Iva pa ono ja uopce nisam o tome razmisljala da bi moglo bit zbog mrsavosti nego zato sto je druga trudnoca pa kao ranije, al ajd kad je dokica tako rekla, moze bit.. Ova moja je uvijek bila draga, nikad ju namrgodjenu nisi vidio, e sad sestra koja radi tamo, to je vec drugi par rukava, kako kad. Uglavnom je uzivo ok, al preko telefona nekad zna bit zeznuta..
Ja ne znam kad cu se pocet debljat, za sad se jos vrtim oko tih 46kg. U prvoj trudnoci isto tako pa onda sa 38+2 dogurala do 60. Ljepo se popunila di sam trebala.. al onda odma 3 dana nakon poroda 8 kila manje i ostalo otislo brzinom munje.

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Iva hvala na odgovoru :D Umirila si me sad...ma za karton manje više jer sve nalaze imam kod sebe..to lako riješimo kasnije bitno mi samo to da ne moram više imat kontakta s ovom rospijom tu.
Omerta odeš u Finu i aktiviraš si M-token i s time se prijavljuješ na E-građani...tamo budu prije nalazi nego kod doktora..ok ne funkcionira još baš za sve, nisu se svi umrežili al znam da sam tamo gledala sve nalaze od mokraće,krvi,pišu ti otvorena bolovanja, terapije...sve :)

Omerta kaže mi frendica da je dovoljno ulogirati se samo preko tokena od bilokoje banke koju imaš u RH, ili ako nemaš, onda u FINI izvadiš NIAS ID broj za login. Alternativno se može najviša razina logiranja koristiti preko čitača e osobne, ali ju prethodno treba nekako registrirati sa podatcima koje dobiješ na papiru kad ju vadiš (koji asm ja naravno zagubila..)

Uff ova se razljepila preko cijele strane...al eto skontala sam kak bi mogle slike dijeliti i bez postavljanja na druge stranice...samo desni klik na copy image i kopira ju tu :D

Goga To je najbitniji dio,ne osjećam se spremnom a i inače sam uzasno tvrdoglava pa ako me neko forsa na nesto stvorim sama neku odbojnost (bezrazlozno).
Apropo e-gradjani ja imam od PBZ token j zadnje vrijeme se nemogu ulogirati a inače mi najnormalnije radi token...
Inače cure koje stignu.. Frendica mi donijela knjigu "Ne baš savršena mama" od Sarah Turner dakle da sam je sama pisala ne bi je bolje napisala. Toplo preporučujem pogotovo vama kojima je prva beba, sjetit ćete je se u prvoj bebinoj godini masu puta a i mama koje su ovo više puta prošle da se podsjete da su super mame. Ja plačem od smijeha. Tako realno prikazano!

Ok cure hvala na savjetima!
U Danskoj sve salju online, nikad nista ne printaju osim ako bas zatrazis, pa sam navikla da se mogu ulogirati i vidjeti sve kad hocu.
Sto se tice dopunskog, ni ja ga nemam, isteklo tamo negdje prije par godina i nisam nikad obnavljala, posto smo bili na relaciji Zg/Copenhagen pa sam gore imala pokriveno. Sad si isto mislim jel bi trebala, pa gledam gdje mi je najbolje.. Prije sam bila preko hzzo, a sad mi preporucili Wiener, jeftinije, a opet pokriva sve... Znam da mi za samu trudnocu ne treba, al nebi bilo na odmet ovak za neke druge pretrage na koje salje dr.opce prakse ili nedaj Boze da se nesto desi pa u bolnicu... Htjela bi si napravit neke pretrage nevezano za trudnocu. Od kad sam rodila, vec 4 godine mi se neki cudan svrbez javlja na licu, onako ko ubod komarca, dodje i prodje.. dijagnoza (odokativno) kronicna urtikarija iako mi nisu ni radjene nikakve opseznije pretrage.. tako da pojma nemam sta je to.

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Mislim da ne ide direkt s kompa..probaj sliku poslat dragom na fb i onda ju iz inboxa probati. Ideš na copy image.
A ako ideš na copy image adress ispadne ovako https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.15752-9/68804319_492122921606969_1628968464150429696_n.jpg?_nc_cat=100&_nc_oc=AQmGFscNnaXGVwM3t9OJg3FgNp1LPqsggZkVHtMYsp4JDX-gkOb0cMkKociyu5ZnChQ&_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&oh=77769ef56797b0e3196447257b0bb9ce&oe=5DCB4168

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji