Losahvala,tako su i oni nesto predpostavili.
Znas li moze li mi to stvarati probleme ubuduce? Pri porodu ili slicno?
Ja sam laicki isla odmah googlat i procitala sam do cega to moze dovesti kasnije,zapetljaja crijeva pa sam odmah malo izbacila neke namirnice sta nadimaju.
Ja imam priraslice oko desnog jajnika i jajovoda… nemaju pojma odakle. Jajovod mi je prohodan.
Priraslice su ti relativno ceste, puno ih ljudi ima po crijevima ili opcenito po trbuhu, a da ne zna. U ekstremnim uvijetima mogu uzrokovat probleme, no rijetko. Mozes imat mozda problema s probavom, no niti ne moras.
Hvala ti puno 💐 sad sam mirnija.
Jutro svima U 4 ujutro sam se probudila i nemam mira, mislim da će danas biti dug dan.
11.9. imam pregled, moram biti strpljiva do tada
Kada ste vi počele piti vitamine? Ja sam još na Folacinu pa me zanima da li će me uskoro prebaciti.
Želim vam svima lijepu subotu
Jutro svimaU 4 ujutro sam se probudila i nemam mira, mislim da će danas biti dug dan.
11.9. imam pregled, moram biti strpljiva do tada
Kada ste vi počele piti vitamine? Ja sam još na Folacinu pa me zanima da li će me uskoro prebaciti.
Želim vam svima lijepu subotu
Folna vam je svakako preporucljiva do 12tj.a vitamini su proizvoljni ovisno o vasoj situaciji i kako se osjecate..treba li zeljeza i tako..neka vas gin savjetuje. Meni smetaju za zeludac.
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Jutro!
Samonezelje, cula sam za taj Herpatch. prije sam znala uzeti vec te gotove flastercice. Pretpostavljam da je oboje ok u trudnoci?
Angie, cestitam na useljenju i urednom pregledu!
Iva, sad si vec na pola puta, nadam se da se drzis!
Margarita, prije trudnoce (ako je planirana) i prva tri mj preporucuju folnu/folat, a onda neki prenatal i omegu. Po potrebi mozda magnezij itd.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Jutro,
Joj sta se se raspisale,pola i zaboravim.
Goga super za cerviks,sad polako i uzivaj doma.
Angiezaista ste vi to brzo obavili. 😊 cestitke i za uredan pregled.
I jos sto mi je upalo u oko je prica oko carskog reza.
Imala sam ga u prosloj trudnoci,i sad sam spremna na njega ako treba,ali sjetih se da mi je u otpusnici napisano da su prilikom carskog na crijevima nadjene priraslice 😣. Nitko ne zna odkuda ni kako jer prije carskog nisam imala nikakve operacije osim kiretaze. Doktori su me zbunjeno pitali jesam li operirala ikad ista,ja rekoh jos zbunjevije nikad nista 😕. I ostade to misterij,jeste li culi za takav slucaj?
Haha ja se zezam samo,dok ne otvore covjeka i ne zna se sta ima unutra.
Charlie the unicorn.
Ne razumijem 😏
Lorija mislim kad otvaraju da i pociste priraslice ako ih zateknu,mozes im i napomenuti da si imala pa pitati da to pociste.
Jutro cure, sretno na pregledima tko ima danas.
Smiju trudnice na masazu ali se treba znat koje tocke i podrucja se ne smije masirat i koja ulja se ne smije koristit. Ukoliko maser ili terapeut zna sto radi tada nece odbiti trudnicu. A i stvar na sto se fokusira dok radi na misice na opustanje ili energetski na otustanje. Preporucujem klasicnu masazu stopala to je najsigurnije u trudnoci.
Evo prespavana kompletna noć u komadu, uz poloji okret i premještanje jastuka, čak ni piškit nisam bila 😮
Božićno čudo uranjeno 😄😄
[/url
Goga nisam imala oslonac vec vrlo rano :). Hvala ti. Vec i sama neko vrijeme razmisljam da bi bilo pametno na neku terapiju.
.
U zaostatku sam jedan dan s forumom i vidim da ima brdo stranica. Svima cestitam na urednim pregledima!
LoSa, obzirom da si s područja formacije :) pitanje,CranActin da li se smije u trudnoći, Ima kapsule i onaj sirup kao. Nigdje da nadjem konkretno. Frendica je pila kod ovih tegoba u trudnoci i sjeca se da jedno se smije a drugo ne u trudnoci pa ne znam po koje da muža pošaljem. Nisam 100% koja teta u ljekarni radi a znam da je jedna mlada i zbunjena pa se ne bi s tim kockala...
Sortiraj odgovore
Najstariji