ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    22. Kolovoz 2019. 20:06

Mikio sorry pobrkala sam te s Juno čini mi se.. Ti nisi imala tlak? 

Nasty
    22. Kolovoz 2019. 20:08

Goga hvala ti draga.. Ma bit će sve ok samo da je beba dobro, ja ću sve izgurati što bude trebalo.. Nadam se da ćeš uskoro iz bolnice? Što ti kažu dr? 

• Tonkica1
    22. Kolovoz 2019. 20:20

Cure cestitke na urednim pregledima!!! ❤
    Ako sam nesto fulala nemojte se ljutiti, skuzila sam da stvarno imam pregnancy brain, mm me stalbi zeza da sam tuka 🤣
    Mrgud jesam li dobro vidjela da si bila na anomaly na Merkuru? To si bila narucena ili? Znas li mozda jel mm moze isto unutra? Ako si bila narucena, jesi li dugo cekala? Oprosti na milijun pitanja 😁
    Zadnji put kad sam bila kod svoje nije dala da mm ude i vidi bebicu jer je bilo ujutro i rade se brisevi i mijenjala je jos 2 dr pa se nadam da ce ga pustiti na Merkuru iduci tjedan...

Točkica37
    22. Kolovoz 2019. 20:38

Anna s prvim sam sa 20 i pol tjedana osjetila sa drugim sa 18 a sad ne znam da li osjecam ili brijem

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Gogaa_V
    22. Kolovoz 2019. 20:38

Nasty

Goga hvala ti draga.. Ma bit će sve ok samo da je beba dobro, ja ću sve izgurati što bude trebalo.. Nadam se da ćeš uskoro iz bolnice? Što ti kažu dr?

Sutra ću znati  više o svemu,  evo i ja cekam. Ja se osjecam dobro što se mene kao mene tiče, vidjet cemo  ultrazvuk  šta kaze. 🤗
    Grizli zbog tvoje fobije za tebe bi idealno  mjesto življenja bilo Island tamo nema zmija , reptila, ni komaraca nikako. 🙈😂 to ono baš da budes sigurna da ćeš izbjeci susret. Ja nemam fobiju od njih ali su mi odvratne i nikad mi nije bilo jasno kako ih neki ljudi  imaju kako kućne ljubimce... 

ena10
    22. Kolovoz 2019. 20:40

Nasty bitno da je beba dobro, što i sama kažeš, ti ćeš sve izdržati..  imaš nas uvijek, moralna podrška ak ništa drugo!
    Čestitam!❤🙈

Anna bolje da ti nama pišeš, ovako se samo brinemo! 😁

Evo da vas malo nasmijem...

Mali pojmovnik za novopecene mame ili kako se ne osjecati kao vanzemaljac u mamecim grupama: 
    tt - tjedni trudnoce 
    mm - majcino mlijeko 
    Ad - adaptirano mlijeko 
    Km - kravlje mlijeko 
    MM - moj muz 
    Jp - jednokratna pelena 
    mpp - moderna platnena pelena 
    AIO - all in one pelena 
    AI2 - all in 2 pelena
     ju - jednokratni ulosci
     pu - platneni ulosci 
    Babywearing - nosenje beba u nekoj od vise vrsta nosiljki 
    RS - ring sling (vrsta nosiljke s ringom)
     Cosleepanje - spavanje uz bebu, u istom krevetu 
    Povezujuce roditeljstvo - nacin odgoja iz istoimene knjige EDMU - ekstra djevicansko maslinovo ulje 
    žmk - žena, majka, kraljica 

Tako su i nas pa nam nista ne fali - idiot 
    Mama zna najbolje - tuka
     Svatko zna svoje - odjebi u troskoku I drugi put. 😘

Omerta
    22. Kolovoz 2019. 20:43

miki0

Nasty

Mikio sorry pobrkala sam te s Juno čini mi se.. Ti nisi imala tlak?

Meni je jako niski tlak 90/50 najcesce…
    Bez brige… Sve imamo tu car trudnickog pamcenja 😉

I meni je tocno toliko bio sad na zadnjem pregledu. Kod mene je to "normalan" tlak, prirodno nizi sa trudnocom i bez.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

samojed
    22. Kolovoz 2019. 20:52

Eh cure da javim da sam završila s pregledom sve je super beba 194grama zdrava i ramzi je pogrijesila i kod mene prijavljujem još jednog deckaaaa 

ena10
    22. Kolovoz 2019. 20:54

samojed

Eh cure da javim da sam završila s pregledom sve je super beba 194grama zdrava i ramzi je pogrijesila i kod mene prijavljujem još jednog deckaaaa

Čestitke na dečku! 🤗

• Seni1985
    22. Kolovoz 2019. 20:55

:-)))) jos deckica, hahhahha super, cestitam!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI