ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    07. Lipanj 2019. 09:37

Lavice sad si mi dala nadu sa cemo i mi u pon saznati i spol na probiru. 🥰
    Taman budem punih 12 tjedana 😊

Dalindas
    07. Lipanj 2019. 09:39

Cure,divne slike ❤️

• leptiric00
    07. Lipanj 2019. 09:46

Hvala cure ❤️

Red Fox
    07. Lipanj 2019. 10:06

Dobro jutro radni narode 🤣  ja svaku noc prespavam 12 sati i onda se cudim kak mi brzo prode vrijeme 🤦🏼‍♀️ na sljedecim pregledima cemo svi dobiti lijepe slike bebica, jedva cekam 🤗 ja imam isto problema sa pristevima na dekolteu i ledima, kupila sam se neki nivea piling za tusiranje u mulleru i malo je bolje. Ne znam jel to pomoglo ili su nesto drugo. Kaj se tice mucnince ja me znal vise kak je to kad nemas mucninu, al dobro je da sam samo jednom povracala. Al bar ne dobivam jos na tezini, ostalo mi je malo viska od prosle trudnoce jer nisam uopce imala mucinine i samo sam jela u pocetku 😆

samojed
    07. Lipanj 2019. 10:06

Prelijepe slike sva sam se raznijezila 😊😊

Red Fox
    07. Lipanj 2019. 10:07

Reserved ja isto vidim lijevo posteljicu, znaci mozda je decko 😆

Nasty
    07. Lipanj 2019. 10:20

Cure prekrasne slikice!👏👏💗
    Mangomum super skoro smo susjede, mislim da imamo tu negdje i godina. Čini mi se da si i ti negdje napisala 38?
    Meni sad i bapske priče uz ramzy potvrđuju da je dječak. Znat ću za nekih tj. dana kad mi stignu rezultati niftya. Nemam prišteva, a inače sam ih znala imati kroz pms po bradi.. A madeži, inače ih baš nemam, samo par novih po stomku. Ali zato imam ispucane kapilare po bedrima na par mjesta i izgleda preloše.. 
    Netko je pitao jeli se ide na tašte na nifty. Ne ide se na tašte😉

Maj4
    07. Lipanj 2019. 10:25

Jutro cure 🖐🏻 
    Nove cure dobro došle i sretno 🎉❤
    Sličice su sve divne 😍
    Ja ću ovo ljeto za obranu od komaraca koristiti kremu od maslinivog ulja i lavande, to sam našla u vinariji Bibich ima u Zadru i Skradinu za kupiti. Cure ju hvale i baš fino miriši i koža bude tako mekana. Bio proizvod je nema kemikalija pa ne bi trebalo štetno utjecati 🤞🏻😊

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Maj4
    07. Lipanj 2019. 10:29

Sad mi je poštar bio. Stigao je prvi paketić. Doduše još dugo će stajati u ladici ali me baš razveselio 😊 
    Meni je ovo sve još tako nestvarno i neobično 🙈
    Mogla bi se sad rasplakati od sreće, baš sam emotivna zadnjih dana 🙈

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

DeeSB
    07. Lipanj 2019. 10:36

Jutrooo...pozdrav novim curkama! 
    Grizli kad sam pitala za sprej protiv komaraca zapravo je bilo tebi usmjereno jer sam bila sigurna da znas... 😀 Navodno ima neki od Olival kozmetike kao dobar, samo da nadjem gdje ga ima za kupiti https://olival.hr/products/natural-defense-sprej-protiv-komaraca
    Valjda ce biti dobar 🤞

L 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.