Bili smo danas na ultrazvuku. Sve je super 🙌🏻😍
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Ja sam isto nisam nikom rekla osim roditeljima, pa kad sam saznala da je majka pocela pricati okolo posvađala sam se s njom. Mislim da s ovim majcama kratkih rukava, to vise nije moguce skrivati, pa cu reci sljedeci tjedan. U pon me ceka uzv + Nifty pa cemo vidjeti sto se dogadja.
url=https://lilypie.com]
Mi smo prvo htjeli čekati al na kraju nam nije pošlo za rukom da šutimo tako da nam prijatelji i dio rodbine zna 😂 Jbg nisam dobra u čuvanju tajne 😁😁 A i kad me pitaju što ne radim ne da mi se izmisljati razlog 😁
Mi smo htjeli skrivati pa su nas doslovno prvi dan skuzili haha. I puno ljudi me pita zasto tako sjajim, jesam li trudna. Ja ocito ne mogu sakriti ni ranu trudnocu jer ovo mi je druga, a ljudi mi stalno govore da nekako blistam i jesam li trudna.
Sad sam 12 plus 1 i vec se stomak lagano primjecuje..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Jutro svima!
Mi smo rekli nekom sirem krugu ljudi, ali ja sam pozitivna i vjerujem da ce biti sve ok! I divno mi je kako si se svi ti ljudo veselili i jos uvijek se vesele...najradije bi opet svima reklaaa!! Na poslu sam jedino rekla najuzem krugu ljudi s kojima radim, a koji su mi ujedno i prijatelji, ali ostalima jos sutim. 😃😃 Ja si cure kuham kavicu, vec sam malo prosetala, bila sam sa psom vani, ali kratko i polako, zbog hematoma. Ali nadam se da ce mi na pregledu reci da ga vise nema i da mogu sve po starom. Inace jako punooo hodam, a sad em ne smijem, em ne mogu jer se umorim🤣🤣. Kako provodite jutra??
Bok cure! Evo danas bila na ultrazvuku i čula srčeko. Termin mi je 23.01. Mislim da nikad u životu nisam bila ovak sretna ko danas. ❤😘
Hei,kada je tebi bila zadnja menstruacija?
Jer meni je bila 09.04.i po mojem mi je termin 14.01. A ginekologica mi ga premjestila na 20.01.prema trazvuku.tak da ne kuzim nis
Ja sam kao i mustra rekla sirem krugu 😊 mada i ja mislim da ne valja ali tacno nisam mogla zadrzat tu radosnu vijest, mene muci spavanje svaku noc se budim oko 3- 4 sata i muka mi je pa kroz nekih pola sata opet zaspem i kad se probudim ujutro opet mi je muka ali ne povracam
Dobro jutro mamite! Ja budna od 5 🙈
Mi smo rekli za trudnocu skoro svima al ne jer smo to namjeravali vec sto moje manje dijete ne zna sutjet 😂
A mislila sam da je starija lajava na mamu 🤪
Na poslu znaju skoro svi jer sam odmah otisla na bolovanje, rodbina neka zna a neka ne zna nit namjeravam javljat nesto posebno (na zalost otkako je moj tata umro taj dio obitelji nas je zaboravio).
Prijatelji znaju jer smo skoro svakodnevno zajedno pa je glupo skrivat a znaju da smo planirali. Uglavnom...znaju oni koji zasluzuju znati 😉
Jutro cure!
Krasne slicice 😍
Kod nas je opet radna akcija ovaj vikend, a i iduci. Muz je vec otisao, ja spremim cure i sebe i idemo i mi.
Dosad smo rekli obitelji i prijateljima koje vidamo cesto. Roditelji su prosirili jos dijelu ljudi ali ok, i dalje ne zna puno ljudi. Drugima isto ne mislimo javljati, saznat ce kad/ako se vidimo s njima.
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Sortiraj odgovore
Najstariji