Jutro djevojke i sretno svima an pregledima danas🙈🤗
Naš je u 11:30 😁😁
Ja nemam problema sa nesanicom , pošaljem nekome sna malo ako želi! 😁 ja kao top, zaspem i do 10 ujutro bez problema...osim što cijelu noć idem piškiti , ali nekako mi se čini da i to kroz san obavim, i nastavim spavati.
Ja jako jako osjetim njezine udarace, i znaš da sam već bome dosta trudna, ali iskreno, da me netko krivo ne shvati, nekad mi nije ugodno...kad me udari nezgodno..znaka sam u par navrata skočiti, trgnuti se, jer nisam znala da beba može tako jako lupiti.. živahna mala..
Ali neka se ona samo javlja, i dalje, pa ćemo izdržati! 👍
Jutro cure jedva sam sve polovila nesto samcak i zapamtila (mozda) 🙈
Cestitke na urednim pregledima svima i na deckicima :) :)
Pisale ste o bolovima...rekla meni gin u prvoj T da je normalno da zateze preteze bolucka da nam nije najudobnije i da je svaki dan nesto drugo. Trudnoca je drugo stanje. I beba raste svaki dan. A oragni se isto pomicu svaki dan i svaki dan se sve to siri i radi mjesta i priprema. Nas organizam radi drukcije, organi si nalaze nove polozaje, beba sebi prvo uzme sve potrebno, pocinju se osjecat udarci i namjestana, nas imunosustav radi drukcije sve kako bi bebu donjele na svijet. Postoje stanja na koja treba reagirati ali sve ostalo je dio paketa. I toga ce bit jos. I nece tek tako prestat kad rodimo. Kazu 9mj trbuh raste 9mj sve se vraca na svoje mjesto. Tijelo prolazi ogromne promjene i dok neke jos ni ne vide svoj trbuscic nas organizam vec cuda radi. Za nase bebe. Zato sve tegobice boljke nelagode oko trbuha u preponama ledima sve to dolazi sa rastom bebe. Ja sam sto zbog struke sto zbog vida naucila jako dobro slusat svoje tijelo iznutra i kad me nesto presjece prvo poslusam razmislim gdje je to. Sto se nalazi u ton predjelu trbuha. Jesu li crijeva koja se najvise razmjestaju je li krivi pokret pa su misici i ligamenti jeli jajnik ili je prepona. Svaki put kad nesto zaboli vazno se primirt i vidit jesam li umorna jesam li pretjerala sa radom necega digla teze no sto se smije jeli napuhnutost to moze radit ogromne tegobe...itd. Samo hrabro cure kroz sve to bebe nam rastu i sve se njima podreduje zato nam i je tako sve mama izdrzi
Netko je pitao jel rano u 15om tjednu osjetit bebu a druga trudnoca...i ja vec osjetim bebu isto druga trudnoca vec tjedan dana a sad sam 15+2 ne na dodir preko trbuha ali unutra da. U prvoj sam sa 16 tjedana osjetila malog. Nije rano beba je sad velicine jabuke. Ipak se to vec moze osjetit pogotovo kad se zna sto ocekivati.
Moje misljenje. Meni je isto sada posteljica sprijeda. Svi mi kazu da sam hipersenzibilna kad sve to vec cujem i osjetim 😂
Visak plodne vode, koliko znam kad je manjak je panika, vjerujem da ako je beba dobro da nije zs stresirat se jako. A googlanjem uvijek sve najgore ozbaci i ubije covjeka u pojam ne treba nam to nikako.
I za kraj moram pitat Goga sto si ti po zanimanju, sorry ako previse pitam ali citam tvoje odgovore o strahu i strucno izrazavanje i ne mogu se ne zapitat?
Jutro curke! Evo još jedne trudnice koja je budna od 5h. Obavila sam surfanje, volim web kupnju pa kroz 2tj., ako je netko zainteresiran, budem stavila stranice s kojih naručujem. Mala mi je imala sve bijele tetra pelene tak da moram bebi (sebi) kupiti puuuuno šarenih.
Ulazim u 27.tt, jeeeee!!!
Sretno svima s pregledima i nalazima; neka su bebači veliki, cerviksi zatvoreni, beštije istrebljene a bebe jedan dan starije!
Stavi linkove na te web stranice, mene zanima:)
E da i netko je napisao da se dufastone postupno prestaje piti. Je to naputak od dr za bas sve ili specjalno za tu osobu? Jer meni je moja napisala 6 kutija i to je to ni postupno ni nikako nije spominjala nakon tih 6 kutija kroz tj dana mi pregled nitko nije spominjao pistupno prestajanje pa sad da vidim jel to do osobe ili je opcenito za sve
Tek sam na 1215 stranici, ali ako sad ne napisem sve cu zaboraviti.
Lala ♥️, Lorija hvala!
Omerta strijelac si, jako volim strijelce :)
Losa ja imam Jane pojas za voznju, naeucen na Bubamara webshopu.
Gogapa to si super napisala, ja se bojim smrti. Procitala si me :) Vrlo malena sam osvijestila ideju da prestanes osjecati i postojati i vec tad sam znala plakati zbog toga, 8 godina cca. Sad izbjegavam razmisljati o tome jer me odmah tjeskoba ulovi.
Eh nisam boldala imena.
Kengurice taj tvoj strah je ustvari strah od življenja, a ne od umiranja... Ja bih to tako pojednostavila. Nisi sigurna u neke ziviotne okolnosti, osobe, (ili nisi bila kroz zivot) pa se iz te sve nesigurnosti javlja ovaj strah koji je vezan za jos mnoštvo fobija vjerovatno. Na strahu od umiranja (odnosno zivljenja ) se da raditi i tek kako, a izljecenje nastupa kad prihvatis sam proces života, življenja, reprodukcije, starosti i smrti. Vjerovatno sve ima veze i sa tvojim uvjerenjima religije npr.
Izvini ja sam se slobodno raspisala okvirno iz onoga što ti napises, ali ne zna te niko pa mislim da nemamo problem.
Samojed i Lavice hvala vam cure!
Lorija naručena sam 3.9. kod tog specjaliste opstetricije u bolnici, pa molim da mi pribilježiš i taj datum kad stigneš.. Thnxić!
Grizli i mene je znalo tako rezati kad se preforsiram, nakon duge šetnje i jednom nakon vježbanja.. Dr. mi je rekao da tada legnem i popijem magnezij, a ako ne prolazi da se javim. Međutim svaki put mi je brzo prošlo.
Goga i mene zanima tvoje zanimanje.. Jesi ti psiholog?
E da i netko je napisao da se dufastone postupno prestaje piti. Je to naputak od dr za bas sve ili specjalno za tu osobu? Jer meni je moja napisala 6 kutija i to je to ni postupno ni nikako nije spominjala nakon tih 6 kutija kroz tj dana mi pregled nitko nije spominjao pistupno prestajanje pa sad da vidim jel to do osobe ili je opcenito za sve
Meni je moj dr tako rekao. A i prijateljica koja je također pila duphastone je postepeno smanjivala. Najbolje da pitaš svog ginekologa..
Sad izvadim ja svoju kristalnu kuglu i kažem da je Goga psihoterapeut 😁
Goga mene tjera frendica na thetu da si rjesim svoja uvjerenja koja me koce al nekako nisam sigurna da je trudnoca prsvo vrijeme za kopanje po podsvijesti.
LoSa provjerila sam,kaže da je taj web shop pred 2 mj ukinu maloprodaju😔 Sorry nisam od pomoći...
Grizli cure su ti rekle, magnezij i lezarina 😁
Thinkpink stiže u srijedu, novi Peugeot 3008😍
Lavice kristalna kugla pogadja i ovaj put 😂😂, nije loša ta metoda koju preporučuje drugarica, mada sam ja ipak za nesto konkretnije npr duboki peat... ili ako vise volis tako na tom energetskom nivou preporucujem takozvano reprogramiranje matrice...
Psihoterpija I seanse je pozeljna u trudnoci, ukolilo se ti osjecas spremnom za to. I ako ne ideš ciljano na neku extremnu traumu tad je bolje seacekati.
Jutro curke.. Ja isto po noći kao sova, a ujutro bi spavala zauvijek, sve me strah kako ce to izgledat kad počnem radit, al ajde, imam još 10 dana uživancije. Joj, zaboravila sam do kraja foruma al nečiji komentar o promjenama u trudnoći i "drugom stanju" me smirio ful, bas me neki osjecaj opustenosti preplavio 😁
Ugl. mene je sinoć samo od jednom počelo probadat u desnom jajniku i nastavilo cijelu noć, i po rebrima i križima, samo ta desna strana ali užasno. Namjestila sam se nekako polu na trbuh, stavila jastuk ispod i desnu nogu skvrcila pa bilo ok, ali svaki okret sam osjetila jako, bas sam se prepala. Jutros obavila 💩 i kao da ništa nije bilo, možda me fakat od toga probadalo jer nisam jučer bila..
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji