Hvala Sofi..pripremila sam se vec na čekanje jer prije toga idem do ove aždaje po doznake tak da cu od jutra bit u gradu 😴 Sam da to prođe..baš sam nervozna.
Već sam htjela pitati pa svaki put zaboravim…koristi li koja one kreme za depilaciju ili nam je i to zabranjeno?😂 Razmišljam si sad kad krenu kiše mal pustit zbunje po nogama pa s time riješit..postaje mi se pretesko saginjati xD
I ja ti zelim da ti bude Finderle meni je on radio carski super dr. Koristila sam ja na nogama i u prvoj i sada. Ne prva tri mj nikako tek od nekog 14og tj.na dalje jer ne mogu drukcije...duze mi potraje sa kremom ovako mi tlaka a na vosak trudna ne idem nema sanse
Meni stigao nalaz urinokulture… enterokok 10^3 😡 Veli ginekolog da to ne treba liječiti jer je niska koncentracija. Cervikalni brisevi su mi sterilni. Jel ima koja s tim iskustva? Čitam po netu da ta beštija i nije baš bezopasna, no kad je ima više i u cervikalnim brisevima. Vjerujem.svom doktoru no opet provjeravam 🤔
TSH mi je 2.18 a u 10. tjednu mi bio 2.5. Nemam nikakvu terapiju.
Ja nisam ni čula za enterokok u urinokulturi🤔 A šta ti je rekao nalaz krvi i urina? I ja samncitala da se te bestije na treću ne liječe... jer navodno su u nekoj mjeri "dobre bakterije" imamo ih svi al ako se razmnoze to je lose. Možda gluposti pričam.
Seni Drzi prijatelja blizu a neprijatelja još blize😂
Čestitke na urednim pregledima!

Meni stigao nalaz urinokulture… enterokok 10^3 😡 Veli ginekolog da to ne treba liječiti jer je niska koncentracija. Cervikalni brisevi su mi sterilni. Jel ima koja s tim iskustva? Čitam po netu da ta beštija i nije baš bezopasna, no kad je ima više i u cervikalnim brisevima. Vjerujem.svom doktoru no opet provjeravam 🤔
TSH mi je 2.18 a u 10. tjednu mi bio 2.5. Nemam nikakvu terapiju.
Ja nisam ni čula za enterokok u urinokulturi🤔 A šta ti je rekao nalaz krvi i urina? I ja samncitala da se te bestije na treću ne liječe… jer navodno su u nekoj mjeri "dobre bakterije" imamo ih svi al ako se razmnoze to je lose. Možda gluposti pričam.
Seni Drzi prijatelja blizu a neprijatelja još blize😂
Čestitke na urednim pregledima!
Svi ostali nalazi su u redu... nista ne upucuje na upalu 😣 To mi sad zato jer odlazim na nepotrebne oretrage 🙄
Unistila sam se sad sa bucnicom, a tak sam lagano od jutra krenula.. ipak cu od sutra lagano!
Annika lijepo da si se javila! Super za uredan pregled, drzim fige i za dalje!
Eee dosle mi danas tkanine za posteljinu za kindac! Preslatko! Bit ce jedna strana bijelo sa malim sivim zvjezdicama i druga siva sa vecim bijelima. Sad jos moram kupit jedan set da si skinem dimenzije za kroj. Jupii!

Iva mene tako zna probadat. I da, stvarno cudan i ruzan osjecaj. Bas me tako probadalo pred neka tri dana. Sad vise ne. Vjerujem da su to sve cari drugog stanja ;)

Mozda se samo prave da nemaju :) meni je isto bilo ful cudno, jer kao sta ono iza podrucje ima sa trudnocom. Al ocito ima hahha bas onako kao da neko zabije noz i izvadi

Samonezelje čestitam na curki! Neka nam pišuljica popravi prosjek! 😉🎠
Ljubica dobrodošla!
Seni super vijesti, baš mi je drago, čestitam i nek sve bude uredno do kraja!

Cure, nažalost danas sam imala jako potresan dan, nevezano za trudnoću. I sad lezim u krevetu i bebica mi se javila, rasplakala sam se od svih izmjesanih emocija, zamislila sam si da je osjetila moju tugu i odlučila me razveselit ❤
U pola sata jedno 5 puta, malo ispod pupka, kao da puše balone 😍

[/url
Grizli hvala ti, vidit ćemo što će mi doktori reć.. Jest ću što trebam, nema labavo.. Kengurice da povišen mi je bio natašte 5.5, a za 1h 6.6, za 2h 7. Ali ja sam jela što i inače jedem i hrpu voća.. Sad ću morati pazit malo više i izbjegavat neke voćke..

Omerta žao mi je zbog tvog gubitka blizića, sigurno ti je bilo jako teško.. No sad stiže bebica i držim fige da sve bude uredno do kraja!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji