ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    27. Kolovoz 2019. 14:47

P.s. Anna sad su i mene naljutili!
    Nasty ako je već morala bit neka upala nek je od grla radje!
    Eto imat ćemo premijerno na missmama forumu imati zatvorenicu trudnicu 😂

Nasty
    27. Kolovoz 2019. 14:57

Točkica37

Nasty

Cute moje evo ovako: glukoza na tašte = 5.5
    Glukoza nakon 1h = 6.6
    Nakon 2h = 7
    Dr. mi je radio jutros pa se još nisam čula s njime.
    A ja se nisam pazila s prehranom namjerno jer nisam htjela varati, jedem puno voća, a jučer sam jela i suho voće i navečer 2 breskve.. Ovaj na tašte mi je povišen., a ova ostala dva su unutar granica koliko vidim..
    CRP mi je 17,7..tako da imam neku upalu. Sad čekam još rezultaze briseva i urina..
    Uskoro se vraćam čitanju, već sam u zaostatku debelom od jutros..

Ja bih rekla da nam se pridruzujes na temi gestacijski dijabetes . Necu rec dobrodosla ali malo ces pripaziti i bit ce ok..

Možda da odmah krenem čitat recepte🤦‍♀️ Hoću li dobit onu spravicu za mjerenje šećera? Jedete li vi voće? Meni nije problem preći na integralno, al bez voća.. Ajme. I to puno malih obroka, a sva sreća prestajem radit 9.9. pa ću se istrenirat.. 

lorija
    27. Kolovoz 2019. 14:59

Cure cestitke na pregledima.
    Anna u mislima si mi,samo bez puno stresa dok ne dobijes rezultat.  Ocekujem dobar ❤
    Nasty ja bi po tome cak rekla da ti je dobar nalaz,s obzirom kakav moze biti. Sve ti zavisi od doktora. Netko moze mahnut rukom,dok se drugi zadati u terapiju. Ja mislim da ces dobiti samo opomenu da pripazis i neku dijetu. ☺
    Koja je granica za CRP? Zaboravila sam,a imala sam je povisenu cijelu proslu trudnocu a nista mi nije bilo,da bi dobila odg da je normalno da malo bude povisena i u trudnoci. 

Nasty
    27. Kolovoz 2019. 15:00

Hvala Lavice ma bit će to ok sve.. Imam ovdje uhodane cure na gestacijskoj grupi:) 

Aristea
    27. Kolovoz 2019. 15:06

Hej, evo mene sa pregleda sve je uredu. 19.9 sam naručena na veliki pregled u 29. Tjednu trudnoće, a 26.9. redovan pregled kod mog ginekologa. Iduci Iduci  moram vadit krv za ogtt test jer kao uobicajeno je da se vadi u tim tjednima zbog dijabetesa koji se tada zna pojaviti trudnicama i urin...dobila sam kilu i po za 5 tjedana a ukupno do sad 6 kg....

Ja sam imala i imam sinusnu tahikardiju, prošli tjedan tri napada al prođe. Moj nalaz holtera je 130 do 164 otkucaja...u noci je oko 100 na više. Ginekolog se čudio da mi nije prepisana terapija al je rekao da ne moze on tu nista jer oni valjda znaju sta rade... . Kao ako mi dode lose da odem na hitnu. 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Nasty
    27. Kolovoz 2019. 15:07

Lorija sad idem i kod ovog specjaliste u bolnicu na pregled, pa ako ovaj moj odmahne rukom ovaj drugi sigurno neće🤣 Mene ti je sad strah jest išta slatko🙃 iskreno, očekivala sam i lošiji nalaz..
    A CRP je granica 5 čini mi se.. U mene je pozamašno povišen.. Al vjerujem da mi je od te upale grla..može biti od bilo čega.. 

Nasty
    27. Kolovoz 2019. 15:09

Cure čestitam vam na urednim pregledima!!! 💪💪💪
    Nisam još pročitala zaostatke..
    Anna držim fige na najjače, sretno s nalazima!🤞🤞🤞

• thinkpink1
    27. Kolovoz 2019. 15:13

Curke evo i mene s pregleda! Al prvo sam morala porucat jer mi se zeludac zaljepio za kraljesnicu🙃
    Nasa frajla se lijepo razvija i raste, a teska je 150 grama. Cervix zatvoren i uredne duzine, jedino je posteljica smjestena tik uz usce. 
    Cestitam svima na dosadasnjim urednim pregledima.
    Petra dobrodosla!
    Anna nadam se da ce nalaz u potpunosti biti uredan. Jel su ti rekli okvirno kad bi mogla ocekivati poziv, sutra, preksutra? Ljute me...😠😠
    Nasty ako ti je CRP povisen, ocito nije samo prehlada i upala grla vec bakterijska upala, tako da mislim da ces dobiti antibiotsku th.samo da pronađu gdje je žariste i daju adekvatan antibiotik. Al nista nerješivo...tako da se nemoj previse opterecivat s time...žao mi je lošijeg nalaza OGTT-a, jbg morat ces pazit kaj, kad i kolko jedes...al nista nije tesko za nase mrve🤗🥰❤

lorija
    27. Kolovoz 2019. 15:15

Nasty

Lorija sad idem i kod ovog specjaliste u bolnicu na pregled, pa ako ovaj moj odmahne rukom ovaj drugi sigurno neće🤣 Mene ti je sad strah jest išta slatko🙃 iskreno, očekivala sam i lošiji nalaz..
    A CRP je granica 5 čini mi se.. U mene je pozamašno povišen.. Al vjerujem da mi je od te upale grla..može biti od bilo čega..

Super,bar znas sto ti je. Pustit ce on tebe da prehlada prodje  skroz pa ce te ponovo slati da vadis CRP. On im je takooo bitan, a meni najmrzi 😂
    Vjerujem da te je strah,i lijepo od tebe sto nisi isla 'varati guzicu' zbog nalaza,a voce i je u biti najsladje 😉 Javi sta ti kaze taj dr.doktor sada. 🌸
    I btw Jaivanpa cestitke na pregledu!!! 😀

Nasty
    27. Kolovoz 2019. 15:16

Thinkpink može bit da su me načele bakterije🤦‍♀️ A niš, dobit ću antibiotik.. Ma neću se žalit uopće.. Sve ću pregrmit sam da mali bude ok.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.