Lucielle držim čvrsto fige da je sve ok. U 7tt će se vidjeti.
DeeSB sretna vam godišnjica!
Znam da je jos rano al neki dan smo uletili u baby centar i zaljubili se. Kak se vama cine??
Red fox hvala ti, imat cu na umu tvoj menu, djuvec bas dugo nisam jela, al evo mm me nagovorio na pohance 🙈
On bi svaki dan mogao jest pohano! Idemo mojoj mami…naruci pohano, idemo njegovoj mami…naruci pohano! 😳
Tak i moj 🤣 a meni se to tak ne da jer se uvijek zezam da imas u startu tri zmazana tanjura 🤣 al sam tome doskocila jer stavim brasno i prezle na foliju pa ostatke samo pokupim i bacim 🤦🏼♀️ i usavrsila sam pohanje u pecnici tako da ipak jedemo malo zdraviju verziju.
Redfox ne daj boze da poham u rolu, skuzi ovaj iskusni nos 🙈 al vis vis...ovo sa folijom ti je super ideja, ja uvijek to u plasticnim posudama mrljam.
Kolica se cine super, kolko cujem svi su zadovoljni sa peg perego kolicima. Mi sve stvari vec imamo, uzeli smo neka poljska kolica Baby merc sa slovenske stranice mali vragci. Pogledajte si tu stranicu, imaju dostavu za Hrvatsku,a neki modeli su im dosta jeftiniji, pogotovo Bebetto. Nama su kolica stigla u roku od tjedan dana. To smo bas prostudirali proslu put, rekao je moj muz da je lakse kupiti auto 🤣
Mi smo se zeznuli sa prvom curkom i prebrzo kupili kolica samo jer su nam bila lijepa... zato ovaj put studiramo sve oko kolica, kosare, as...mi bi uzeli ova 2u1 a jaje posebno sa bazom, tak da ne moram svaki put jahat prek pola sica da zakopcam jaje i bebu, jos ak su obe velike curke u autu...bude lakse samo jaje klik na bazu i mir. Jako mi je bitno da su lagana jer smo na 4.katu...bez lifta 🙈
Angie1205 jako su lijepa kolica,meni pogotovo u verziji sa konjak koznom preckom i ručkom. Ja sam svoja kupila za prvu curku 2017.,dosta slična ovima tako da ne planiram nova,al šteta što ih tada nije bilo,po svoja sam isla u sloveniju i nisam ih vidjela uzivo i morala su biti moja🙈 Ova ipsy imaju baš ok i cijenu! Mislite kupovati sad ili ćete još pričekati?
Ja sam svoja uzela tipa u 32.tjednu,kasnila je isporuka 🙈
Lavice i meni su lijepa sa konjak preckom i ruckom al mm zapeo da svi sad imaju takve boje pa on bas nece 😂
Najvjerojatnije cemo siva sa crnom kozom. Necemo ih jos kupovat, prerano mi je jos nekako, bar dok saznamo spol i da to bude 100% jel curka/decko tako da odmah uzmem ostale sitnice.
Evo ja sam ima već par dana na iglama, u 3 navrata, ne u istim danima sam imala nekakav smećkasti iscjedak. Prvu večer sam ošla na hitnu, (dan poslije kontrole, gdje se sve uredno vidjelo) obje trudnoće su bile tu, ali u jednoj gestascijskoj nije bilo ploda. Al opet je prerano bilo o ičem raspravljat jer sam tad bila 6tj. i rekli su mi da pratim i da čekam sljedeću kontrolu koja mi je u 7.tj Ne znam šta da mislim.. 😩
Draga to ti moze biti i do loseg aparata za uzv. Meni na hitnoj isto nije vidio plod a bio je neki starinski uzv i onda me išao pogledat na novijem i tamo cak vidjeli i srceko.. Samo polako bit ce sve ok i puno miruj ❤️ A i smedarenje nije kraj.. ja smedarim vec 2,5 tj i imala jedan gladan izljev a malac moj raste bas kako treba.. Zato kazem miruj i nastoj bit smirena ❤️
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Znam da je jos rano al neki dan smo uletili u baby centar i zaljubili se. Kak se vama cine??
Divnaaaa 😍😍😍 mi isto poceli skicati ali preko neta.. Doduse jedna sam gledala uzivo prije mj dana iiiiiiiii zaljubila se 😍😍😍u bebetto tito premium koja su 2u1 i jos bi uzeli jaje od be safe-a... Znaci nekontrolirano slinim kad ih vidim na slici 😂😂😂
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Sortiraj odgovore
Najstariji