Lorija, kad ti bude zgodno ubaci mene na listu pregleda 30.09. Hvalaaaaaa.
Evo odmah cu ☺ dok sam tu a vikend ide 😀
PREGLEDI
23.8.- Angie1205
23.8.- Lala27
23.8.- ena10
26.8.- Reserved123
27.8.- annika
27.8.- Simbalija
27.8.- Jaivanpa
27.8.- thinkpink1
27.8.- samonezelje
27.8.- Kengurica
28.8.- Tockica37
28.8.- MaRe
29.8.- petra31
29.8.- DeeSB
29.8.- iva4
30.8.- Maj4
30.8.- Lala3
30.8.- Eleonoré
30.8.- Nova19
02.9.- crnokosa
02.9.- Sarita15
02.9.- aarauch
03.9.- Juno
03.9.- DeeDee
03.9.- piba7
03.9.- lucille9
04.9.- valentina
04.9.- ivikii
06.9.- Stelle123
09.9.- Samojed
09.9.- mikio
09.9.- Goga_V
10.9.- Nita9999
11.9.- flower
11.9.- Anna
12.9.- mrgud_zg
12.9.- lupe
13.9.- C1M4
17.9.- lorija
18.9.- MaybeBaby
18.9.- Lunica
18.9.- Nasty
23.9.-lucille9
30.9.- Seni1985
aarauch, sasvim normalno. I ja osjetim evo ima vec tjedan dana sigurno. Lezim na ledjima sad i malo prije me lupkalo par puta za redom dolje nisko, bas se osjeti pod rukom, a i ovako. Spomenula sam gin, kaze pa da, kad ste mrsavi, a ocito i kod druge trudnoce to bude ranije. Znaci sa prvom sam prvo osjetila kao mjehurice/pucketanja, a sad odma lupkanja.
Neka nam se samo javljaju!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Jutro!!!! Sretno danas!
Red Fox ja sam jos uvijek na utricima... izgleda mi ko da cu bit do kraja 😔
Evo ja sam sad zadnjih par dana sigurna da navecer osjecam bebu. Ne bi to opisala kao leptire ili ribicu vec kao pucanje baloncica, odnosno vise bi rekla pucanje kokica 🤣
Ja sam pred par dana narucila JANE pojas za voznju za trudnice i sad mi dosao e-mail da nije dostupan i da su stornirali narudzbu. Koliko vidim, nigdje na web portalima ga nema. Ko da je netko ovdje spominjao da je to narucio? Pa ako nije problem moze info odakle?
Hvala svim curama na cestitkama
Doktor mi je rekao da mi je posteljica straga ali ja još ništa ne osjetim valjda će brzo
Goga držim fige da izadjes prije vikenda
Nasty nemoj da se stresiras bebica je dobro i bit će dobro na sljedecoj kontroli sigurno će biti i PV ok
Jutro cure!! Sretno na pregledima!
Ja danas zaspala na posao.. danas je baš jako sparno jedva dišem...
Danas 23 tjedna trudna! jupiiii
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Nasty vjerujem što god je da nije strašno i da ćeš moći izreguliratj,na vrijeme te poslao na pretrage i to ćeš i obaviti, super!
Netko je pitao da li je beba prevelika odnosno preteška...to kako oni mjere težinu uzimajte s rezervom jer ide po tome kako oni uzv-om zahvate mjeru. 1mm lijevo desno i već ti je to više grama.
Čestitam svima na urednim pregledima i očito deckicima😂
Lorija daj me dodaj, 30.8.idem na provjeru cerviksa. P.s. jučer naaaapokon kaparili auto😁
LoSa frendica mi jedna radi s nekim webshopom koji je uvoznik za Jane pa ti mogu provjerit.
Za udarce,ja sam skupljanje užasno rano osjetila, s 12, tjedana, treća trudnoća pa vjerojatno znam što očekivati (Nisam mrsava😂) a prve udarce sa 14+5. Osjetim ih kad se jako i umirim i na ledjima sam i ne svaki dan...
Dobro jutro cure!
Zelim svima uredne preglede i divan dan!
Imam važno pitanje za sebe, za cure koje se pikaju, tko van je izdao uputnicu za injekcije?
Mene naime sada natežu i rastežu!
Prim gin kaže da samo bolnica može, u bolnici da prim gin?!?! Jedna sestra mi je rekla da idem direktno u HZZO?
Hvala!!
Evo jos jedne nespavalice. Znaci bas losa noc. 150 puta sam se tokom noci probudila i okrenula. Pa kad bi se naglo okrenula onda bi me probolo dolje pa ajde malo panike. I na kraju rano ujutro me probudi krv iz nosa.
Brijem da je to sve od mojih zivaca
mikio pogledat cu u bubamari. No na njihovom webshopu pise da nema zalihe vise nigdje.
Lavice svaki info bi mi super dosao. Ja nekad dnevno vozim min 200 km pa mi treba taj pojas... ovaj jane mi se cini isti kao besafe a duplo je jeftiniji pa bi taj radije.
Sortiraj odgovore
Najstariji