Goga hvala ti draga.. Ma bit će sve ok samo da je beba dobro, ja ću sve izgurati što bude trebalo.. Nadam se da ćeš uskoro iz bolnice? Što ti kažu dr?

Cure cestitke na urednim pregledima!!! ❤
Ako sam nesto fulala nemojte se ljutiti, skuzila sam da stvarno imam pregnancy brain, mm me stalbi zeza da sam tuka 🤣
Mrgud jesam li dobro vidjela da si bila na anomaly na Merkuru? To si bila narucena ili? Znas li mozda jel mm moze isto unutra? Ako si bila narucena, jesi li dugo cekala? Oprosti na milijun pitanja 😁
Zadnji put kad sam bila kod svoje nije dala da mm ude i vidi bebicu jer je bilo ujutro i rade se brisevi i mijenjala je jos 2 dr pa se nadam da ce ga pustiti na Merkuru iduci tjedan...

Anna s prvim sam sa 20 i pol tjedana osjetila sa drugim sa 18 a sad ne znam da li osjecam ili brijem

11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Goga hvala ti draga.. Ma bit će sve ok samo da je beba dobro, ja ću sve izgurati što bude trebalo.. Nadam se da ćeš uskoro iz bolnice? Što ti kažu dr?
Sutra ću znati više o svemu, evo i ja cekam. Ja se osjecam dobro što se mene kao mene tiče, vidjet cemo ultrazvuk šta kaze. 🤗
Grizli zbog tvoje fobije za tebe bi idealno mjesto življenja bilo Island tamo nema zmija , reptila, ni komaraca nikako. 🙈😂 to ono baš da budes sigurna da ćeš izbjeci susret. Ja nemam fobiju od njih ali su mi odvratne i nikad mi nije bilo jasno kako ih neki ljudi imaju kako kućne ljubimce...

Nasty bitno da je beba dobro, što i sama kažeš, ti ćeš sve izdržati.. imaš nas uvijek, moralna podrška ak ništa drugo!
Čestitam!❤🙈
Anna bolje da ti nama pišeš, ovako se samo brinemo! 😁
Evo da vas malo nasmijem...
Mali pojmovnik za novopecene mame ili kako se ne osjecati kao vanzemaljac u mamecim grupama:
tt - tjedni trudnoce
mm - majcino mlijeko
Ad - adaptirano mlijeko
Km - kravlje mlijeko
MM - moj muz
Jp - jednokratna pelena
mpp - moderna platnena pelena
AIO - all in one pelena
AI2 - all in 2 pelena
ju - jednokratni ulosci
pu - platneni ulosci
Babywearing - nosenje beba u nekoj od vise vrsta nosiljki
RS - ring sling (vrsta nosiljke s ringom)
Cosleepanje - spavanje uz bebu, u istom krevetu
Povezujuce roditeljstvo - nacin odgoja iz istoimene knjige EDMU - ekstra djevicansko maslinovo ulje
žmk - žena, majka, kraljica
Tako su i nas pa nam nista ne fali - idiot
Mama zna najbolje - tuka
Svatko zna svoje - odjebi u troskoku I drugi put. 😘

Mikio sorry pobrkala sam te s Juno čini mi se.. Ti nisi imala tlak?
Meni je jako niski tlak 90/50 najcesce…
Bez brige… Sve imamo tu car trudnickog pamcenja 😉
I meni je tocno toliko bio sad na zadnjem pregledu. Kod mene je to "normalan" tlak, prirodno nizi sa trudnocom i bez.

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Eh cure da javim da sam završila s pregledom sve je super beba 194grama zdrava i ramzi je pogrijesila i kod mene prijavljujem još jednog deckaaaa

Eh cure da javim da sam završila s pregledom sve je super beba 194grama zdrava i ramzi je pogrijesila i kod mene prijavljujem još jednog deckaaaa
Čestitke na dečku! 🤗

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji