ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tinika
    08. Lipanj 2019. 09:18

Mi smo rekli uzem krugu, ali prekjucer nakon pregleda i sirem krugu jer nismo mogli izdrzati da ne podjelimo nasu srecu s drugima. ❤

Lucy_
    08. Lipanj 2019. 09:24

Evo ja sam ima već par dana na iglama, u 3 navrata, ne u istim danima sam imala nekakav smećkasti iscjedak. Prvu večer sam ošla na hitnu, (dan poslije kontrole, gdje se sve uredno vidjelo) obje trudnoće su bile tu, ali u jednoj gestascijskoj nije bilo ploda. Al opet je prerano bilo o ičem raspravljat jer sam tad bila 6tj. i rekli su mi da pratim i da čekam sljedeću kontrolu koja mi je u 7.tj Ne znam šta da mislim.. 😩

Angie1205
    08. Lipanj 2019. 10:06

Lucielle, drzim palceve da sve bude u redu. Mozda se samo na uzv-u nije dobro vidjelo.
    Cure dajte mi neke ideje za rucak jer ja sam bez ideje 😔
    Curke mi u 12 idu na rockas, nema ih do 15...mm radi isto do 15, bit ce gladni ko vukovi 😏

DeeSB
    08. Lipanj 2019. 10:32

Jutroo...evo muzu i meni danas godisnjica braka. Pripremio mi kavu i svjeze cijedjeni sokic i otisao na trening da ja s mirom mogu odraditi svoje jutarnje zujanje...milina! 😂😂
    Mi smo rekli roditeljima i braci i sestrama, kumovima i jos nekim blizim prijateljima. Rekla sam i sefu da se pripremi jer mi je ljetni period na poslu bas naporan i ne planiram raditi. Mami sam rekla da ne siri familiji i eno muci se s tim ali suti 😂 ona bi odmah svima razglasila. I kuma svaki drugi dan zove da provjeri dal smo krenuli s tim u javnost...pojest ce se. Na poslu sam vec poprilicno sumnjiva ali znali su da smo planirali IVF pa misle da je to razlog da sam prestala pusiti. Mislim da cu poslje slijedeceg pregleda reci jer ne znam kako bi se vise izvukla, a da ne lazem...ne mogu vise skretati s teme 😂

L 💛

DeeSB
    08. Lipanj 2019. 10:36

I da...kupila sam jucer onaj onaj sprej Olival protiv komaraca. Malo je mastan iako pise da nije....ali cak je i ok. Treba se svako toliko ponovo namazati. Par komaraca me se ipak docepalo ali samo kad sam bila vani gdje ih je bilo baaas punoo. Da se nisam namazala mislim da bi bila sva u tockicama. 

L 💛

Red Fox
    08. Lipanj 2019. 10:47

Lucielle

Evo ja sam ima već par dana na iglama, u 3 navrata, ne u istim danima sam imala nekakav smećkasti iscjedak. Prvu večer sam ošla na hitnu, (dan poslije kontrole, gdje se sve uredno vidjelo) obje trudnoće su bile tu, ali u jednoj gestascijskoj nije bilo ploda. Al opet je prerano bilo o ičem raspravljat jer sam tad bila 6tj. i rekli su mi da pratim i da čekam sljedeću kontrolu koja mi je u 7.tj Ne znam šta da mislim.. 😩

Ej, ja ti svako malo imam smeckasti iscjedak, bila na hitnoj i ne mogu locirati od kud dolazi. Beba raste najnormalnije tako da to ne mora biti nista strasni. Miruj, citaj i cekaj do pregleda. Sretno 😊

Nasty
    08. Lipanj 2019. 10:49

Nama znaju uža obitelj i nekoliko bližih prijatelja, na poslu zna nekoliko ljudi ali se proširila neka priča iako postoje još 2 verzije priče nevezane za trudnoću, što mi jedna kolegica javi pa se nasmijem. Obično dobijem poruku od kolega - Kako si i jesi dobro? Pa ne pišem što mi je nego samo ljubazno odgovorim da sam dobro, da se uskoro vraćam i da čemo pričati kad se vidimo. 
    Čekam rezultate niftiya, pa nakon toga mogu javnost. Iako mi se stomak već vidi. 

Red Fox
    08. Lipanj 2019. 10:49

Angie1205

Lucielle, drzim palceve da sve bude u redu. Mozda se samo na uzv-u nije dobro vidjelo.
    Cure dajte mi neke ideje za rucak jer ja sam bez ideje 😔
    Curke mi u 12 idu na rockas, nema ih do 15…mm radi isto do 15, bit ce gladni ko vukovi 😏

Ja sam prosli tjedan radila đuveč rižu i šnicle, pa ako to volite eto ideje. Jedva sam cekala paradajz i papriku, to mi je top jelo za ljeto 😋

Angie1205
    08. Lipanj 2019. 10:52

Red fox hvala ti, imat cu na umu tvoj menu, djuvec bas dugo nisam jela, al evo mm me nagovorio na pohance 🙈
    On bi svaki dan mogao jest pohano! Idemo mojoj mami...naruci pohano, idemo njegovoj mami...naruci pohano! 😳

Red Fox
    08. Lipanj 2019. 10:52

Mi smo rekli najuzoj obitelji i prijateljima. Zbog cijele situacije nitko nas se ne usudi vise nista pitati 🤦🏼‍♀️ prije su svi navaljivali i nagadali, sad nakon svega bar nitko vise ne zabada nos. Meni se isto vec polako vidi trbuh tako da ce svi ionako saznati 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.