ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    23. Kolovoz 2019. 19:17

Uf prešlo mi u naviku odspavati popodne i onda se probudim sva izgubljena xD
    Goga super što su te pustili i ako sam popratila dobro dužina cerviksa ti se povećala...sad samo odmaraj koliko god možeš iako znam da je to teško uz selidbu. 
    Baš sam neki dan se sjetila kak se Eleonore slabo javlja..eto sretno ti s kućom i s curicom...ipak i doktori znaju se i tu zeznuti...možda bude još koji dečko/dečko a na kraju cura :D Baš mi prijateljica priča njoj su skoro do poroda govorili da nosi dečka i na kraju onaj zadnji pregled pred sami porod op nije dečko cura je.

MaRe
    23. Kolovoz 2019. 19:21

eh da i netko je spominjao kupovinu nove sušilice...Juno? Preporuči je i nama tu :) Ja ju zasad nemam ali ćemo je prije nego što dođe beba kupiti pošto u ovom stanu di se selimo nema balkona pa ne bih onda preko zime sušila rublje unutra di je i beba. Gledala sam ih već na par mjesta al šta ja znam meni to sve isto..ne znam šta treba gledat na nijma osim što ćemo uzet onu kondenzacijsku da ju mogu bilo gdje staviti.

• lucille9
    23. Kolovoz 2019. 19:39

Evo nekih stranica: Nextdirect.com (super stavri, nemaju nikad akcije, dostava za 2dana, iz VB);
    Vertbaudet.com (iz Francuske, kupujem duži niz godina, dostava kojih 10tak dana, dok su rasprodaje i duže; kupujem isključivo na akcijama jer su skupi); planiram sada Emporium.hr (inače Bubamara drži dio njihove oblekice, čitala sam recenzije koje su super, imaju i outlet).
    Za one dubljeg džepa tu je Frugi.com i Boden.com.
    Pelene: Ethereal.hr, Hajdi.hr, minigrenny.com, babyono.hr

imam još pa nadopišem

Lavica27
    23. Kolovoz 2019. 19:48

Iva ja sam pitala nakon poroda doktoricu u rodilištu i rekla mi je nikako ne nego trebam da mi se sami upregnu mišići a ako nosim steznik da to sve drži steznik. Iskreno nije mi ni trebao. Ali možda je bila moja specifična situacija jer sam ja imala vertikala rez od pupka do stidne kosti.

Sarita ja nažalost nemogu na taj rez 😣 zbog toga što mi je prijašnji vertikalan i izuzeće je u slučaju teškoća s posteljicom,tako da mene rezu po starom. Svejedno mi je jer ionako već imam ogroman rez. Ali tebi držim fige da ga u Ri usvoje nakon Vinogradske😁

samonezelje
    23. Kolovoz 2019. 19:58

Mare, mi smo predlani uzeli Boschicu serije 4 wth85201by kondenzacijsku i jako sam zadovoljna. Doduse i kostala je..

• Lala27
    23. Kolovoz 2019. 20:01

Goga Sve ti to polako, nemoj ništa teško, ima ko će, ti čuvaj sebe i svoju curicu 😊

• thinkpink1
    23. Kolovoz 2019. 20:02

Kaj se pojasa tice, nisu bas skloni preporukama za nosenje, ujedno se slazem jer ima smisla. Preporuce ih uglavnom kod pojave dijastaze.
    Da, kao što Lavica veli, taj minimalno invazivni rez rade samo u Vinogradskoj, i to samo jedan ginekolog, mislim da mi zvoni da se zove dr. Ozren Grgić.

• Kengurica
    23. Kolovoz 2019. 20:06

Joj danas nista ne stignem citati pa cu se osvrnuti samo na ono sto sam stigla.
    Omerta, ja strijelac i mm. Nekako mislim da ce mali doci prije pa biti skorpijica iako bi fora bila da je strijelac.
    Goga nije bed sto ai otvorena, ne bih ja spomenula da mi smeta da komentiras. A ne znam, sigurno bi se svadta saznalo da neki psihoterapeut cuje svu moju pricu. Neke fobije sam ocito razvila s razlogom, ali sad bas ne bih curama zagusila forum. Prije sam mislila da vjerujem u Boga, ali kako sam shvatila da ne vjerujem u zagrobni zivot sam pocela razmisljati da ja zapravo i ne vjerujem u tu cijelu pricu religije. Postoji ta neka sumnja u meni jer sve ovo oko nas je cudesno i sam zivot i nema objasnjenja, ali opet ja mislim da se ugasimo nakon smrti. Ako i prelazimo u neki drugi oblik smatram da ga nismo svjesni na ovoj razini svijesti na kojoj smo sad i zato se toga bojim. Opet prepadne me i pomisao da vjecno zivis. 

• Kengurica
    23. Kolovoz 2019. 20:09

A zivot smatram da jako volim. Bez obzira na svasta nesto ruzno sto covjek prodje ja bas volim zivot i ljude. Barem tako mislim :) 

• thinkpink1
    23. Kolovoz 2019. 20:20

Lucille tnx!🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.