Goga i drago mi je da si doma. Nadam se da je ovo bio izolirani slucaj i da ce odsad cerviks biti poslusan do barem 38.tt. Sretno!
Jutro svima!
Reserved oprosti nisam popratila kakve napadaje bi ti duboko disanje moglo izazvat?
Epilepticke napadaje
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
LoSa, obzirom da si s područja formacije :) pitanje,CranActin da li se smije u trudnoći, Ima kapsule i onaj sirup kao. Nigdje da nadjem konkretno. Frendica je pila kod ovih tegoba u trudnoci i sjeca se da jedno se smije a drugo ne u trudnoci pa ne znam po koje da muža pošaljem. Nisam 100% koja teta u ljekarni radi a znam da je jedna mlada i zbunjena pa se ne bi s tim kockala…
Necu ti davat krive info no zbilja ne znam... ja ti radim u razvoju jedne farm firme, a nisam farmaceut po struci :-)
Jutro,
Joj sta se se raspisale,pola i zaboravim.
Goga super za cerviks,sad polako i uzivaj doma.
Angiezaista ste vi to brzo obavili. 😊 cestitke i za uredan pregled.
I jos sto mi je upalo u oko je prica oko carskog reza.
Imala sam ga u prosloj trudnoci,i sad sam spremna na njega ako treba,ali sjetih se da mi je u otpusnici napisano da su prilikom carskog na crijevima nadjene priraslice 😣. Nitko ne zna odkuda ni kako jer prije carskog nisam imala nikakve operacije osim kiretaze. Doktori su me zbunjeno pitali jesam li operirala ikad ista,ja rekoh jos zbunjevije nikad nista 😕. I ostade to misterij,jeste li culi za takav slucaj?
Haha ja se zezam samo,dok ne otvore covjeka i ne zna se sta ima unutra.
Charlie the unicorn.
Ne razumijem 😏
Ma to je jedan video bio na Youtubeu di su jednorogu Charliju uzeli bubreg dok je spavao. Crni humor, ne zamjeri. Tu je to bilo tak popularno da dam mislila da svj znaju za Charlija..
Citam jutros zaostatke, bome sam imala sto...
Cestitke na urednim pregledima i nalazima, Goga drago mi je da si napokon kuci
Iva drzi se!!! 🤞🤞
Anna najgore je cekanje nekakvih rezultata, no ja vjerujem.da ce kod tebe biti sve u redu 🙏🙏
Angie lijepo da si nam se javila! Uzivaj sad u kuci svojoj!
Lorija pisala sam, ali sigurno nisi vidjela u moru nasih postova, molim te zapisi me za pregled 27.8. idem na anomaly scan
Jutro,
Imala sam ga u prosloj trudnoci,i sad sam spremna na njega ako treba,ali sjetih se da mi je u otpusnici napisano da su prilikom carskog na crijevima nadjene priraslice 😣. Nitko ne zna odkuda ni kako jer prije carskog nisam imala nikakve operacije osim kiretaze. Doktori su me zbunjeno pitali jesam li operirala ikad ista,ja rekoh jos zbunjevije nikad nista 😕. I ostade to misterij,jeste li culi za takav slucaj?
Charlie the unicorn.
Ne razumijem 😏
Ma to je jedan video bio na Youtubeu di su jednorogu Charliju uzeli bubreg dok je spavao. Crni humor, ne zamjeri. Tu je to bilo tak popularno da dam mislila da svj znaju za Charlija..
Da ti bude lakše, ja sam se nasmijala na glas kad si napisala Charlie the unicorn i sjetila se scene 😂😂
[/url
Jutro,
Charlie the unicorn.
Ne razumijem 😏
🤣 Ja se sjecam, ajme to je bilo tako davno!
Jutro!
Samonezelje, cula sam za taj Herpatch. prije sam znala uzeti vec te gotove flastercice. Pretpostavljam da je oboje ok u trudnoci?
Angie, cestitam na useljenju i urednom pregledu!
Iva, sad si vec na pola puta, nadam se da se drzis!
Margarita, prije trudnoce (ako je planirana) i prva tri mj preporucuju folnu/folat, a onda neki prenatal i omegu. Po potrebi mozda magnezij itd.
Ovo je bas kremica koja napravi prozirni film slicno kao flasterici, al he krema. Ljekarnica je rekla da je to nesto na bazi kisika tak da bi trebalo bit prikladno za trudnice. Ugl. Mm je proslo kroz koji dan nakon tog.
Sortiraj odgovore
Najstariji