Lala od 13.8 tacnije. U ponedeljak je bio plan za kuci, ali ćemo vidjeti ako sve bude ok možda i sutra. Ma meni je bilo bolje cim su me primili u bolnicu, (islo mi se kuci 🙊) kad je prosao taj prvi šok, i kad su me docekali malo detaljniji bolji rezultati cervikometije. Ali izdržalo se.
Kengurice i ja sam gledala šta je, pa je moja poruka otisla pod tvoju koja je bila citirana,.uglavnom tako kako si ti opisala svoj strah ne vidim nista extremno osim malo naglašenu anksioznost, i skeniranje misli koje manje više svi imamo tokom leta ili nečeg takvog gdje nismo bas najsigurniji ili se bar ne osjećamo tako. Starija si svjesnija, odgovornija i samim tim opreznija pa ti svijest obradjuje informacije drugacije nego ranijih godina tokom leta kad ti je u glavi bio krajnji cilj i zabava po slijetanju, nego sam tok leta, i rizik istog. Primjecujem da si se zadrzala i kod dužine životnog vijeka pa postoji mogucnost prikrivenog straha od "umiranja" što bi se dalo isto malo pročačkati po podsvjesti..
sretno svim curama sutra na pregledima , neka nam se pozitivne vijesti nastave kroz tjedne. Nikako zaspati sad kao da me opet nesto boli 😂🙊🙈
Nocas ne mogu spavat, bas sam pod stresom i to zbog posla. Malac luduje, ocito i na njega utjece. Bas se mislim, jel mi to treba?
url=https://lilypie.com]
Jutro cure.. Ja sam jutros od 5 budna, nosim briseve i idem se naručiti u bolnicu na pregled dok još nije vruće.. U ponedjeljak na posao.. Mislim da ću definitivno radit dok ne počne nastava i to je to. Htjela bi se ranije pripremit i nabavit sve za bebu, da se poslje ne moram mislit. Da je do 11.mj.sve spremno.
Sretno curama koje danas imaju preglede!
Stelle nadam se da će bit sve ok, nastoj se ne stresirati zbog posla zbog bebe. Nije vrijedno. Mislim i ja bi radila duže najviše zbog one glupe naknade, ali znam što me čeka i jednostavno sam zaključila da ću ipak nastojat izbjeć taj stres.
Jutro curke! Evo još jedne trudnice koja je budna od 5h. Obavila sam surfanje, volim web kupnju pa kroz 2tj., ako je netko zainteresiran, budem stavila stranice s kojih naručujem. Mala mi je imala sve bijele tetra pelene tak da moram bebi (sebi) kupiti puuuuno šarenih.
Ulazim u 27.tt, jeeeee!!!
Sretno svima s pregledima i nalazima; neka su bebači veliki, cerviksi zatvoreni, beštije istrebljene a bebe jedan dan starije!
PREGLEDI
23.8.- Angie1205
23.8.- Lala27
23.8.- ena10
26.8.- Reserved123
27.8.- annika
27.8.- Simbalija
27.8.- Jaivanpa
27.8.- thinkpink1
27.8.- samonezelje
27.8.- Kengurica
28.8.- Tockica37
28.8.- MaRe
29.8.- petra31
29.8.- DeeSB
29.8.- iva4
30.8.- Maj4
30.8.- Lala3
30.8.- Eleonoré
30.8.- Nova19
02.9.- crnokosa
02.9.- Sarita15
03.9.- Juno
03.9.- DeeDee
03.9.- piba7
03.9.- lucille9
04.9.- valentina
04.9.- ivikii
06.9.- Stelle123
09.9.- Samojed
09.9.- mikio
09.9.- Goga_V
10.9.- Nita9999
11.9.- flower
11.9.- Anna
12.9.- mrgud_zg
12.9.- lupe
13.9.- C1M4
17.9.- lorija
18.9.- MaybeBaby
18.9.- Lunica
18.9.- Nasty
23.9.-lucille9
Jutrooo cure, sretno danas na pregledu!! 🌸🌸🌸
Goga takodjer i tebi,da odes danas kuci,da ne cekas vikend jos 😀
Kengurice dobrodosla ☺ na listi si 😉
Lorija, kad ti bude zgodno ubaci mene na listu pregleda 30.09. Hvalaaaaaa.
Jutro cure,drago mi je na svim dobrim pregledima i nadam se da cemo tako dalje nastaviti
Ja sam 15.tjedan i zadnja 2 dana dosta osjetim bebu,u par navrata cak nelagodu kod trzaja,udarca ili cega vec...meni se to cini dosta rano iako je druga trudnoca,sta mislite??? Cak je i muz sinoc pod rukom osjetio pa neznam dali trebam doktoru to napomenuti ili je to normalno...zbunjena...
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Sortiraj odgovore
Najstariji