Dakle pisamo po sabloni! 😂 Ja se znam tako oko 4-5 probuditi jer spavam na ledjima i kao super nis ne piski mi se dok se ne okrenem na bok onda ko da ce mi mjehur ekspodirat i jedva stignem do wc koliko mi se piski. Ova trudnoca je totalni show!
DeeDee meni je tako bilo jedno dan dva...imal sam osjecaj da mi rebra ne stanu u tijelo,nekako me sve pritiskalo i bolilo...valjda se taj gornji dio sirio.
Meni opet pas laje pa nista od spavanja dok mu gazdarica ne dođe kuci 😴 Tako mi je vruce imam osjećaj da cu izgoriti a uopće nije vruće u sobi ni vani xD Nemam ni temperaturu,hladna sam ko led.
Sarita taj minimalno invazivni carski? Citala sam o tom ali nisam znala da to radu u HR. Meni takoder treba ic na carski zbog epilepsije pa me zanima
To za sad radi dr. Ozren Grgic u Zg. To je francuska tehnika kojoj se vise odvajaju misici mjehur i trbusna stjenka no sto se reze. Radi se rez na trbuhu i rez na maternici ne razu se misici potom sve lijepe tkivnim ljepilom sto znaci da nema savova. Time sto ne rezu misice poprecno se jako smanjuje bol a usto ne postoji sansa da ce zarezati mjehur ili crijeva jer sve tupo odvajaju i onda se samo vrati nazad. Tkivno ljepilo osigurava brze rastanje i ne mora se ici kasnije vadit savove te rez bude estetski ljepsi (iako recom moj se ni ne vidi) rodilja se brze oporavi sto bi meni u mom slucaju bilo fantasticno jer me ceka kuci zvrk na milijuntu i voljela bi moc prije stat na noge da mogu djeci pruziti sto im treba ipak i beba i cetverogodisnjak zahtjevaju puno vise nego samo beba. Sa malim se ni nisam dizala dobra 3 tjedna a sada to ne moze biti slucaj. Iskreno se nadam da ce mi gin pomoc sad kad budem na kontroli da bar stupim u kontakt sa tim doktorom. Ionako idem na dogovor pa ako treba ic cu u zg. Kako ti je epi u trudnoci?
Dakle trebat ce jos nekih 10 god dok dode to do Splita. Hmm ne mogu toliko bit trudna 🤣🤔
A epi se vecini ljudi pogorsa dok su meni nikad bolji nalazi zasad.🤞
Sljedeci pregled ce mi napisat preporuku dali da idem na carski ili prirodno, ja bi volila na carski cisto zbog dubokog disanja da mi ne izazove napad. Briga me za rez samo da ja i beba to prebrodimo sto bolje i da to prode bez ikakvih posljedica
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Ima li jos sovica? Opet se cijelu noc vrtim. I evo pred pol sata me probudila krv iz nosa. Izgleda da je opet krenulo. A taman 10 dana bilo zatisje.
Sanjala sam da su me zvali za nalaz amnio i da je sve u redu. Ali da kao to nije konacan nalaz. Da se jos malo moram strpiti.
Evo jedne.. Mene probudio pas (kujica).. grebe po ulaznim vratima ko luda cim je vani neka promjena vremena, boji se pa sam je pustila u podrum nek legne. Inace je u verandi na svom tepihu, ali ne, ona mora bit bas u kuci inace panika. Vec joj 2 tjedna ljecimo neke gljive iznad njuske pa izbjegavamo preveliki kontakt s njom.
I ja krvarim, ali iz vrazjeg herpesa na usnici, fuj, nikako da zacijeli!!! Ocistim octeniseptom malo i stavim one djecje cinkove.. na kraju se samo krasta radi i to tako par put, krasta pa krvari, dok napokon ne zacijeli.
Ps: meni je neku noc kad sam se ustala na pisanje samo odjednom pocela krv iz nosa.. mozda se prenaglo digla. Normalna pojava u trudnoci.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Evo i mene sovice 🦉
Vec se sat vremena vrtim, odustala sam i sad sam u boravku gledam tv
Jel neku od vas bole stopala? Mene uzasno i dosta naoticem.. bas razmisljam da odem negdje na pravu masazu stopala 🤭🤭
Omerta joj to iz herpess zna bas biti muka. Da covjek ne povjeruje koliko krvi moze iscuriti iz te krastice. Nadam se da ces ga se uskoro rijesiti
Lupe ja cu jos jednom pokusati zaspati a ako ne sve mi se cini da cu i ja ici gledati tv. Mene ne muce stopala kao takva nego onaj “nemir” u nogama
Dobro jutroooo!! Jel me netko tražio??
Neznam iz kojeg razloga ali ne mogu se spojiti na forum preko moba pa moram sjest za laptop da bi se javila, a laptop sam našla evo nakon 5 dana konačno
Mi smo se evo preselili, smjestili ali posla još ima preko glave, dio stvari mi je još po kutijama i tak.
Jučer smo obavili redovan pregled, sve je u redu, cerviks skoro duplo duži nego je bio kad sam bila na 4D uzv-u, bebač je odlično. mlatara ko veliki...prvo što smo dr i ja vidjeli čim je upalila uzv je bio pišo tak da smo se opet nasmijale nas dvije ko lude
Ja sam bila malo u strahu jer sam ovih dana baš bila aktivna i cijeli dan na nogama, čak sam i izgubila pola kile al sad sam puuunooo mirnija i sad samo laganini, fizikalija je gotova....napokoooon
Nešto sam škicala kaj ste pisale al toga je toliko da sam se iskreno izgubila. Koliko sam vidjela nastavile smo niz lijepih vijesti i neka se tako i nastavi i nadalje!
Ja se javim svakako kad bude još prilike da sjednem za lap :D
Sad evo sjela u boravak pit kavicu sa pesom a na kraju došle i cure za mnom.....jedino je mm normalan u krevetu!
Angie lijepo tw je citati, pogotovo kad imas tako lijepe vijesti. Cestike na urednom pregledu i na useljenju.
Sortiraj odgovore
Najstariji