Bok cure! Evo danas bila na ultrazvuku i čula srčeko. Termin mi je 23.01. Mislim da nikad u životu nisam bila ovak sretna ko danas. ❤😘
Ja sam danas 11tj. U ponedjeljak idem na uzv i poslje na panoramu. To sam se narucila privatno na uzv jer imam termin za pregled tek za 2 tj. Prilicno sam uzbudena zbog tog ponedjeljka. Nadam se da cu se sad ako vidim da je sve ok moc malo opustit. Dosta sam u strahu. Nisam jos puno ljudima ni rekla, nisam nis kupila nikakvi ovi paketi, nekak cekam da jos malo prode vremena pa da se do kraja prepustim spoznaji trudnoce... jel ima itko da mu je slicno il sam ja bas cudna?
Mrgud_zg, nisi jedina. Ja isto još nisam razglasila. Jesam rekla nekim najbližim ljudima, ali za ostale ću pričekati do kraja mjeseca. Čekam još sljedeći ultrazvuk i nifty da znamo spol, tada će to biti već puna 3 mjeseca i vjerujem da ću se osloboditi straha. Čak ni sinu nisam rekla iako mu je već jaaaako čudno zašto je mami stalno muka.
I jedva čekam drugo tromjesečje. Sjaj, trbuščić, izostanak mučnine. Nadam se da ću se onda više uživjeti u sve.
Ja sam osobno pocela kupovat tek u 15-on tjednu
bilo me strah prije
Mrgud_zg ni sama ne znam što bi ti rekla... ja se u prvoj nisam mogla opustiti pa je sve super bilo,u drugoj smo već lagano govorili da sam trudna iako se nisam baš ugodno osjećala s time pa je na kraju završilo u 12tjednu :( pa mi se znalo desiti da su me nakon kiretaze pitali kako bebica i kad je termin,užas. Sad sam pozitivna i vjerujem da bude sve dobro. Rekli smo blizima jer sam na mirovanju,vide da ne idem na posao,ne želim lagati (ali naravno u povjerenju).
Još jedna zanimljivost za kraj petka.
S obzirom da su mi mineralna i donat najbolji prijatelji trenutno, a kad ih popijem, podrigujem nimalo damski.
I kaže meni sin neki dan: mama, uopće ne zvučiš kao cura nego kao neki motorist s dugom bradom i tetovažama
TinchySk hahahhaha fakat je sladak 😁
Bas ste me sad utjesile. Hvala. Kad znam da nisam jedina. U jednu ruku ako se nesto desi onda cu ionak morat na bolovanje il sto vec popratno (ne zelim ni razmisljat) pa cu rec, nije mi cak ni do tog razloga za skrivanje. Ja sam cak blizim prijateljima i rekla jer smo sad 2 vikenda za redom bili na nekim druzenjima i nisam htjelq pit pa su ljudi skuzili
Vise mi je to psiha koja “kao” ne dozvoljava da se skroz emotivno povezem jos s trudnocom. Kolko god to imalo il nemalo smisla. Meni je ovo prva trudnoca. Al radila sam par godina u jednoj medicinkoj ustanovi i vidjela takvih losih prica da mi je to vjerojatno profesionalna deformacija koja mi radi tu blokadu
Samo se opusti. Ionako ne možemo previše utjecati na ishod. Pozitivnim razmišljanjem do sreće. Zašto ne bi sve bilo ok? Više je ipak takvih primjera.
Laku noć, curke. Krevet me zove, napokon smo zajedno
Mrgud ne brini, mi isto nismo rekli nikome osim roditeljima..
U četvrtak imamo pregled, a u petak nifty pa cemo pričekati rezultate da krenemo govoriti..
Najveća muka mi je što na poslu moram reći, tako da se nadam da ću to brzo obaviti, jer ne znam do kad ću uspjeti skrivati trbuh..
Ne mogu nikako shvatiti da mi se tako vidi trbuh, očito sam ili jako napuhnuta ili se debljam jako..
Neke su pitale za iskustva s Niftyijem. Ja sam radila u Agramu (bivse Sunce) i sve je bilo u najboljem mogucem redu. Ja bih svakako preporucila. Ako koga zanima detaljnije, slobodno pitajte :)
Sortiraj odgovore
Najstariji