ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sarita15
    23. Kolovoz 2019. 21:57

Lavica27

Sarita15

Lavicesorry ako si vec pisala ali zasto vertikalni rez toliko dugacak? Nesto mi zvoni urasla posteljica al nisam sigurna ako si to ti u pitanju… 🤔🤔

Je je,ta sam✌ jer je bilo unutarnje krvarenje a kod takvih hitnih situacija se otvara vertikalno da vide veću površinu jer ne znaju što ih čeka pa baš ne razmišljaju o estetici,tako su mi objasnili. Mislila sam tražiti da mi to ljepše zasiju (poklamaju) ovaj put ili ću naknadno ići na rekonstrukciju oziljka. A nema ti tko uskočiti s djetetom? Znam kako ti je jer i sama imam 2.5godisnjakinju.

Grizli ja sam se iza vozila tipa nekih pola godine ako su duže putovanja pa se unervozi.

A takooo a drago mi je da je malena na kraju sveg tog dobro i velika. Ima suprug dok je na g.o.2 tjedna a poslje ne. I mama i sveki jos uvijek rade i ja cu veci dio dana biti sama sa njima pa bi ipak htjela bar pokusat zbpg tog brzeg oporavka da mogu biti na razini :) :) 

Lavica27
    23. Kolovoz 2019. 21:58

Omerta

Zasto je ono Eleonoré obrisala profil??

Nemam pojma...Kako je ono bilo pred par tjedana rasprava poslije je sve bilo normalno i nestala odjednom🤷‍♀️

Lavica27
    23. Kolovoz 2019. 22:01

Sarita, Ma s njom je sve super hvala Bogu,zapravo moj nick je zbog moje kćeri,ona je Lavica❤ cijelu noć nakon poroda je bila na grijacu preko puta mene na intenzivnoj i nije pisnula. 👩‍👧 A jel ti ide u vrtić?

Nova19
    23. Kolovoz 2019. 22:08

Cure koje su pričale o palačinkama danas... mama me iznenadila sa palačinkama sa čokoladom orasima i sladoledom... tako sam sa gustom pojela da bi me nakon 20 min povelo tako šarafit u trbuhu, imala grčeve i oblio me znoj... strašno! Jurila na wc i tamo se preznojavala i tako sjedila i sve otišlo 😒
    Znala sam da su to crijeva i očigledno mi tijelo u ovom stanju to nije probavilo pa me nije bilo strah za bebicu, a opet, mislila sam si šta ona osjeća u trbuhu s tim grčevima? 😢
    Bilo prošlo, pa palačinke sa sladoledom do daljnjega neću papati... dok mi obični sa pekmezom ne smetaju 💪🏼😁

• AnnA
    23. Kolovoz 2019. 22:17

Mene danas bas nesto trbuh boli. Kao u pmsu. I inace mi to ne bi znacilo nista. Ali sada sve sta osjetim povezujem sa amnio. Ne znam kad cu se uspjeti malo opustiti

Juno
    23. Kolovoz 2019. 22:17

Nova19 koji je tvoj nalaz trombofilije? Možda si već pisala, ali sam zaboravila. 

Nova19
    23. Kolovoz 2019. 22:21

Juno

Nova19 koji je tvoj nalaz trombofilije? Možda si već pisala, ali sam zaboravila.

MTHFR HETEROZIGOT 
    PAI-1 HOMOZIGOT
    Mislim da je to blaga mutacija i da mi je doktorica prepisala Clexane radi prijašnjih spontanih...
    Jedino mi nije jasno kako sam onda prvu trudnoću prije 5 god. super iznijela, školski i bez vaginaleta ni injekcija nj bilo čega? A vjerujem da je nalaz i onda bio takav...
    Zaboravila sam ju to pitati ali budem...

Nova19
    23. Kolovoz 2019. 22:25

AnnA

Mene danas bas nesto trbuh boli. Kao u pmsu. I inace mi to ne bi znacilo nista. Ali sada sve sta osjetim povezujem sa amnio. Ne znam kad cu se uspjeti malo opustiti

Anna vjerujem nekako da će biti teško se opustiti do kraja 🙄
    Ja sam u prvoj T bila tako bezbrižna da ni sama ne znam kako... onda nakon niz ružnih iskustva sada je drugačije... i ako sam pozitivna stalno osluskujem svoje tijelo i mislim mi jel to ok...
    Onda se uvijek sjetim jedne Grizline rečenice “ako nešto zateže ili je neki grcic, znam da moja beba raste” pa si stalno to mantram i vjerujem u to...
    Treba probati ostati pozitivan i vjerovati da je sve točno kako treba biti 🥰

Lunica
    23. Kolovoz 2019. 22:26

Joj cure ne mogu sve pohvatati ...vidim da se spominjao francuski carski rez..moja poznanica ide sljedeci tjedan kod Dr Grgica na taj carski. Bas je napeta jer jako zeli da uspije a ipak se neke stvari moraju poklopiti da bi se mogao obaviti...ugl..mogu vam javiti kako je to proslo...

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Lunica
    23. Kolovoz 2019. 22:28

Sarita15

Lunica

Sarita15

Lavicemoj je bio na indikacije ali ipak cujem da su neke mame trazile sto zbog bolova sto zbog velicine bebe duzine trajanja trudova itd. I obavili su. Evo moja susjeda drugo radala u 41.bolilo ju vikala hocu na carski necu tiskat i odveli ju na carski. Ne kazem da svi trebaju tako postupat naravno nije to za salu ali ima ih koje su trazile i dobile. Ima ih i kojima je odbijeno i epi jer je beba vec bila u porodajnom kanalu i tisak i gotovo. Svakako sta se tice rodilista i doktora pozitivna su iskustva.

Sarita jesi ti iz Zd☺ mozda

Nisam. Iz Ri sam :) okolica Rijeke

Zazvucalo mi je poznato da se sestra i dr ne javljaju na telefon pa sam zato pitala😂😂

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.