Sretno sa kućom, i sa trudnoćom! Čestitke!
Goga I ti si me jako razveselila sa svojim postom:)
Baš lijepe vijesti danas!!! 😁😁😁😁

Hvala cure. 🥰
Lala selimo se ovih dana kako budemo mogli, cekam pomoc koja se vraca sa godisnjeg 3.9 da spakuje ostatak, i ocekujem namjestaj za stan koji pristiže vjerovatno iduci tjedan. Pa dok se to sve poslozi, uglavnom imam vremena (do 1.10 ) sve treba biti preseljeno.
Ja ne komentiram nista za šećer jer mi je bio ok na pocetku, a predpostavljam da i mene čeka ta pretraga od 22 tjedna, ili možda to ovde ne rade ili sta znam. Valjda ću biti blagovremeno obavjestena...
Ne razumijem ove profile piši/briši, ali ok... 🤷♀️

Lavicemoj je bio na indikacije ali ipak cujem da su neke mame trazile sto zbog bolova sto zbog velicine bebe duzine trajanja trudova itd. I obavili su. Evo moja susjeda drugo radala u 41.bolilo ju vikala hocu na carski necu tiskat i odveli ju na carski. Ne kazem da svi trebaju tako postupat naravno nije to za salu ali ima ih koje su trazile i dobile. Ima ih i kojima je odbijeno i epi jer je beba vec bila u porodajnom kanalu i tisak i gotovo. Svakako sta se tice rodilista i doktora pozitivna su iskustva.
Sarita jesi ti iz Zd☺ mozda
Nisam. Iz Ri sam :) okolica Rijeke
Losa 'kolu razrijedim crnim vino' 😂😂😂😂 to je to kola jedino tako valja 😂😂
Lavice da ponovno carski da. Sad na kontroli za 10 dana planiram pitat za taj minimalno invazivni carski rez. Mozda dok se mi tocamo u moru su oni i u Ri to poceli radit 🤞🤞🤞
Ja sam taj ottg test jedva podnjela jedva. Slatko uopce ne volim nista jedva kockicu cokolade pojedem ili 2 sladoleda sve ukupno tokom ljeta ta mjesavina mi bila ko samarcina. Bilo mi lose i slabo i jedva sam cekala da ta 2 sata produ da mi izvade krv da mogu jest. Bila je cica zima puhalooo ja sam sjedila ispred poliklinike ko debil i disala i mantrala 'nemoj povracat opet ces morat pit' . Tako bi ju rado sad izbjegla a moja gin svih salje na to ... mislim odradit cu ali mi muka vec sad. Negdje pred 2 god neato mi bilo slabo pao tlak neznam i kaze mi muz oces slatke vode ja neeeee jesi lud jos mi muka od one glukoze iz trudnoce toliko mi se zamjerila. 🙈🙈🙈
Sarita taj minimalno invazivni carski? Citala sam o tom ali nisam znala da to radu u HR. Meni takoder treba ic na carski zbog epilepsije pa me zanima

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Uf prešlo mi u naviku odspavati popodne i onda se probudim sva izgubljena xD
Goga super što su te pustili i ako sam popratila dobro dužina cerviksa ti se povećala...sad samo odmaraj koliko god možeš iako znam da je to teško uz selidbu.
Baš sam neki dan se sjetila kak se Eleonore slabo javlja..eto sretno ti s kućom i s curicom...ipak i doktori znaju se i tu zeznuti...možda bude još koji dečko/dečko a na kraju cura :D Baš mi prijateljica priča njoj su skoro do poroda govorili da nosi dečka i na kraju onaj zadnji pregled pred sami porod op nije dečko cura je.

eh da i netko je spominjao kupovinu nove sušilice...Juno? Preporuči je i nama tu :) Ja ju zasad nemam ali ćemo je prije nego što dođe beba kupiti pošto u ovom stanu di se selimo nema balkona pa ne bih onda preko zime sušila rublje unutra di je i beba. Gledala sam ih već na par mjesta al šta ja znam meni to sve isto..ne znam šta treba gledat na nijma osim što ćemo uzet onu kondenzacijsku da ju mogu bilo gdje staviti.

Evo nekih stranica: Nextdirect.com (super stavri, nemaju nikad akcije, dostava za 2dana, iz VB);
Vertbaudet.com (iz Francuske, kupujem duži niz godina, dostava kojih 10tak dana, dok su rasprodaje i duže; kupujem isključivo na akcijama jer su skupi); planiram sada Emporium.hr (inače Bubamara drži dio njihove oblekice, čitala sam recenzije koje su super, imaju i outlet).
Za one dubljeg džepa tu je Frugi.com i Boden.com.
Pelene: Ethereal.hr, Hajdi.hr, minigrenny.com, babyono.hr
imam još pa nadopišem
Iva ja sam pitala nakon poroda doktoricu u rodilištu i rekla mi je nikako ne nego trebam da mi se sami upregnu mišići a ako nosim steznik da to sve drži steznik. Iskreno nije mi ni trebao. Ali možda je bila moja specifična situacija jer sam ja imala vertikala rez od pupka do stidne kosti.
Sarita ja nažalost nemogu na taj rez 😣 zbog toga što mi je prijašnji vertikalan i izuzeće je u slučaju teškoća s posteljicom,tako da mene rezu po starom. Svejedno mi je jer ionako već imam ogroman rez. Ali tebi držim fige da ga u Ri usvoje nakon Vinogradske😁

Mare, mi smo predlani uzeli Boschicu serije 4 wth85201by kondenzacijsku i jako sam zadovoljna. Doduse i kostala je..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji