Lucielle čestitam!
Goga i Lorija puno vam hvala na podršci, stvarno mi to puno znači.. Preskočit ću horor priče ovaj put. Lorija iz tvojih usta u Božje uši da trudnoća završi kao tvoja prva. Goga sretno sutra i da ti svi nalazi budu odlični i odeš kući svojoj familiji i da se u bolnicu vratiš 2 sata pred izgon:)
Samojed i Lucille cestitke na urednim pregledima, djevojcici i dječaku.Cure sretno sutra na pregledima.
Goga drzimo fige da doktor sutra kaze da mozes kuci
Cestitke Samojed i Lucille!
Sretno svima sutra! 💕
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Mikio sorry pobrkala sam te s Juno čini mi se.. Ti nisi imala tlak?
Tlak mi je ok sad dok pijem tablete ujutro i navečer. Stalno je od 115 do 130 sa 70 do 80,ali je doktor rekao da to nije moj tlak nego ga tablete takvim drže i neka i dalje pijem tu dozu, a ako mi padne na 100 da prestanem što znači da se moj tlak stabilizirao. Super je i što nemam proteine u urinu jer to onda nije dobro i ukazuje na preemklapsiju ili bolesti bubrega. Vidjet ćemo stanje u ponedjeljak da li sam samo na probiru u bolnici ili će još neke pretrage raditi. Mm me doma zeza da im velim da nemam vremena ležati u bolnici jer moram ići na Špancirfest jesti poderane gaće s ćešnjakom i moram mu peći tortu za roćkas za iduću subotu.
Čestitke Samojed i Lucille na otkrivanju spolova. Goga uz tebe smo sutra
🤣🤣🤣🤣 Pa ima muž pravo!
I meni je urin uredan, sva sreća nema proteina, pa me i to tješi, da nisu bubrezi. Nekako intuitivno mi se čini da imam šećer. Držim fige da nakon probira zaobiđeš bolnicu u širokom luku.. Sretno!
Bok svima, ja vas redovito citam al ne stignem se bas ukljuciti. Cestitam na novim deckicima i curici (ako sam dobro zapamtila da je bila samo jedna 😂), ovo ce bas biti muska zimska generacija 😂 drago mi je da ste sve dobro i da su svi pregledi dobro prosli.
Nasty nemoj brinuti, glavno da nema manjka plodne vode.
Goga nadam se da ides uskoro doma 😊
Pregled vam nisam prijavljivala jer mi je rekao da zovem u ponedjeljak jel su dosli nalazi briseva pa ce mi onda valjda reci kad trebam doci. Inace ga svaki put zaboravim pitati sve kaj hocu, moram si drugi put zapisati 🤦🏼♀️ inace, jel koja od vas pije jos duphastone? Ja sam jos na 2 tablete 2x na dan. I svaki put ga zaboravim pitati do kad 🤦🏼♀️
Red ja sam pila duphastone negdje do 14tt. Pitaj drugi put, možda ti više ne trebaju.. Al ćeš trebat prvo nekih tjedan dana smanjiti dozu na 1x2 pa prestat.
Sortiraj odgovore
Najstariji