MaybeBaby da probas one mentol kapi iz dm-a?
Mene sinoc ubijala pa sam popila lekadol i zaspala, al uvijek doma imam te kapi i cim malo osjetim namazem se po celu, po sljepocnici...
Juno, rano je sigurno s 5+3. Ja sam isto išla tako rano na pregled jer sam imala krvarenje, ali se ništa nije vidjelo. Kad sam došla drugi put, sve je bilo ok. Mislim da nema razloga za paniku, zaista.
odma cu poslat muza po njih, probala sam mrak,tišinu , al nista ne pomaze cak sam i hektolitar vode popila ..nervoza me vec vata jer je pregled tek 26.06 a ja nemogu cekat do tad
ii muzu je rodendan taj dan pa se razmisljam dal da ga vodim sa sobom da vidi bebu na uzv-u uživo prvi put
jer uvik jadan gleda sličice kad dodem doma a ne kuzi nista 😂😂
Kako mi je lose. Kupila sam ove narukvice za mucninu ali vraga pomazu. Nikad nisam imala nekih problema s zelucem, ali ovo je strasno. Dokad vise🤢
url=https://lilypie.com]
Kako mi je lose. Kupila sam ove narukvice za mucninu ali vraga pomazu. Nikad nisam imala nekih problema s zelucem, ali ovo je strasno. Dokad vise🤢
Stelle, narukvice moraš skinuti nakon 2-3 sata, napraviti pauzu pa onda opet staviti. probaj tu točku koju trebaš pritisnuti s narukvicama, pritisnuti baš prstima- trebalo bi donijeti trenutno olakšanje
[iimg]
annika svako olaksnje je kratka vijeka. A od pustog spavanja sad sam jedva prosetala 400 metara. Ovo ce biti jedno tesko razdoblje😣😣
url=https://lilypie.com]
Stelle123, jako je teško s mučninama, ni sama ponekad ne mogu vjerovati koliko su me preuzele i utjecale mi na život. Nikad mi stan nije bio prljaviji, nikad nisam bila toliko bezvoljna ni izmučena.
Ne mogu te drugačije utješiti osim činjenicom da će se smanjiti i proći. Probaj se okupirati nečim da ne razmišljaš, meni je i to znalo pomoći. I pila sam čaj od đumbira s limunom i mirisala limun. Znam da je sve kratkotrajno i da je spavanje najveći spas. Držim fige da što prije popusti.
Dobro jutro, jeste se naspavali? Opet ja sinoc zaspala ko kokos 🙈 Cijelo popodne oko rucka, gosti, cure…bas me izmorilo. Srecom, mm je bio glavni kuhar al svejedno…bas se nekak brzo umaram.
Da vas pitam…jel primjetila koja od vas promjene na kozi? O licu bolje da ne pricam, sva sam pristava, al primjetila sam da imam sve vise znamenki/madeza 😳
¸meni je lice i cijela koža poludila od kada sam trudna, znači prištića na licu kao da imam 15 godina, po leđima, ramenima, čak i na cici mi se bio napravio :D, a koža pak, užasno suha, ako se počešem sve mi se peruta, svi govore o nekom trudničkom sjaju, ali izgleda da je mene to zaobišlo.
više neznam s čime da se čistim, probala sam od la roche-a neki gel, pa sebamed, pa od mixe, pa običnu panthenol kremu jer su rekli da će isušit prištiće, ma ništa, nula bodova.
Koža isto tako, šta god probam, ništa ne paše.
Evo cure, neki dan uzela u bubamari. Samo dodjete na kasu i kazete da ste trudnica i dobijete paketic. Jedino sto vas pita je za termin.
Malo sam uranila s tim paketicem. Mislim da cu za druge jos malo pricekati. Kao da ne izazivam i te fore. Praznovjerje da haha. Jer prvi pregled imam tek u cetvrtak. Danas sam 6+0
Sortiraj odgovore
Najstariji