ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • leptiric00
    07. Lipanj 2019. 10:38

Maj4, to ste se prijavili na stranici od pampersa? Zanima me ako koja zna dali bubamara isto ima kakve besplatne pakete?

Red Fox
    07. Lipanj 2019. 10:41

DeeSB

Jutrooo…pozdrav novim curkama!
    Grizli kad sam pitala za sprej protiv komaraca zapravo je bilo tebi usmjereno jer sam bila sigurna da znas… 😀 Navodno ima neki od Olival kozmetike kao dobar, samo da nadjem gdje ga ima za kupitihttps://olival.hr/products/natural-defense-sprej-protiv-komaraca
    Valjda ce biti dobar 🤞

Sad si mi me podsjetila, mislim da sam citala da je olivalov prirodan. Ja njih inace jako volim jer imaju dosta toga na prirodnoj bazi, a i hrvatski je proizvod. Mislim da sam ga vidjela cak u dm-u.

Lavica27
    07. Lipanj 2019. 10:42

Cure sad sam se sjetila za komarce,ovi proizvodi: https://m.facebook.com/eco.kid.kozmetika/?locale2=hr_HR

Iva4 iz mog iskustva to je problem sa isijasom,u prvoj trudnoći sam se probudila jedno jutro,cca 20tj trudna i nisam korak mogla napraviti. Na kraju sam isla na akupunkturu jer trudnicu nitko nije htio lijeciti😒😒😒

Mommytobe
    07. Lipanj 2019. 10:48

Cao cure, meni je malo manje muka kako se vratilo proljece😊
    Inace 10+5 sam i na slijedeci pregled idemo ubrzo, mada se ne nadam da cu saznati spol. Mislim da je za to prerano😊
    Kakvo voce jedete, i koji prenatal pijete? 
    Veeeeliki zagrljaj za sve😍😍😘

Maj4
    07. Lipanj 2019. 10:54

Leptiric je je stranica od pampersa ali moraš zatražiti uzorak, to je bilo jedino kad sam se prijavila da šalju. Pisale su cure već da su podizale pakete od bubamare, ako sam dobro skužila u dućanu njihovom se dobije. 
    Ima čak i ovdje negdje na forumu tema s besplatnim uzorcima. Jedna cura je sve stavila s linkovima 🙌🏻 svaka joj čast. Ja sam išla jedan dan po tome i prijavljivala se. 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Anchy_001
    07. Lipanj 2019. 10:57

Mi smo danas bili na vadenju krvi u Petrovoj za probir i za krvnu grupu na zavodu za transfuziju
    Nacekala sam se u toj Petrovoj ko mladi majmun, ali svaka pohvala teti koja mi je htjela izvadit i krv odmah za transfuziju da me ne pikaju 100 puta 😍
    Moja pametna glavica je zaboravila doma novcanik i to sam skuzila pred Petrovom 😅 odmah sam cula od muza da sam to ja i to moje mijenjanje torba 😂
    Al eto, ipak sve obavili i ajmo daljee 😁

TinchiSk
    07. Lipanj 2019. 10:58

Ja sam se isto prijavila na sve moguće te stranice za testere, ali tek ovaj tjedan pa još ništa nije stiglo.
    U Bubamaru mislim da treba otići, to ću na godišnjem kad budem.
    Jedva čekam da prođu mučnine, pa Nifty i sljedeći pregled da se malo opustim i uživim u to sve što nas čeka.
    Ja sam u prvoj trudnoći, bila trudna negdje 5 mjeseci, imala u noći užasne bolove u leđima, ono kao da sam se sva priljepila za krevet, nisam se mogla ni okrenuti. Otišla na pregled kod ginekologa, beba se počela spuštati, odmah me poslao na komplikacije. Normalno sam živjela nakon toga, nisam morala strogo ležati, malo sam više pazila i trudnoća bila normalna do kraja, na kraju su mi morali dati drip jer se uopće nisam otvarala, a toga su se uplašili.

• Mangomum
    07. Lipanj 2019. 11:04

Nasty

Cure prekrasne slikice!👏👏💗
    Mangomum super skoro smo susjede, mislim da imamo tu negdje i godina. Čini mi se da si i ti negdje napisala 38?
    Meni sad i bapske priče uz ramzy potvrđuju da je dječak. Znat ću za nekih tj. dana kad mi stignu rezultati niftya. Nemam prišteva, a inače sam ih znala imati kroz pms po bradi.. A madeži, inače ih baš nemam, samo par novih po stomku. Ali zato imam ispucane kapilare po bedrima na par mjesta i izgleda preloše..
    Netko je pitao jeli se ide na tašte na nifty. Ne ide se na tašte😉

Je je 38 imam a ti? A di si ti u Splitu? Jel imas jos dice i koliko si trudna sada haha koliko pitanja raspistoljila se ja

Angie1205
    07. Lipanj 2019. 11:13

Iva4 meni su rekli da je normalno kad te boli oko trtice, sirim se 🙈
    Mene svaki dan to boli i pika i vec sam luda od toga. Spavam izricito na lijevom boku jer mi tak najlakse se nariktat, kad utrnem malo promjenim stranu 🤪
    Bila ja sad u setnji na sat vremena, svratila do svojih cura na posao i krepala dok sam se vratila doma...danas ne izlazim van osim do klimatiziranog auta i nazad 😂

Grizli
    07. Lipanj 2019. 12:02

DeeSB znas sta to nikad nisam razmisljala pa nisam niti trazila te sprejeve. Znam da sam jendom zbog nekih alergija koristila neki kakti ga prirodni sa priridnim uljima ne znam sto na kraju me jos vise izjeli komarci. Morat cu malo prosurfat. Ako nista planiram spricat odjeću a ne kozu pa ce bas malo ih obdijat, a doma isto imamo komarnike pa ajde bar unutra sam donekle sigurna od njih.
    Annika nisam na kraju popratila pricu sto je bilo s kucom?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.