Dobro jutroooo!! Jel me netko tražio??
Neznam iz kojeg razloga ali ne mogu se spojiti na forum preko moba pa moram sjest za laptop da bi se javila, a laptop sam našla evo nakon 5 dana konačno
Mi smo se evo preselili, smjestili ali posla još ima preko glave, dio stvari mi je još po kutijama i tak.
Jučer smo obavili redovan pregled, sve je u redu, cerviks skoro duplo duži nego je bio kad sam bila na 4D uzv-u, bebač je odlično. mlatara ko veliki…prvo što smo dr i ja vidjeli čim je upalila uzv je bio pišo tak da smo se opet nasmijale nas dvije ko lude
Ja sam bila malo u strahu jer sam ovih dana baš bila aktivna i cijeli dan na nogama, čak sam i izgubila pola kile al sad sam puuunooo mirnija i sad samo laganini, fizikalija je gotova….napokoooon
Nešto sam škicala kaj ste pisale al toga je toliko da sam se iskreno izgubila. Koliko sam vidjela nastavile smo niz lijepih vijesti i neka se tako i nastavi i nadalje!
Ja se javim svakako kad bude još prilike da sjednem za lap :D
Sad evo sjela u boravak pit kavicu sa pesom a na kraju došle i cure za mnom…..jedino je mm normalan u krevetu!
Cestitam na uspjesnoj selidbi i urednom pregledu, drago mi je da je sve u redu😍🥰😁
Jutro cure😒 stavila utrice da odlezim prije puta i nemogu zaspat vise😓😓
Angie bravo za selidbu i pisonju da je sve to podnio 😊😊🎉🎉🎉
Sretno danas^^
Jutro svima!
Reserved oprosti nisam popratila kakve napadaje bi ti duboko disanje moglo izazvat?
Angie cestitam na preseljenju i posebno na urednom nalazu. Sad uzivancija!
Lupa negdje mi je ostalo u glavi da maseri ne vole masirat trudnicama stopala i noge opcenito jer se na njima nalaze akupresurne tocke reproduktivnog sustava pa moze izazvat krvarenja i trudove ako se pretjera sa pritiskom. Znam kad sam isla na akupunkturu za pripremu prije IVF-a da mi je vecinu iglica stavljala po nogama. Tako da je preporuka ako se vec ide da to radi netko tko je strucan za tu prenatalnu masazu.
Pitanjce jedna od vas je neki dan stavila linkove a ja zaboravila spremiti ih paaaa... Ako nije problem samo ako koja zna i je narucivala sa stranice https://www.ethereal.hr/ jako mi se svidjaju njihove tetre pa ne znam dal valjaju. Ako ima koja iskustva. Lijep mi je onaj paket od 10 komada sarenih 80x80.
Angie cestitam na selidbi... mi smo se preselili pocetkom godine i hm... u garazi jos imam neke stvari po vrecama 🤣🤣 odnosno to su neki viskovi,moram to pregledat pa ako ne trebam poklonit ili bacit. Danas imam generalno ciscenje kuce 🙄 pijem kavicu i cekam da se muz probudi da krenemo. Nadam se da ce mali bit na njega da puno spava 🤣🤣
Dobro jutro svima 😊
Iva sretno danas
Angie čestitke na selidbi i sad pomalo...poslozit ce se stvari samo uzivajte. Kak je ujak podnio selidbu?Jel se navikao?
Ja se probudila s grloboljom i nos mi se začepio xD Sta smo ono rekle..znam da je vec netko imao grlobolju...septolete smijemo? Nema više hladne vode za mene.
Jutro cure! Angie mislim na tebe danima al reko u gužvi si pa kužim. Odlično za pregled i selidbe, vi ste to ekspresno obaviki!! A taj ludi cerviks,sad vidim i tebi i Gogi se povećao pa kaj je moguće tak da se poveća? Mislim super za mene😁😁😁
Sarita pametan mali secer❤
Joj sjetila sam vas se mikio i Grizli noćas kad sam isla ja wc neki uzasan pritisak dok krenem pisati i onda nešto malo popusti i poslije 5 minuta kao da imam neka sijevanja u rodnici. I ja ko ja odem guglat u pola 4 ujutro dok vani pada kiša i tuča ko da nema sutra i nadjem da je to mokracna infekcija🙈 Fakat imam previše vremena od ovog lezanja..
Dobro jutro svima 😊
Iva sretno danas
Angie čestitke na selidbi i sad pomalo…poslozit ce se stvari samo uzivajte. Kak je ujak podnio selidbu?Jel se navikao?
Ja se probudila s grloboljom i nos mi se začepio xD Sta smo ono rekle..znam da je vec netko imao grlobolju…septolete smijemo? Nema više hladne vode za mene.
Imas propolki septolete koje smijemo,one tipa neo angin mislim da ne smiješ,al meni su te Propolki otkriće, nešto orefini.
Iva sretno ti danas
Goga baš mi je drago što si izašla iz bolnice sad uživajte ti i tvoja bebica
Anna super za rezultate amnio
Sortiraj odgovore
Najstariji