ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    07. Lipanj 2019. 12:14

hej cure
    uzmite nekiki prirodni repelent protiv komaraca, ima jako puno žena koje izrađuju prirodne proizvode i prodaju. oglašavaju se na facebooku ili krpicama. ja vam uglavnom uzimam sve takve proizvode
    Grizli ja sam zagrizla za kuću a moj muž bi spuštao cijenu na koju prodavač ne pristaje ( samo da napomenem da love za kuću ima). traži joj stalno neke nedostatke, nepovjerljiv je da sigurno ne valja to i to. on je i inače takav. neću se živcirati, kako bude bude

[iimg]

Nasty
    07. Lipanj 2019. 12:53

Mangomum

Nasty

Cure prekrasne slikice!👏👏💗
    Mangomum super skoro smo susjede, mislim da imamo tu negdje i godina. Čini mi se da si i ti negdje napisala 38?
    Meni sad i bapske priče uz ramzy potvrđuju da je dječak. Znat ću za nekih tj. dana kad mi stignu rezultati niftya. Nemam prišteva, a inače sam ih znala imati kroz pms po bradi.. A madeži, inače ih baš nemam, samo par novih po stomku. Ali zato imam ispucane kapilare po bedrima na par mjesta i izgleda preloše..
    Netko je pitao jeli se ide na tašte na nifty. Ne ide se na tašte😉

Je je 38 imam a ti? A di si ti u Splitu? Jel imas jos dice i koliko si trudna sada haha koliko pitanja raspistoljila se ja

Da da i meni je 38. Ovo mi je prva trudnoća. Evo taman mi je 11tj + 1dan. Nisam prije baš imala sreće, a i dugo sam čekala posao u struci bla bla i tako.. Živim baš u Splitu blizu centra. A imam dvije prijateljice u kaštel lukšiću i kaštel starome, pa sam imala običaj doć tamo u šetnju uz more.. Naročito ljeti mi je to znalo biti lijepo jer nije prevelika gužva s turistima. Inače sam iz dubrovnika ali u splitu živim od 2001. U kojim si ti kaštelima? Imaš li djece? U kojem Mangu radiš? 

• Mangomum
    07. Lipanj 2019. 13:09

Nasty

Mangomum

Nasty

Mangomum super skoro smo susjede, mislim da imamo tu negdje i godina. Čini mi se da si i ti negdje napisala 38?
    Meni sad i bapske priče uz ramzy potvrđuju da je dječak. Znat ću za nekih tj. dana kad mi stignu rezultati niftya. Nemam prišteva, a inače sam ih znala imati kroz pms po bradi.. A madeži, inače ih baš nemam, samo par novih po stomku. Ali zato imam ispucane kapilare po bedrima na par mjesta i izgleda preloše..

Je je 38 imam a ti? A di si ti u Splitu? Jel imas jos dice i koliko si trudna sada haha koliko pitanja raspistoljila se ja

Da da i meni je 38. Ovo mi je prva trudnoća. Evo taman mi je 11tj + 1dan. Nisam prije baš imala sreće, a i dugo sam čekala posao u struci bla bla i tako.. Živim baš u Splitu blizu centra. A imam dvije prijateljice u kaštel lukšiću i kaštel starome, pa sam imala običaj doć tamo u šetnju uz more.. Naročito ljeti mi je to znalo biti lijepo jer nije prevelika gužva s turistima. Inače sam iz dubrovnika ali u splitu živim od 2001. U kojim si ti kaštelima? Imaš li djece? U kojem Mangu radiš?

Ja sam u Kaštel Starom mozda znam priju. Imam dvi curice 7.5 god i 5.5 god. U Malla radim al sam otvorila odma komplikacije jer sam imala prije problema a i radi godina

• leptiric00
    07. Lipanj 2019. 13:16

Super,bas budem potrazila tu temu i linkove,hvala ☺️😘

Juno
    07. Lipanj 2019. 13:24

Ja sam danas bila na pregledu kod ginića. Na uzv se još uvijek vidi samo žumanjčana vrećica, ali se plod ne vidi. Rekao mi je da dođem ponovno za tjedan dana i uveo terapiju-andol 100, plibex i duphastone. Mene sad lovi panika jer prošli put se plod nije uopće pojavio i s 8 tjedana je samo krenulo čišćenje. 

Nasty
    07. Lipanj 2019. 13:38

Mangomum

Nasty

Mangomum

Nasty

Ja sam u Kaštel Starom mozda znam priju. Imam dvi curice 7.5 god i 5.5 god. U Malla radim al sam otvorila odma komplikacije jer sam imala prije problema a i radi godina

Ma da pametno ti je to, i ja sam odmah dobila komplikacije zbog god. i prijašnje dijagnoze, također u sklopu posla imam i dosta fizičkog rada, estetskog uređenja, teglenja pokretnih panoa, instalacija, materijala, gline i keramike, a i dio satnice sam na dječjem odjelu na firulama u bolnici. Ali ću se vratit sad preko šk. praznika pa ću vidit koliko ću ostat, trebala bi barem 2mj. Sve mi ovisi hoće li mi tko moći pomagati sa tim tegljenjem i dali ću od jeseni imati sate u bolnici. Ako ne odoh čim počne škola. 
    Prija mi se zove A. Jurić, radile smo skupa.. 
    Baš lipo, imaš dvije curice. A koliko si sad trudna? 

Nasty
    07. Lipanj 2019. 13:42

Juno

Ja sam danas bila na pregledu kod ginića. Na uzv se još uvijek vidi samo žumanjčana vrećica, ali se plod ne vidi. Rekao mi je da dođem ponovno za tjedan dana i uveo terapiju-andol 100, plibex i duphastone. Mene sad lovi panika jer prošli put se plod nije uopće pojavio i s 8 tjedana je samo krenulo čišćenje.

Juno nadam se da će se vidjet plod i da će sve biti ok. 5+3 je jop stvarno rano. Pokušaj nekako ostati smirena. Znam da ti je to sigurno zbog prijašnjeg lošeg iskustva. Ali ovo ti za sad ne mora ništa loše značiti. Držim fige da sve bude ok. 

Grizli
    07. Lipanj 2019. 13:46

Annika onda sretno u nagovafanju muza i da je kuca onaj vas dom.
    Juno i ja mislim da je to jos rano i da je uzv nalaz po tome uredan. Nadam se da ce drugi pregled biti vec vidljiv plod. 

07. Lipanj 2019. 13:56
    Evo nas s prvog pregledaaaa. Sve je u redu, ♥️ kuca! Mi smo tek sad postali svjesni da ćemo postati roditelji 🥰
    Evo nas s prvog pregledaaaa. Sve je u redu, ♥️ kuca! Mi smo tek sad postali svjesni da ćemo postati roditelji 🥰
    07. Lipanj 2019. 14:19

Ja sam iz okolice Zadra 😊 a tata je rodom sa Ugljana tamo i kucu imamo ♥️ 
    Jel imate koji način da se riješim glavobolje ,pulsirajuće je i nervira me , a ne želim liti tablete posto sam od početka trudnoće non stop na antibioticima zbog upala,bakterija i ostalih piz*arija... dosta mi je tabletina vise 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.