Jutro cure! Angie mislim na tebe danima al reko u gužvi si pa kužim. Odlično za pregled i selidbe, vi ste to ekspresno obaviki!! A taj ludi cerviks,sad vidim i tebi i Gogi se povećao pa kaj je moguće tak da se poveća? Mislim super za mene😁😁😁
Saritapametan mali secer❤
Joj sjetila sam vas se mikio i Grizlinoćas kad sam isla ja wc neki uzasan pritisak dok krenem pisati i onda nešto malo popusti i poslije 5 minuta kao da imam neka sijevanja u rodnici. I ja ko ja odem guglat u pola 4 ujutro dok vani pada kiša i tuča ko da nema sutra i nadjem da je to mokracna infekcija🙈 Fakat imam previše vremena od ovog lezanja..
Ja imam slicne simptome pa mi dok dao uputnicu za urinokulturu. U ponedjeljak nosim uzorsk.
Jutro,
Joj sta se se raspisale,pola i zaboravim.
Goga super za cerviks,sad polako i uzivaj doma.
Angie zaista ste vi to brzo obavili. 😊 cestitke i za uredan pregled.
I jos sto mi je upalo u oko je prica oko carskog reza.
Imala sam ga u prosloj trudnoci,i sad sam spremna na njega ako treba,ali sjetih se da mi je u otpusnici napisano da su prilikom carskog na crijevima nadjene priraslice 😣. Nitko ne zna odkuda ni kako jer prije carskog nisam imala nikakve operacije osim kiretaze. Doktori su me zbunjeno pitali jesam li operirala ikad ista,ja rekoh jos zbunjevije nikad nista 😕. I ostade to misterij,jeste li culi za takav slucaj?
Haha ja se zezam samo,dok ne otvore covjeka i ne zna se sta ima unutra.
Jutro,
Angiezaista ste vi to brzo obavili. 😊 cestitke i za uredan pregled.
Imala sam ga u prosloj trudnoci,i sad sam spremna na njega ako treba,ali sjetih se da mi je u otpusnici napisano da su prilikom carskog na crijevima nadjene priraslice 😣. Nitko ne zna odkuda ni kako jer prije carskog nisam imala nikakve operacije osim kiretaze. Doktori su me zbunjeno pitali jesam li operirala ikad ista,ja rekoh jos zbunjevije nikad nista 😕. I ostade to misterij,jeste li culi za takav slucaj?
Moze ti to bit od nekog udarca u trbuh jos kad si bila djete ili od neke oreboljene upale.
Losa hvala,tako su i oni nesto predpostavili.
Znas li moze li mi to stvarati probleme ubuduce? Pri porodu ili slicno?
Ja sam laicki isla odmah googlat i procitala sam do cega to moze dovesti kasnije,zapetljaja crijeva pa sam odmah malo izbacila neke namirnice sta nadimaju.
Losahvala,tako su i oni nesto predpostavili.
Znas li moze li mi to stvarati probleme ubuduce? Pri porodu ili slicno?
Ja sam laicki isla odmah googlat i procitala sam do cega to moze dovesti kasnije,zapetljaja crijeva pa sam odmah malo izbacila neke namirnice sta nadimaju.
Ja imam priraslice oko desnog jajnika i jajovoda... nemaju pojma odakle. Jajovod mi je prohodan.
Priraslice su ti relativno ceste, puno ih ljudi ima po crijevima ili opcenito po trbuhu, a da ne zna. U ekstremnim uvijetima mogu uzrokovat probleme, no rijetko. Mozes imat mozda problema s probavom, no niti ne moras.
Evo jedne.. Mene probudio pas (kujica).. grebe po ulaznim vratima ko luda cim je vani neka promjena vremena, boji se pa sam je pustila u podrum nek legne. Inace je u verandi na svom tepihu, ali ne, ona mora bit bas u kuci inace panika. Vec joj 2 tjedna ljecimo neke gljive iznad njuske pa izbjegavamo preveliki kontakt s njom.
I ja krvarim, ali iz vrazjeg herpesa na usnici, fuj, nikako da zacijeli!!! Ocistim octeniseptom malo i stavim one djecje cinkove.. na kraju se samo krasta radi i to tako par put, krasta pa krvari, dok napokon ne zacijeli.
Ps: meni je neku noc kad sam se ustala na pisanje samo odjednom pocela krv iz nosa.. mozda se prenaglo digla. Normalna pojava u trudnoci.
Ja sam sam kupila u apoteci mm-u neki Herpatch koji je super. Ljetos je imao herpes i nema kaj nije probao.. heplex, cink svasta, vec je htio cesnjak stavljat pa sam osla u apoteku i rekla nek mi daju nekaj da djeluje. I eto dobila taj Herpatch za 75kn. Dobis tu kremicu neku i jos balzam za prevenciju.
Jutro,
Charlie the unicorn.
Btw. dobro jutro svima! Ja sam takva spavalica stal o se kasno ukkjucim.. nadam se da se beba bit na mene onda!
Ja danas isto imam neko ciscenje garderobe i ormara pa mislim da ce bit punih vreca za crveni kriz..
Angie bravo za selidbu i pregled, sretno nadalne isto!
Iva drzim palce da prodje ok.
Jutro,
I ja imala carski prosli porod. Toplo se nadam da cu ovaj put prirodno. Ginic mi je rekao samo da nam beba bude na glavici i da ne predje 4 kg . Pa cekamo trudove. Jer se kao ne smije inucirati porod zbog rezane maternice.
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Angie prije 4 godine i ja u istoj situaciji...trudnoca...selidba...bas je bilo veselo...jos smo kompletno renovirali stan tako da je bilo sekirancije preko glave. ali eto mjesec prije nego sam rodila smo se taman uselili bili. tak da znam kako je. ugl...sad opusatanje😉
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji