Lavicemoj je bio na indikacije ali ipak cujem da su neke mame trazile sto zbog bolova sto zbog velicine bebe duzine trajanja trudova itd. I obavili su. Evo moja susjeda drugo radala u 41.bolilo ju vikala hocu na carski necu tiskat i odveli ju na carski. Ne kazem da svi trebaju tako postupat naravno nije to za salu ali ima ih koje su trazile i dobile. Ima ih i kojima je odbijeno i epi jer je beba vec bila u porodajnom kanalu i tisak i gotovo. Svakako sta se tice rodilista i doktora pozitivna su iskustva.
Sarita jesi ti iz Zd☺ mozda
Nisam. Iz Ri sam :) okolica Rijeke
Zazvucalo mi je poznato da se sestra i dr ne javljaju na telefon pa sam zato pitala😂😂
Mislim da se sad manje više svuda slabo javljaju na telefon...zato mrzim kad ih moram zvati,lakse mi bude otići tamo. Kod ove moje telefon je utisan i ni ne cuje se da zvoni a javljaju se svake prijestupne al opet ih i razumijem...previše pacijenata a sestra samo jedna..mora skakati oko doktorice,primati pacijentice,obavljati sve one pretrage s njima(vaganje,tlak itd.) i jos onda dezurati na telefon.
Lavice l, srce malo kako ti maleni pokazu nevjerojatnu snagu to je cudo. ❤ evo krece sa prilagodbon iduci tjedan bas se veseli. Ali kad beba dode bi ga pustila kuci to je drugi mj virusa i gripe i svega nebi bas da mi beba sta pokupi...
Lunica nisam ali Zadar mi predivan najljepsi grad na obali nasoj ima tako dobru posebnu vibru jucer se vratili od tamo sa ljetovanja i sigurno cemo ici opet. Cini se da svuda vole ignorirati taj telefon 😂
Da ja sam.jedan dan satima zvala i kad sam skuzila da cu ostati bez uputnica otisla sam.tamo kad ono red od 15ak trudnica i sve cekaju neki papir😂😂
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Ja prijavljujem novu bol. Ovaj put u rebrima 🙈🙈
Osjećam se kao Jeremija od kad sam trudna, majke mi, sve mi je 😂😂
Ugl. Ona sinocnja bol se prelila na prsni koš tj. rebra i najugodnije mi je kad duboko udahnem, tako da cijeli dan uzdišem a ovo moje siroče se stalno pita šta je sad krivo napravio 😂
Cijeli dan osjetim al sad kad sam legla opet puno jače, bas neugodno, najbolje da prestanem ležat, samo problemi s tim 😅
[/url
Draga DeeDee po svemu što opisujes to tinjebzgaravica. Nek dragi ode do ljekarne po Rennie tablete za zgaravicu a ti legni na uzdignuto (dva jastuka recimo) i vjerujem da će bol otići.
Sarita sretno s prilagodbom! I mene muči taj zimski period i ona iz vrtića i novorođenče al mi mogu i mama i svekrva uskočiti pa ćemo kombinirati nekako...
Nova19 u pravu si. Treba se voditi time da bebica raste i da to ne moze proci bez bolova. Grozan je taj strah
Lavica ma mislim da nije, ne osjetim u želucu nego više sa strane i prema leđima..čudan osjećaj baš. Al tko zna, moguće da je i to. Prijatelj gugl kaže da je dosta često u drugom tromjesečju kad trbuh počinje rasti..
Mikio ma ja sam već luda, čudno mi je jer inače nisam baš kenjkava i imam dosta visok prag boli. Mislim, nisam do sad imala neku bol, sve su to samo neugodni osjećaji ali ono, jel ima još nešto za izmislit 😅
A planiram, tj trebala bih raditi još 2 mjeseca..jao jao.. 🙈
[/url
DeeDee moze biti pritisak bebe na organe pa da imas tu bol. Mozda da zbilja probas na povisenom lezat. Ja recimo osjecam pritisak kao neki u predjelu osita, a isto prepisujem to rastu trbuha.
Mikio ne spominji mi wc. Jucer kad smo setali tih 2h ostavila 15 kn na setnici - za wc placa se svugdje 5kn. Jel te drzi to stalno mokrenje cijeli dan ili samo u neko doba dana? Meni recimo se zna desiti da satima ne moram i onda odjednom u 2-3 h idem 10 puta.
Grizli Da, da, bez jastuka ništa, puno mi pomaže.
Meni isto kao tebi, ništa ništa i onda sto puta, jedva stignem. I obavezno se probudim između 4 i 6, a na tom odlasku na wc imam osjecaj da izbacim 3 litre.
[/url
Lavice ma on je sav u vrticu totalno je spreman za to. Danas mi kaze ti nemoj ici samnon u vrtic ja sam veliki decko. Srce moje ❤
Mene stalno neki vrag zateze vec sam pisala o tome piskim tocno u pet i 45 ujutro svako jutro bez iznimke sama sebi sam komicna u ovoj trudnoci jedva idem sve mi tesko jucer putivali iz Zadra kuci ubila me voznja sunce ma sve mi je odmah osjetim i leda i trticu i kuk i prepone...drugo stanje i bok . Nek bebe rastu a mi cemo izdrzat
Sortiraj odgovore
Najstariji