ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lucille9
    22. Kolovoz 2019. 21:57

Hvala!! Sretno svima sutra!!

Nasty
    22. Kolovoz 2019. 22:15

Lucielle čestitam!
    Goga i Lorija puno vam hvala na podršci, stvarno mi to puno znači.. Preskočit ću horor priče ovaj put. Lorija iz tvojih usta u Božje uši da trudnoća završi kao tvoja prva. Goga sretno sutra i da ti svi nalazi budu odlični i odeš kući svojoj familiji i da se u bolnicu vratiš 2 sata pred izgon:) 

sofi09
    22. Kolovoz 2019. 22:29

Samojed i Lucille cestitke  na urednim pregledima, djevojcici  i dječaku.Cure sretno sutra na pregledima.
    Goga drzimo fige da doktor sutra kaze da mozes kuci

Omerta
    22. Kolovoz 2019. 22:31

Cestitke Samojed i Lucille
    Sretno svima sutra! 💕

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Juno
    22. Kolovoz 2019. 22:34

Nasty

Mikio sorry pobrkala sam te s Juno čini mi se.. Ti nisi imala tlak?

Tlak mi je ok sad dok pijem tablete ujutro i navečer. Stalno je od 115 do 130 sa 70 do 80,ali je doktor rekao da to nije moj tlak nego ga tablete takvim drže i neka i dalje pijem tu dozu, a ako mi padne na 100 da prestanem što znači da se moj tlak stabilizirao. Super je i što nemam proteine u urinu jer to onda nije dobro i ukazuje na preemklapsiju ili bolesti bubrega. Vidjet ćemo stanje u ponedjeljak da li sam samo na probiru u bolnici ili će još neke pretrage raditi. Mm me doma zeza da im velim da nemam vremena ležati u bolnici jer moram ići na Špancirfest jesti poderane gaće s ćešnjakom i moram mu peći tortu za roćkas za iduću subotu. 

Juno
    22. Kolovoz 2019. 22:42

Čestitke Samojed i Lucille na otkrivanju spolova. Goga uz tebe smo sutra

Nasty
    22. Kolovoz 2019. 22:44

🤣🤣🤣🤣  Pa ima muž pravo!
    I meni je urin uredan, sva sreća nema proteina, pa me i to tješi, da nisu bubrezi. Nekako intuitivno mi se čini da imam šećer. Držim fige da nakon probira zaobiđeš bolnicu u širokom luku.. Sretno! 

Red Fox
    22. Kolovoz 2019. 22:44

Bok svima, ja vas redovito citam al ne stignem se bas ukljuciti. Cestitam na novim deckicima i curici (ako sam dobro zapamtila da je bila samo jedna 😂), ovo ce bas biti muska zimska generacija 😂 drago mi je da ste sve dobro i da su svi pregledi dobro prosli. 
    Nasty nemoj brinuti, glavno da nema manjka plodne vode.
    Goga nadam se da ides uskoro doma 😊
    Pregled vam nisam prijavljivala jer mi je rekao da zovem u ponedjeljak jel su dosli nalazi briseva pa ce mi onda valjda reci kad trebam doci. Inace ga svaki put zaboravim pitati sve kaj hocu, moram si drugi put zapisati 🤦🏼‍♀️ inace, jel koja od vas pije jos duphastone? Ja sam jos na 2 tablete 2x na dan. I svaki put ga zaboravim pitati do kad 🤦🏼‍♀️

Nasty
    22. Kolovoz 2019. 22:45

Poruka je bila za Juno
    Red hvala draga! 

Nasty
    22. Kolovoz 2019. 22:49

Red ja sam pila duphastone negdje do 14tt. Pitaj drugi put, možda ti više ne trebaju.. Al ćeš trebat prvo nekih tjedan dana smanjiti dozu na 1x2 pa prestat.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.