Jutrooooo! Joj citam o vasim nesanicama i rado bi vam poslala svima malo moje potrebe za spavanjem koja je zadnjih 2-3 dana ogromna. Ja bi prespavala cijeli dan da mogu.
Sretno danas curkama na pregledima i da sve bude u najboljem redu!
Jos se neko zalio na zatezanje trbuha, ja od jucer imam osjecaj da ce mi misici ili ligamenti na trbuhu popucat. Bili setat navecer i toliko me zatezao poslije donji dio trbuha da je to strasno. Jel postoji nesto sto to olaksava? Meni jedino je pomoglo da legnem na bok savjenih nogu.
Losa ja uzela sa Njuskala be safe pojas i spasila se, vozna nikad udobnija mi nije bila. Ovaj Jane ne znam nisam ni gledala, al mozes pogledat na njuskalu često ih prodaju al se i jako brzo prodaju.
Simbalija meni pak danas 18 tj ☺️. Tako sam ponosna na svoju bebu vec sada. Muz se sokirao kad sam rekla da se to broji kao pocetak 5 mj.
Nasty to sa plodnom viskom ne brini moja kuma imala u sve tri trudnoce i sve ok bilo. Bitno da je beba dobro. Jedino sto je ona imala ogroman trbuh i dosta dobila na tezini.
Lavice cestitam za auto!
Za udarce meni je prva T pa sam ih isto rano pocela osjecat, evo jucer popodne nakon rucka lezala na leđima i beba tako nabijala da je i muz osjetio doslovno ko da mi gliste gmizu unutra se osjecalo i svaki toliko high kick neki lagani. Al bas se skuzi na dlanu. Meni gin rekla da nije prerano posto sam mrsavija logicno je da osjetim vec.
Nova ja sam morala u bolnicu u TA i taj dr odobrava injekcije pise preporuku na nalaz i sa tim nalazom dobivas 20 injekcija i svakih 20 dana moras doc po no u dozu. Ako ih dobivas preko hzzo. Ja nemam pravo na hzzo nego moram kupovat pa je ova ih TA napisala na nalaz preporuku, a moja gin mi ispisuje privatni recept isto na svakih 20 dana pa s time u ljekarni kupim i oni zadrze taj recept. Evo takva je praksa u Istri sov gin ne moze pisat recept bez tog iz bolnice, a ovi ti a teret hzzo ne mogu dat injekcije ako to nije neko odobrio u bolnici.
Jutro curke 🤩
Sretno svima na pregledima i cekamo super vijesti!
Evo jos jedna noc je prosla da ja nisam oka sklopila prakticki 😕
I mene zanima taj pojas za trudnice, bas cu pogledati na njuskalu 😊
Grizli hvala!
Ići ću u ponedjeljak do svoje prim gin sa nalazima i privatnim receptom pa ću vidjeti šta će mi reci a možda se još danas zaletim u HZZO da vidim šta oni kažu...
Koma mi je šta tako rastežu trudnice koje se samo brinu da im beba bude dobro i koje si to ubrizgavaju po preporuci doktora... ma strašno
Jutro curke! Evo još jedne trudnice koja je budna od 5h. Obavila sam surfanje, volim web kupnju pa kroz 2tj., ako je netko zainteresiran, budem stavila stranice s kojih naručujem. Mala mi je imala sve bijele tetra pelene tak da moram bebi (sebi) kupiti puuuuno šarenih.
Ulazim u 27.tt, jeeeee!!!
Sretno svima s pregledima i nalazima; neka su bebači veliki, cerviksi zatvoreni, beštije istrebljene a bebe jedan dan starije!
Ja bas gledala sarene. Preko koje stranice ih narucujes?
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Jutro i hvala cure!
Ja doruckovala, tuširala se, cekam vizitu koja bude izmedju sad 9 i 11, i onda će neko doci po mene radi pregleda nakon vizite predpostavljam. Sinoć sam prije spavanja osjetila na dlanu tacno neko blago meskoljenje i par laganih udaraca, par puta za redom . 🥰🥰🙈 Baš sam sretna zbog toga
Dobro jutro svima i sretno danas na pregledima 🙂
Ja se nocas nista nisam naspavala,ako sam odspavala 3 sata u komadu super xD Osjećam se kao da sam pod nekim stresom i to prenosim i na mačka i na bebu...svi su nervozni..bebač je cijelo jutro partijao i onda necu spavati dok se mrda hahaha
Tek sam na 1215 stranici, ali ako sad ne napisem sve cu zaboraviti.
Lala ♥️, Lorija hvala!
Omerta strijelac si, jako volim strijelce :)
Losa ja imam Jane pojas za voznju, naeucen na Bubamara webshopu.
Goga pa to si super napisala, ja se bojim smrti. Procitala si me :) Vrlo malena sam osvijestila ideju da prestanes osjecati i postojati i vec tad sam znala plakati zbog toga, 8 godina cca. Sad izbjegavam razmisljati o tome jer me odmah tjeskoba ulovi.
Eh nisam boldala imena.
Jutro curke i sretno danas na pregledima!
Nova ja dobivam injekcije preko bolnice. Mene vodi hematologica koja je pisala zahtjev za bolnicku komisiju da se odobri. I sad svaki mjesec narucim telefonski 30kom da mi naruce i podignem ih odjelu. Isto tako kad sam isla na MPO u bolnicu, na odjelu sam dobila kolicinu injekcija za doma. Iskreno, mislim da HZZO nema veze s time, da postoji mogucnost dobivanja preko bolnice ili kupovanjem u ljekarni. Jer kad sam isla privatno na MPO, morala sam si kupovati, nije bila opcija za HZZO. Al ti ih pitaj, mozda se nesto promjenilo.
Mare mislim da si ti pitala za seljenje kartona kod drugog liječnika. Zanam za par slucajeva da su se pacijenti prebacili kod drugog lijecnika, a taj novi nije imao isti program kao predhodni, pa nije mogao povući podatke tako da su ostali kratkih rukava. Mozda da trazis za svaki slucaj da ti fizicki isprintaju karton da imas back up, ili provjeri kod obojice dal imaju isti program.
Lavice cestitam na tutacu! Kad vam dolazi? Mozda si negdje spomenula koji ste uzeli, ali mi promaklo...Nek je sretno i nek sluzi dugo, dugo...
Hvala cure za info za pojas. Idem sad do Bubsmare pogledat 😉
Evo stigli mi nalazi brisa za 2 danana e-građanin... bas su brzi. Sve je ok 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji