samo mi novine fale...😂😂😂
Meni je ppsteljica bila u prosloj trudnoci 2 cm od usca i to je pisalo u trudnickoj kao napomena da bi na sljedecem pregledu bila na 8 cm..podigla se ..ugl..eto posteljica se pomice kako beba raste..
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Thinkpink super nalaz osim posteljica al ona se mozeno podignuti gore jel tako?
Iva,ako je zbog tog kazna slobodno napiši prigovor s obrazloženjem i skeniraj papire od prijema na hitnu te večeri. APP. Bolje da taj novac na bebicu nego na kaznu potrosite.
Čestitke curama na urednim pregledima. Ajme kad napisat u 29.tjednu slijedeći pregled samo me osine, sve to tolko brzo prolazi!
Thinkpink super nalaz osim posteljica al ona se mozeno podignuti gore jel tako?
Iva,ako je zbog tog kazna slobodno napiši prigovor s obrazloženjem i skeniraj papire od prijema na hitnu te večeri. APP. Bolje da taj novac na bebicu nego na kaznu potrosite.
Čestitke curama na urednim pregledima. Ajme kad napisat u 29.tjednu slijedeći pregled samo me osine, sve to tolko brzo prolazi!
Mislis u 20om?
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Nasty pa tebi je samo ovaj prvi na taste iznad gornje granice.. ova druga dva su ok. I to je onda los nalaz?? Kad si jucer zadnji put jela??
Mozda je meni lazno dobar onda, onaj na taste kad sam se vodom zalijevala prije nego sam vadila kks. Bio mi 4.6. A rekli da mogu pit vodu, cak i pozeljno jer mi se inace stisnu vene i jedva izvadit.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sortiraj odgovore
Najstariji