Tonkica dobro si zapamtila 😉 ja sam bila na merkuru. Narucila sam se preko maila centralna.jedinica@kb-merkur.hr. Prozvali su me cca 10 min od termina koji sam imala, super je. Na salteru das uputnicu i narudzbu i onda cekas da te prozovu. Ja sam bila bez mm pa ti ne mogu sto posto rec dal ce ti pustit muza. U cekaonici je bilo dosta muskih ali nisam bas primjetila da ulaze. Al tamo je 5 ambulanti pa ne mogu ni znat tko je za sto bio narucen. Mogu ti samo rec da je meni ovaj pregled trajao kao i svaki drugi, gledala me samo preko trbuha. sve je ona izmjerila i pogledala al nisam bila pol sata unutra (za usporedbu od prica cura koje su isle privatno).
Nasty o da, beba ce i te kako rasti 😁
Kad sam citala sad tebe,sjetila sam se sebe u prvoj trudnoci. Beba naprednija 2tjedna i visoko nosena 😀
Bila sam zatvorena sve do poroda. 😊
Samojed čestitke na pišonji :D
Ova grupa postaje Boys club haha Bome naveliko vode dečki.
Evo i lucille, 25+5, težina 884gr, sve ok, dužina cerviksa 4,2, T ušće.---dr zadovoljan, ja prezadovoljna. Inače curka, novi pregled 3.9 kod primarnog a kod doc.Kosa 23.9.
Sada sam +10kg, ne bih krivila MPO već stres, u biti u zadnja 3mj. sam dobila 3kg, a u prva 3 7kg.
Nifty pokazuje 99%točnosti- radi se između 11. i 13.tt, i isto ukazje na statistiku tj. na omjer. A može biti i lažno poz. kao i lažno neg. Ja sam ga kombinirala s ranim anomaly scanom.
Dr je doduše bio ljut radi mog OGTTa- u biti su uredne vrijednosti no u našem labu rade samo 2mjerenja tako da traži da ga ponovim. Fuuuuj, meni ne bilo mučno i sada to ponovo...grrrr, no ima i gorih stvari
Razlog zašto idem privat jer moj primarni nije još nijedno mjerenje uradio, odbio je raditi nalaze te ne radi briseve, pa sve privat moram (trenutno je samo jedan na izboru)
curke, iskrene čestitke na nalazima i sretno svima sutra.
Nasty slažem se sa curama, ne googlaj. Nije sve što piše istina, niti je google doktor, po njemu bi svi svakome mogli davati dijagnoze i biti doktori... 😎🤷♀️
Ako cemo po njegovim dijagnozama ja sam trebala umrijeti prije 10 godina, biti trudna jedno 30 puta do sad,a i imala sam simptome 90% bolesti..😂😂 opusti se beba je dobro , i ti ćeš biti! Mene uplasili sa cervixom ja se nisam smjela pomjerati dan prije bolnice i detaljnog pregleda, samo sam cekala kad ću roditi Bože mi oprosti, sve sam mislila otvaram se, nema grlica nikako itd ... A evo za sad ok i nadam se da će mi sutra to potvrditi...
PREGLEDI
23.8.- Angie1205
23.8.- Lala27
23.8.- ena10
26.8.- Reserved123
27.8.- annika
27.8.- Simbalija
27.8.- Jaivanpa
27.8.- thinkpink1
27.8.- samonezelje
28.8.- Tockica37
28.8.- MaRe
29.8.- petra31
29.8.- DeeSB
29.8.- iva4
30.8.- Maj4
30.8.- Lala3
30.8.- Eleonoré
30.8.- Nova19
02.9.- crnokosa
02.9.- Sarita15
03.9.- Juno
03.9.- DeeDee
03.9.- piba7
03.9.- lucille9
04.9.- valentina
04.9.- ivikii
06.9.- Stelle123
09.9.- Samojed
09.9.- mikio
09.9.- Goga_V
10.9.- Nita9999
11.9.- flower
11.9.- Anna
12.9.- mrgud_zg
13.9.- C1M4
17.9.- lorija
18.9.- MaybeBaby
18.9.- Lunica
18.9.- Nasty
23.9.-lucille9
Eh cure da javim da sam završila s pregledom sve je super beba 194grama zdrava i ramzi je pogrijesila i kod mene prijavljujem još jednog deckaaaa
Cestitke!!
Samojed i Lucille cestitke na urednim pregledima, djevojcici i dječaku! 💙💝
Cestitke lucille na urednom pregledu i na detaljnosti.
Odmah sam te dodala i to dva puta 😉 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji