Sarita ma da to sam.i mislila, onda sam krivo shvatila. Mislila sam ne može dobar dan ja hoću na carski. Tako je kako si opisala i kod nas.
Ti i sad ideš na carski jel tako?
Lala čestitke za dobar pregled!!
A ovaj zadnji post piše deleted user,može samo info tko nam se to javio? Wow koji preokret s dečka na curu :)
Hvala cure, samo neka nam je svima sve u redu 😊
Goga Super za izlazak iz bolnice, sad kući sve lagano i uživaj. Kad se selite?
Iva Ja nisam nikad radila ogtt, ali ne vjerujem da će mi biti nešto strašno teško, volim inače jako slatko 😁 Ali ima ljudi kojima pozli od samog vađenja krvi, a kamoli od toliko slatkog na prazan želudac, pa u svakom slučaju možda da povedeš nekoga sa sobom, da ti vrijeme brže prođe, a vjerujem da se može malo i prileći, na trudnice su svi slabi, iskoristi to 😂
Eleonore Baš sam mislila danas zašto te nema i sad vidim da si komentarisala, kad vidim i da si obrisala nalog. Čestitam onda na curici, i o tome sam skoro razmišljala, da li su doktori nekome omašili pol 😁 Ostaviću te na listi, možda nam se opet nekad pridružiš, ali u svakom slučaju puno sreće ti želim 😄
Lavice To je bila Eleonore, vidjela sam da je ona zadnja komentarisala i onda kad sam ušla vidim izbrisan nalog
I pomislila sam da bi ona mogla biti! Žao mi je što te nema više i da ćeš ipak uloviti vremena javiti se. Sretno s preuredjenjem kuće i u daljnoj trudnoci s djevojčicom :)
Lala mm ide definitivno samnom jer prvo ne osudim se vozit sama do zagreba, a kamoli jos nazad doma takva nikakva a imam malo vise za prec do bolnice🤪
Ja neznam kako vama cure ali meni je danas tako tezak dan da je to uzas… jedva cekam da zahladi
Joj da... ja sam danas cijeli dan mokra od znoja... veli moj muz kojeg boli kost od slomljene noge pred par godina da ce kisa 🤣 uvijek ga boli pred kisu
Sretno sa kućom, i sa trudnoćom! Čestitke!
Goga I ti si me jako razveselila sa svojim postom:)
Baš lijepe vijesti danas!!! 😁😁😁😁
Hvala cure. 🥰
Lala selimo se ovih dana kako budemo mogli, cekam pomoc koja se vraca sa godisnjeg 3.9 da spakuje ostatak, i ocekujem namjestaj za stan koji pristiže vjerovatno iduci tjedan. Pa dok se to sve poslozi, uglavnom imam vremena (do 1.10 ) sve treba biti preseljeno.
Ja ne komentiram nista za šećer jer mi je bio ok na pocetku, a predpostavljam da i mene čeka ta pretraga od 22 tjedna, ili možda to ovde ne rade ili sta znam. Valjda ću biti blagovremeno obavjestena...
Ne razumijem ove profile piši/briši, ali ok... 🤷♀️
Lavicemoj je bio na indikacije ali ipak cujem da su neke mame trazile sto zbog bolova sto zbog velicine bebe duzine trajanja trudova itd. I obavili su. Evo moja susjeda drugo radala u 41.bolilo ju vikala hocu na carski necu tiskat i odveli ju na carski. Ne kazem da svi trebaju tako postupat naravno nije to za salu ali ima ih koje su trazile i dobile. Ima ih i kojima je odbijeno i epi jer je beba vec bila u porodajnom kanalu i tisak i gotovo. Svakako sta se tice rodilista i doktora pozitivna su iskustva.
Sarita jesi ti iz Zd☺ mozda
Nisam. Iz Ri sam :) okolica Rijeke
Losa 'kolu razrijedim crnim vino' 😂😂😂😂 to je to kola jedino tako valja 😂😂
Lavice da ponovno carski da. Sad na kontroli za 10 dana planiram pitat za taj minimalno invazivni carski rez. Mozda dok se mi tocamo u moru su oni i u Ri to poceli radit 🤞🤞🤞
Ja sam taj ottg test jedva podnjela jedva. Slatko uopce ne volim nista jedva kockicu cokolade pojedem ili 2 sladoleda sve ukupno tokom ljeta ta mjesavina mi bila ko samarcina. Bilo mi lose i slabo i jedva sam cekala da ta 2 sata produ da mi izvade krv da mogu jest. Bila je cica zima puhalooo ja sam sjedila ispred poliklinike ko debil i disala i mantrala 'nemoj povracat opet ces morat pit' . Tako bi ju rado sad izbjegla a moja gin svih salje na to ... mislim odradit cu ali mi muka vec sad. Negdje pred 2 god neato mi bilo slabo pao tlak neznam i kaze mi muz oces slatke vode ja neeeee jesi lud jos mi muka od one glukoze iz trudnoce toliko mi se zamjerila. 🙈🙈🙈
Sarita taj minimalno invazivni carski? Citala sam o tom ali nisam znala da to radu u HR. Meni takoder treba ic na carski zbog epilepsije pa me zanima
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Sortiraj odgovore
Najstariji