ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    22. Kolovoz 2019. 23:42

Kengurice baš ću pogledat na jesenskim ako uspijem iskopat. Thnxić! 

• Lala27
    22. Kolovoz 2019. 23:47

Kengurica Nema veze, ti si sad naša, moramo ispratiti kad se porodiš, pa bila to jesen ili zima 😄

• Lala27
    22. Kolovoz 2019. 23:51

34 : 20  

Omerta
    23. Kolovoz 2019. 00:07

Kengurica

Lala moze i hvala ti. Jel trebam napisati termin ili sljedeci pregled. Pregled 27.8., termin 25.11.

Termin na moj rockas! 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

lupe
    23. Kolovoz 2019. 00:20

Cure ja ne znam kak vi, ali ja imam problem sa spavanjem..
    Nikak da zaspim, pa kad uspijem onda se budim vec oko 4-5 😫😫

Lunica
    23. Kolovoz 2019. 00:25

Joj i ja se nikako prikljuciti ali vas evo nakvise ovako navecer citam...i meni se bebac vec dva dana javi al.da mi je ovo prvo ne znam.bas bi li to prepoznala kao lupkanje bebe...ja ne znam.kako vi al mene vec pocela zezati zgaravica...znaci doslovno moram gladna ici na spavanje da bi mogla mirno odspavati bez tegoba. Neki vecer sam brokulu(burek😂)pojela za veceru nisam pola noci spavala ..jednostavno navecer moram gladna ici leci i drugog rjesenja nemam..neda mi se jos uzimati renee

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

MaRe
    23. Kolovoz 2019. 00:26

Ja imam problem sa spavanjem al ne svojom voljom xD Nesretni pas iznad mene laje valjda vec 6 sati bez prestanka 😡 Odkad mu gazdarica ode radit dok se ne vrati ovaj ne prestaje lajati. Nikad mira u ovom stanu..jedva cekam da prođe jos ovih tjedan dana jer sam vec luda.

lupe
    23. Kolovoz 2019. 00:36

Mare ajoj hahah jadna ti :/ 

Ja imam savrsene uvjete za spavat + vise nije ni vruce al evo vec tjednima nista. 
    Lagano vec ludim 😕

MaRe
    23. Kolovoz 2019. 00:49

Prošli tjedan nisam imala mira od ovog ispod..sad ovaj tjedan njega nema reko ajd napokon mir al eto vratili se ovi iznad i opet ništa od mog mira 😴 Jel spavas preko dana mozda?Ja ubijem oko svako popodne pa eto tak izguram ovu nesanicu 😊

lupe
    23. Kolovoz 2019. 00:52

spavam  popodne kojih pola sata, sat i to me spasi, istina. Nisam ja toliko umorna koliko mi samo fali to spavanje cijelu noc hahah 
    Ovako nikako da prode 🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.