Grizli samo da znas da cu 1.9( jedan super djecji rockas sa organizacijom top, mama sve sama pravi) pojest komad torte. I sluzbeno cu sagrijesiti hahahahah. Jedem ko pticica na toj dijeti ...sve si mislim koliki bi mi bili cukri da opalim.normalan kalorican obrok sve dok se ne najedem... 🤪🤪🤪🤪
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
E da i netko je napisao da se dufastone postupno prestaje piti. Je to naputak od dr za bas sve ili specjalno za tu osobu? Jer meni je moja napisala 6 kutija i to je to ni postupno ni nikako nije spominjala nakon tih 6 kutija kroz tj dana mi pregled nitko nije spominjao pistupno prestajanje pa sad da vidim jel to do osobe ili je opcenito za sve
Meni je moj dr tako rekao. A i prijateljica koja je također pila duphastone je postepeno smanjivala. Najbolje da pitaš svog ginekologa..
Onda ponedjeljak put k ginekologu valjda se vratila sa g.o . :)
Ma da, ili probaj na telefon. Možda tvoja to ne prakticira da se postepeno smanjuje. Možda ovisi i u kojim tjednima prestaješ pit.. Vidit ćeš.
To bi tako bilo kad bi se javljala na tel a posto se apsolutno odbijaju javit trebam ici k njoj osobno. Inace su i gin i sestra za pozelit ali nece dignut slusalicu i bok. No znat cu u pon :)
Cure nisam citala zadnjih par stranica jer cijeli dan landram, al dok ne zabiravim, pisala sam post u Jesenske i zalijepila fotku spavacice iz Devica s gumbima (za porod i dojenje). 45kn, pamuk, gumbi se lijepo otkopcavaju, duljina mi se svidja jer su sve koje sam dobila prekratke, ova do koljena ili mrvu duza. Mama mi donijela u kaze da ima i dugi rukav za 60kn pa ju saljem i po tu jer sve koje imam su kratki, a zimogrozna sam. Ja inace ne spavam u tome i ako prezive bolnicu ja to sve mislim njoj proslijediti pa meni dezeni nisu bas bitni.
Lavice moj je bio na indikacije ali ipak cujem da su neke mame trazile sto zbog bolova sto zbog velicine bebe duzine trajanja trudova itd. I obavili su. Evo moja susjeda drugo radala u 41.bolilo ju vikala hocu na carski necu tiskat i odveli ju na carski. Ne kazem da svi trebaju tako postupat naravno nije to za salu ali ima ih koje su trazile i dobile. Ima ih i kojima je odbijeno i epi jer je beba vec bila u porodajnom kanalu i tisak i gotovo. Svakako sta se tice rodilista i doktora pozitivna su iskustva.
Lavicemoj je bio na indikacije ali ipak cujem da su neke mame trazile sto zbog bolova sto zbog velicine bebe duzine trajanja trudova itd. I obavili su. Evo moja susjeda drugo radala u 41.bolilo ju vikala hocu na carski necu tiskat i odveli ju na carski. Ne kazem da svi trebaju tako postupat naravno nije to za salu ali ima ih koje su trazile i dobile. Ima ih i kojima je odbijeno i epi jer je beba vec bila u porodajnom kanalu i tisak i gotovo. Svakako sta se tice rodilista i doktora pozitivna su iskustva.
Sarita jesi ti iz Zd☺ mozda
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Cure sutra imam taj glupi OGTT i tsh … vec me sad lovi panika da cu bit pre gladna i da cu se samo srusit tamo, jer zadnji put kad sam otisla na pregled a da nisam nista pojela ujutro skoro sam se unesvjestila u ordinaciji kod doktora😣 kad ste vi imale zadnji obrok vecer prije?
Mislim 12 h prije vadenja? Tak nekak… nabijem ih na tu glukozu, ionak ne smijem radi secera jest slatko i umjesto da mi na tom testu sloze palacinke s cokoladom oni meni usecerenu vodu 🤨
Hahahahah tockice
Bila bi špica da dodjem na OGTT s nutellom i žlicom i kažem ne treba,imam ja svoju glukozu😂
Lajkam!!!
Grizli i Točkica znam kak je to s dijetom. Navečer prije spavanja kad piješ šalicu toplog mlijeka toliko uživam u njemu jer mi je onako slatkasto, a baš mi skatkog fali. Kengurica i ja sam danas kupila spavaćicu u Deviću za 45 kn, samo moja umjesto roznog ima lilasto i baš je super materijal. Onda sam išla i na plac i tamo kupila još jednu tirkiznu sa sivim za 50 kn. Ena i Lala čestitke na urednim pregledima. Bila sam napokon kod frizerke nakon 100 godina. Prvi puta kod nove i super sam zadovoljna. Inače imam bob frizuru i jako jako gustu kosu. Stara se nije usudila prorjeđivati jer je rekla da će mi onda sve stršati na sve strane, a ova nova danas pola grive skinula i preporodila me. Mužić za toga skuhao rižoto s plodovima mora za prste polizati i otišao na posao. Sad me zove da dođem k njemu jer je dobio u dućan super sušilicu. Radi u Elipsu i zbilja se razumije u bijelu tehniku. Iako imamo doma sušilicu s kojom smo prezadovoljni sad forsira novu koja puno manje troši, a staru da prodamo. Idem se spremiti pa usput odem i do Mullera koji je do njega po par sitnica.
Mislim da je ovo s krafnama i sokicem za OGTT neka patka 😀 ta otopina je standardizirana otopina glukoze u kojoj se tocno zna koliko ima secera a za krafnu ne moze biti bas u mg tocno 😐
Ja inace ne volim slatko, ne mogu ni nutellu jest jer mi je preslatka, sokove nikad ne pijem... ako tu i tamo i pijem npr. gusti sok razrijedim ga pola-pola s vodom a kolu s crnim vinom 🤣. Mogu mislit kako ce mi bit popit tu otopinu. No sto se mora mora se 😀
Da ne mislite da nemam prehrambenih grijeha... moja slaba tocka su slana dizana tijesta, čips i sl. zločeste stvari 🤣🤣
Bok svima😊😇
Mene vise nema ali evo dosla sam sad samo pozeljet svima odlicnu trudnocu do kraja i lagan porod😇
Ja i dragi preuređujemo kucu i danas isli na pregled kad ono PREOKRET..cisto iznenadenje,cista sreca..inace da,dogada se ocito da i danas doktori zeznu spol.
Ja nosim curicu😊😊😁😁..pokazala je koku..zadnji put je nazalost privatnik zamjenio prstic nogice za pišu😉😁
Nama stize Amadea 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji