ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    22. Kolovoz 2019. 23:20

Lala moze i hvala ti. Jel trebam napisati termin ili sljedeci pregled. Pregled 27.8., termin 25.11.

• Lala27
    22. Kolovoz 2019. 23:23

Samojed i lucille9  čestitam 😄 

Nasty Nisam znala da može biti i višak plodove vode, tj.da to može nešto značiti. Ali u svakom slučaju beba sad brže dobija na težini i 'bazen" će joj biti sve manji 😀 Osjetiš li pokrete ili još ne? 

Goga Tebi je dobro od kako su te skinuli sa terapije? Onda ćeš sigurno kući 😀 A ne mogu vjerovati da su već skoro 2 sedmice od kako si u bolnici, meni kao da je to od ovog utorka, a zapravo je od prošlog, zar ne? 

• Lala27
    22. Kolovoz 2019. 23:24

Kengurica Termin meni, a drugi zapisničar lorija će  upisati pregled 😂 Kod tebe je dečko? 

Nasty
    22. Kolovoz 2019. 23:27

Lala može, i ja se prvi put susrela s ovim danas.. Višak PV može ukazivati na svašta a i na ništa. Al odmah me poslao dalje na pretrage pa ćemo vidit. Ja se nadam da nije ništa. Manjak je PV je opasniji. 

Nasty
    22. Kolovoz 2019. 23:30

Osjećam udarce svaki dan negdje id 18tt kad mirujem i sjedim. Nikad kad sam u pokretu. Al možda bi osjećala jače da je manji bazen. 

lupe
    22. Kolovoz 2019. 23:31

Lorija i ja prijavljujem sljedeci pregled 12.9. 😊

• Lala27
    22. Kolovoz 2019. 23:32

Nasty Da, zato i pitam osjećaš li jer beba ima više prostora kad se popela gore. Moja je i dalje ispod pupka 😄 Biće to sve dobro, vidjećeš, samo neka bebili pliva 😍

MaRe
    22. Kolovoz 2019. 23:38

Imam jedno pitanje ako koja možda zna..pošto se sad selim na drugi kraj RH i naravno moram promijenitit doktora dal onda mi ova dr zatvara komplikacije a druga otvara ili samo pređem kod druge dr i ona mi normalno da doznaku na kraju mjeseca?  Iva ti si tražila da bi se prebacila pa znaš li možda šta? 
    Ja sam planirala sad od ove pokupiti doznake i odmah poslije prvog se prebaciti kod druge tako da mi ona onda nastavi dalje..ovoj svojoj nisam ni rekla da selim jer kakva je mogla bi mi zatvorit bolovanje čim joj kažem pa nisam na ničem onda xD 

Nasty
    22. Kolovoz 2019. 23:40

Lala hvala ti, a nadam se najboljem. Samo da beba bude ok i da nije nešto s bubrezima ili gušteračom bebi. Al valjda mi ne bi dr rekao da je s bebom sve ok da sumnja na nešto i ne bi me naručio za 4 tjedna nego ranije. Tako da vjerujem da je dobro sve vidio. 

• Kengurica
    22. Kolovoz 2019. 23:40

Zapisnicarke, 🥰 preslatke ste. Je, decko je. Jesensko zimski, po kalendaru jesen, al u biti meni je to u glavi zima.
    Nasty u jesenskoj grupi su, cini mi se, dvije cure imale viska plodne na nekom pregledu, a kasnije sve u redu. Nemoj se unaprijed zivcirati. Ultrazvuk nije precizno mjerenje ničega. I sretno!
    Goga ti si meni citirala post, al je bila prazna poruka. Ne znam jesi mi htjela nesto napisati (vjerojatno na strah od aviona).
    I tebi sretno sutra, da ides doma. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.