Čestitke Samojed i Lucille na otkrivanju spolova. Goga uz tebe smo sutra

🤣🤣🤣🤣 Pa ima muž pravo!
I meni je urin uredan, sva sreća nema proteina, pa me i to tješi, da nisu bubrezi. Nekako intuitivno mi se čini da imam šećer. Držim fige da nakon probira zaobiđeš bolnicu u širokom luku.. Sretno!

Bok svima, ja vas redovito citam al ne stignem se bas ukljuciti. Cestitam na novim deckicima i curici (ako sam dobro zapamtila da je bila samo jedna 😂), ovo ce bas biti muska zimska generacija 😂 drago mi je da ste sve dobro i da su svi pregledi dobro prosli.
Nasty nemoj brinuti, glavno da nema manjka plodne vode.
Goga nadam se da ides uskoro doma 😊
Pregled vam nisam prijavljivala jer mi je rekao da zovem u ponedjeljak jel su dosli nalazi briseva pa ce mi onda valjda reci kad trebam doci. Inace ga svaki put zaboravim pitati sve kaj hocu, moram si drugi put zapisati 🤦🏼♀️ inace, jel koja od vas pije jos duphastone? Ja sam jos na 2 tablete 2x na dan. I svaki put ga zaboravim pitati do kad 🤦🏼♀️
Red ja sam pila duphastone negdje do 14tt. Pitaj drugi put, možda ti više ne trebaju.. Al ćeš trebat prvo nekih tjedan dana smanjiti dozu na 1x2 pa prestat.

Lala moze i hvala ti. Jel trebam napisati termin ili sljedeci pregled. Pregled 27.8., termin 25.11.

Samojed i lucille9 čestitam 😄
Nasty Nisam znala da može biti i višak plodove vode, tj.da to može nešto značiti. Ali u svakom slučaju beba sad brže dobija na težini i 'bazen" će joj biti sve manji 😀 Osjetiš li pokrete ili još ne?
Goga Tebi je dobro od kako su te skinuli sa terapije? Onda ćeš sigurno kući 😀 A ne mogu vjerovati da su već skoro 2 sedmice od kako si u bolnici, meni kao da je to od ovog utorka, a zapravo je od prošlog, zar ne?
Kengurica Termin meni, a drugi zapisničar lorija će upisati pregled 😂 Kod tebe je dečko?
Lala može, i ja se prvi put susrela s ovim danas.. Višak PV može ukazivati na svašta a i na ništa. Al odmah me poslao dalje na pretrage pa ćemo vidit. Ja se nadam da nije ništa. Manjak je PV je opasniji.

Osjećam udarce svaki dan negdje id 18tt kad mirujem i sjedim. Nikad kad sam u pokretu. Al možda bi osjećala jače da je manji bazen.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji