Eh super cure sad mi je lakše znači ubrzo ce prestati da se skrivapa ću da osjetim to cudo il kosto kaže nasty možda ne znam ni da prepoznam
Curama koje su išle na preglede čestitam na uspješnim pregledima
Pozdrav svima! Nova sam ovdje :) Sada sam u devetom tjednu i trebala bih hitno naci socijalnog ginekologa u Zagrebu jer ga nemam. Ako bi mi netko kojim slucajem mogao preporuciti nekoga tko je voljan primiti pacijenticu, bila bih jako zahvalna
Omerta pa možeš ići kod nje onda slobodno s 18 tjedana i tad bi ti trebala dati uputnicu za anomaly za koji se onda možeš naručit s 20 tjedana..tako sam i ja bila sad kod svoje s 18 tjedana a prije toga nisam mjesec dana bila.
Sutra imam anomaly i ako bude sve u redu tko zna kad ću kod doktorice dok preselim karton i sve.
Omerta ja sam bila sa 15+3, pa sa 19+1 i tad mi je dao uputnicu za anomaly za 22 tt, a iduci redovni pregled mi je sa 23+1. Tak da odi za 3 tjedna na redovni svakako.
Aha, mislis u bolnici? Stvar je u tome sto sam ja mislila da ona radi taj anomaly u svojoj ordinaciji. Nista, morat cu opet nazvati i provjeriti.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Evo curke da javim rezime! Anomaly jutros bio, doki kaze da je sve skolski, velicina ploda manje vise odgovara u dan. Zatvorena skroz, rekla da cerviks ima dovoljno duljine al mi nije upisala kolko tocno. Plodne vode dovolno, posteljica straga, a bebolina 495 g!
Da, bebolinA! Curka jeee ! Cini se da ima dosta fulanih deckica vec pa nam se svasta na listi stigne promijenit! Al ipak cu ja nastavit sve unisex na zvjezdice i sl.. nikad se ne zna!
Sestra neka starija bila, dusa od zene, i doktorica. Dopala mi se skroz. Mm bez problema isao samnom, bas mi je to bilo super drago! Tak mi je bio smijesan.
Redovni pregled iduci 4.9. u 15.45. Mislim da ipak nem isla na 4d il tek za 3 tjedna cu vidjet jel ima potrebe.
Ako ima full moderan uzv može ga napraviti u ordinaciji al 90% posto ih nema nego nas šalju u bolnicu.
Aha, mislis u bolnici? Stvar je u tome sto sam ja mislila da ona radi taj anomaly u svojoj ordinaciji. Nista, morat cu opet nazvati i provjeriti.
Ja sam isla na bolnicki. Ak tvoja ima UZV za anomaly odi radije sa 18 pa ce ti rec valjda da dodjes sa 22 na anomaly. Ja bas ne bih cekala do 20tt. Odn.najbolje provjeri telefonski, da.
Čestitam samonezelje..jeeej curka
Vi svi pišete o cerviksu, plodnoj i posteljici...meni moja dosad niti jednu stvar nije rekla Valjda će sutra ovi biti pričljiviji, ja se tješim ak mi ništa ne kaže da je sve ok pa ne misli da mi ima šta za reći xD
Samozelje prvo je.bio decko sad cura ili?
Cestitam svima na urednim nalazima ♥️💜💙
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji