Evo naaaas!!!!
Sve je u najboljem redu, dovoljno plodne vode, posteljice straga, beba je super..i on kaze da je danas 27tt, a ne 26... ali okej. To je sve tu.. malo je manja, ima sada 800 grama, ali stigne ona još narasti ..plus, dr kaže da to uopće nije zabrinjavajuće.
Sve je super, imamo fotke i video.
Curka je raširila noge čim je upalio UZV kaže evo, da utvrdimo gradivo da je cura, i sreća odmah je slikao lice, jer je stavila poslije ruke preko liceka..sakrivala se🙈
🥰🥰🥰🥰🥰

Zene ,ima li koja informaciju koliko se placa epiduralna,okvirno?
Daaa,da znam,ne placa se,sve imamo pravo na nju. Al ja je nikad nisam dobila,kazu mi “ma neeetreba vam”,”nema anesteziologa”
“Ice to brzo”
OCU EPIDURALNU 😂😂😂😂
Platila bi u bolnici da je dobijem ,za carski sam se raspitala 1000€ je,za epi jos nisam saznala
ST bolnica :)
Zene ,ima li koja informaciju koliko se placa epiduralna,okvirno?
Daaa,da znam,ne placa se,sve imamo pravo na nju. Al ja je nikad nisam dobila,kazu mi “ma neeetreba vam”,”nema anesteziologa”
“Ice to brzo”
OCU EPIDURALNU 😂😂😂😂
Platila bi u bolnici da je dobijem ,za carski sam se raspitala 1000€ je,za epi jos nisam saznala
ST bolnica :)
Mb vjerojatno te nisu lagali kad kažu nema anesteziologa. Kad sam ja rađala bila su 2 anesteziologa i 2 tehnicara na cijelu bolnicu. Obzirom sam poznavala anesteziologinju njen tehničar je iz usluge njoj došao sa slobodnog dana i bio samnom cijelo vrijeme (14-20h) jer oni moraju biti uz tebe. Nije problem u plaćanju i omogućavanju epi vec u broju anesteziologa na kojima zdravstvo izgleda štedi. Eto to je moje iskustvo...
Ena jako mi je drago za odličan pregled!!

Ena, cestitam na urednom pregledu i maloj pisulji!

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Cestitke na urednom pregledu :)
Kada očekujemo tvoje rezultate?
HVALA vam svima, baš sam sretna jako jako🙈

Pozdra cure 🖐🏻🖐🏻
Za vikend sam malo kaskala s čitanjem, pa su i moji došli nisam takla mobitel. Sad ušla na forum preko 60stranica za čitati, koncentracija 0 🤯🤯 odustala sam 🙈🙈
Nadam se da ste sve dobro i da su pregledi dobro prošli 🤞🏻🤞🏻🥰
Vidjela sam slike buša 🤰 prekrasne su 😍😍
Moram prijaviti da napokon osjetim meškoljenje 🎉🎉🎉 bez dvojbe i upitnika jesam li osjetila ili ne 🙈🙈
I skužila sam da mi je sljedeći tjedan pregled pa sam sva uzbuđena 😊😊

🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Ena cestitam!
Hvala curke na savjetu za bolove u trbuhu sad bar znam da je i to normalno.

Ena čestitke na pregledu...haha cura se pokazala pa ju kasnije bilo sram

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji