E da i netko je napisao da se dufastone postupno prestaje piti. Je to naputak od dr za bas sve ili specjalno za tu osobu? Jer meni je moja napisala 6 kutija i to je to ni postupno ni nikako nije spominjala nakon tih 6 kutija kroz tj dana mi pregled nitko nije spominjao pistupno prestajanje pa sad da vidim jel to do osobe ili je opcenito za sve
Meni je moj dr tako rekao. A i prijateljica koja je također pila duphastone je postepeno smanjivala. Najbolje da pitaš svog ginekologa..
Onda ponedjeljak put k ginekologu valjda se vratila sa g.o . :)
Thinkpink hvala na info!
Nadam se da ću uskoro riješiti situaciju, jel iako bi za bebu dala sve živo, mislim da bi HZZO trebao pokriti te troškove jer ih plaćamo i dopunsko također!
Ah, Vidjet ćemo...
Thinkpink hvala na info!
Nadam se da ću uskoro riješiti situaciju, jel iako bi za bebu dala sve živo, mislim da bi HZZO trebao pokriti te troškove jer ih plaćamo i dopunsko također!
Ah, Vidjet ćemo…
Ja sam isto takvog razmišljanja, ali kad pogledam kao trudnica placam i dopunsko i onda mi naplate participaciju na Duphastone i jos neke lijekove, iako sam po dg.oslobodena. Mislim jebe mi se, necu propast, ali ako su trudnice oslobođene placanja participacije u trudnoci zbog svega vezanog uz trudnocu, onad nek se odnosi na sve, od pregleda, pretraga i lijekova...
Ajd javi sta kazu sa HZZO-a, mozda bude kome korisna neka info. Nadam se da ces uspjet dobit nekog pametnog i suvislog.
🍀🍀
Kengurica, i moja mala je skoro bila strijelac. Termin mi je bio tako negdje 29.11. al na kraju je malo uranila pa imam Skorpiju. Tjedan dana prije mog rodjendana.
LoSa, na koju foru si uspjela vidit nalaz preko e-gradjani? Ja to nemam, al zvala ih nedavno da pitam sto i kako ako se to aktivira, bas zbog nalaza sam htjela pa mi objasnili da je to trebalo biti, da imamo pristup nalazima, ali da ipak nece jos neko vrijeme. Tako da sam sad malo zbunjena..
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Jutro curke!
Baš sam razmišljala o dopunskom malo. Ja ga nemam, pa me zanima jel vama u trudnoći doprinese kaj imati ga ili ne? Jer razmišljam da si uzmem sad..
Meni bebica baš tolko aktivna stalno, sve mi čudno kak ju stalno osjetim. To čudo opće ne spava.. Al ja zato po noći od pol dvanaest u komadu do pišanja u 5 pol 6 odkrmim. Fakat nemam problem sa spavanjem. Jedino ak kasno uzmem magnezij sam skužila da se znam po noći budit.
Ja sam uzela prek Wisha neki onaj nastavak za pojas, al tuka ja.. Uzela sam onaj koji ima kopćanje u sredini među noge, pa ga mogu imat samo na hlače/tajice, a na zimu ću nosti više vunene haljine i tunike vjerojatno..Tak da preporučam ove koji imaju dva prihvata sastrane.
Da se pohvalim, uzela sam si jučer napokon šivaću mašinu. To sam već ranije planirala, al sad sam dobila poticaj jer imam ideju šivat sama posteljinu za kindač i onu ogradicu i druge slatkoće, kad prestanem radit na zimu. Jel zna neka gdje ima finih materijala za kupit prek interneta?
Jel već otkrila koja di ima povoljnih tetra pelena za kupit?
Iva pa ono ja uopce nisam o tome razmisljala da bi moglo bit zbog mrsavosti nego zato sto je druga trudnoca pa kao ranije, al ajd kad je dokica tako rekla, moze bit.. Ova moja je uvijek bila draga, nikad ju namrgodjenu nisi vidio, e sad sestra koja radi tamo, to je vec drugi par rukava, kako kad. Uglavnom je uzivo ok, al preko telefona nekad zna bit zeznuta..
Ja ne znam kad cu se pocet debljat, za sad se jos vrtim oko tih 46kg. U prvoj trudnoci isto tako pa onda sa 38+2 dogurala do 60. Ljepo se popunila di sam trebala.. al onda odma 3 dana nakon poroda 8 kila manje i ostalo otislo brzinom munje.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Iva hvala na odgovoru :D Umirila si me sad...ma za karton manje više jer sve nalaze imam kod sebe..to lako riješimo kasnije bitno mi samo to da ne moram više imat kontakta s ovom rospijom tu.
Omerta odeš u Finu i aktiviraš si M-token i s time se prijavljuješ na E-građani...tamo budu prije nalazi nego kod doktora..ok ne funkcionira još baš za sve, nisu se svi umrežili al znam da sam tamo gledala sve nalaze od mokraće,krvi,pišu ti otvorena bolovanja, terapije...sve :)
Omerta kaže mi frendica da je dovoljno ulogirati se samo preko tokena od bilokoje banke koju imaš u RH, ili ako nemaš, onda u FINI izvadiš NIAS ID broj za login. Alternativno se može najviša razina logiranja koristiti preko čitača e osobne, ali ju prethodno treba nekako registrirati sa podatcima koje dobiješ na papiru kad ju vadiš (koji asm ja naravno zagubila..)
Sortiraj odgovore
Najstariji